Перейти к содержанию

Всё о YPX

Турал

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Эвакуатор демишкян, вот кто-то нашел способ борьбы с ними :D )))

1658339_615835961820143_858695669_o.jpg

Опубликовано:

Birazdan evakuatorshiklar ozlerinen demir misar gezdirecekler :D

Это напротив АЗИ было?))))

Я бы на месте эвакуаторщика еще одну такую же фигню приделал :)))))))) - мырта ради.

Опубликовано:

YPX emekdashinin hugugu var surucuye fiziki tezyig gostermeye???

Hech tehqir etmeye ixtiyari yoxdur

Опубликовано:

Hech tehqir etmeye ixtiyari yoxdur

seher rashid behbudov'la gedirdim, mashini 8 nomreli mektebin yaninda sakhlayib, telefona cavab verdim (1 deg chekmedi), sonra ypx sakhladi ki, burda mashin sakhlamag olmaz, protokol tertib edecem, chox telesdiyimden ne istiir elesin, uje getmeliyem. oturdum mashina, sonra mashinin kapotun ustunde protokolun sheklini chekmek istedim, mene deyir poz o shekli, deyirem poza bilmerem, bu protokolu mene vermeyeceksen evvel-axir, ganunla yazirsansa, niye pozumki, ne pis birshey yazilib orda, menim sheklimi chekirsen deyir, yokh pozmalisan (!!) telefonu elimden almaga chalishdi. mende vermedim, bashladi fiziki tezyig gostermeye. bolmeye apararam pozarsan onda. youtube'a goyacagsan deyir? deyirem, yaz protokolumu, imzalayim gedirem, telesirem. yokh, zorla meni ypx mashinina otuzdurdu, hele el hereketleri, boynumdan tutub mashinin ichine basdi. o biri polise de deyirki, bunun mashinini apar shtrafno'ya. neyse, mashini birteher ishe saldi (achari vermishem, start stop knopkani gormur) dushdu arxamizca, men ypx mashinindayam, geldik 22-ci polis bolmesine, mene yolda deyirki seni 15 sutka icheri salacam-filan :D. dedim ne istiirsen ele. ish yerim 22'ci bolmeye chox yaxindi. geldik bolmeye, mene deyir otur mashinda, sonra chagirdi, bolmede meni tanidilar, shekile baxdilar dediler burda hechne joxdur, protokolun sheklidir, gede bilersen. chixdim bolme'den. sonra  cholde mashinimi suren polis mene deyirki -noooldu?? basha saldilar seni icherde??. achari aldim, cavab vermedim. bele xoshagelmez hal seher bashima geldi.. :)

Опубликовано:

seher rashid behbudov'la gedirdim, mashini 8 nomreli mektebin yaninda sakhlayib, telefona cavab verdim (1 deg chekmedi), sonra ypx sakhladi ki, burda mashin sakhlamag olmaz, protokol tertib edecem, chox telesdiyimden ne istiir elesin, uje getmeliyem. oturdum mashina, sonra mashinin kapotun ustunde protokolun sheklini chekmek istedim, mene deyir poz o shekli, deyirem poza bilmerem, bu protokolu mene vermeyeceksen evvel-axir, ganunla yazirsansa, niye pozumki, ne pis birshey yazilib orda, menim sheklimi chekirsen deyir, yokh pozmalisan (!!) telefonu elimden almaga chalishdi. mende vermedim, bashladi fiziki tezyig gostermeye. bolmeye apararam pozarsan onda. youtube'a goyacagsan deyir? deyirem, yaz protokolumu, imzalayim gedirem, telesirem. yokh, zorla meni ypx mashinina otuzdurdu, hele el hereketleri, boynumdan tutub mashinin ichine basdi. o biri polise de deyirki, bunun mashinini apar shtrafno'ya. neyse, mashini birteher ishe saldi (achari vermishem, start stop knopkani gormur) dushdu arxamizca, men ypx mashinindayam, geldik 22-ci polis bolmesine, mene yolda deyirki seni 15 sutka icheri salacam-filan :D. dedim ne istiirsen ele. ish yerim 22'ci bolmeye chox yaxindi. geldik bolmeye, mene deyir otur mashinda, sonra chagirdi, bolmede meni tanidilar, shekile baxdilar dediler burda hechne joxdur, protokolun sheklidir, gede bilersen. chixdim bolme'den. sonra  cholde mashinimi suren polis mene deyirki -noooldu?? basha saldilar seni icherde??. achari aldim, cavab vermedim. bele xoshagelmez hal seher bashima geldi.. :)

Avtomobilin nomresini yadda saxladinsa, 102 zeng ele muraciet et mehkemeye get, day.aza yaz ))

Hamiya yaz goy bu bezi milleti sevmiyen insan ishden azad olusnlar.

Опубликовано:

Avtomobilin nomresini yadda saxladinsa, 102 zeng ele muraciet et mehkemeye get, day.aza yaz ))

Hamiya yaz goy bu bezi milleti sevmiyen insan ishden azad olusnlar.

Mashinin nomresi jox, aglima gelmedi, amma protokol'da adi soyadi yazilib..

Опубликовано:

avtomobilin nomreside yazilmalidir,  nede olsa bawlarini biraz agrida bilersen, men bilen onlar hec bir tezyiq gorsetmeye ixtiyari yoxdu cunki onlar yol patrul polisidir, yani ki yollari patrul ediller, bashga iwlernen PPX meshgul olur ve polis.

Опубликовано:

PPX ancax maşına basıb apara bilər.

Belədə əgər bölməyə aparıblarsa iş açmalıdılar,ən azından iki tərəfin ərizəsin alıb qeyd eləməlidilər baş verən hadisəni.

Bölməyə helə belə girib çıxmaq deilən bir şey ola bilməz.

Gunahkarsansa cəza çəkməlisən,gunahkar deilsənsə azad olursan. Bunların hamısıda ərizədə formal qeyd olunmalıdı.

Çünki o ərizələrin hamısını prokuraturada yoxluyurlar.

Опубликовано:

avtomobilin nomreside yazilmalidir,  nede olsa bawlarini biraz agrida bilersen, men bilen onlar hec bir tezyiq gorsetmeye ixtiyari yoxdu cunki onlar yol patrul polisidir, yani ki yollari patrul ediller, bashga iwlernen PPX meshgul olur ve polis.

Raziyam, Inan Allaha, bununla meshgul olmaga ne vakhtim, ne de hevesim var.. :(

Опубликовано:

oz bashina hereket edenleri cezalandirmaq her vetandashin borcudur!) her defe buna goz yumanda onlar guclenib bashqa vetandashin bashina oyun achillar

Опубликовано:

Basha duwurem, amma bele elemeknen sen onlarin ellerini acirsan, ve bugun bele ediblerse sabah iki qat uc qat pis eliye bilerler.

Опубликовано:

O polis ishchisi chox bele boyuk bir pox yeyib gelet eliyir. Sen hem onu cheke bilersen, Polis haqqinda qanunda her shey aydin yazilib, hem de sene aid ne varsa, foto, video, ureyin ne istese - cheke bilersen.

Bilirem, vaxtdan bashqa eseb lazimdi bununla meshqul olmaga. Amma, en azi, basha dushdun ki, video-qeydiyyatchi mutleq lazimdi!

Опубликовано:
В случае нанесения ущерба транспортному средству при перевозке или эвакуации гражданин обязательно должен обратиться в суд.

Об этом, как передает Day.Az, сказал в четверг Trend глава отдела по связям с общественностью Главного управления государственной дорожной полиции МВД Азербайджана полковник Кямран Алиев.

По его словам, если организация или компания, осуществлявшая перевозку, допустила халатность, то она и несет ответственность.

По словам главы отдела, в некоторых случаях можно обойтись и без суда.

"Если организация, осуществляющая перевозку, подтвердила нанесение финансового урона и согласилась выплатить его, то тогда без судебного заседания определяется урон и выплачивается данному лицу. Наряду с этим, если на данное транспортное средство оформлена обязательная страховка, то данный урон может быть оплачен также и страховой компанией", - отметил Алиев.

По его словам, за урон, нанесенный транспортному средству во время эвакуации, дорожная полиция не несет ответственности. Алиев отметил, что автомобили припаркованные на краю дороги, эвакуируются по вызову дорожной полиции. Эвакуатор приезжает на место по вызову полиции, но за финансовый урон, нанесенный автомобилю, дорожная полиция не несет никакой ответственности, так как дорожная полиция не несет ответственности за то, каким образом осуществляется эвакуация.

"Если кто-либо считает, что при эвакуации автомобиля ему может быть нанесен урон, то самое лучшее вообще не парковать транспортное средство в запрещенных для этого местах. То есть водители, которые боятся этого, должны быть осторожны и оставлять свои автомобили в подземных и наземных паркингах", - отметил Алиев.

Отметим, что в ряде случаев во время эвакуации в результате халатности транспортным средствам наносится определенный урон. 

Как э так?
Если я нарушаю закон то я виноват и должен быть оштрафован...
А если мою машину повредили во время эвакуации то в этом тоже виноват я потому что припарковал ее  в не правильном месте -)

НОНСЭНС!

Читать полностью: http://news.day.az/society/474043.html

Опубликовано: (изменено)

men axir vaxt bele gerara geldim ki mutleg videoregistrator almag ve avtomobili terk etmemek lazimdi.yoxsa bele hallar bash vere biler.

Изменено пользователем 10020
Опубликовано:

Талятдин сменил место дислокации. Говорят, его Кэмри кто-то списал..

Сейчас один стоит прямо не доезжая до Милли банка, слева на сфетофоре (пятёрка БМВ), и тройка несколькими кварталами выше. Перед ММ сегодня дорогу перекрывали :wacko: Плохо перекрыли, "автохулиган" начал убегать, пятёрка полетела за ним, и, замечу, пятёрка ехала ооочень неплохо.

С одной стороны, недовольны этими полицейскими... С другой стороны, не будь их там, полный беспредел был бы. 99% "гонщиков" полные бараны, неважно, дорогой автомобиль, или дешевый, у многих на лице нет ни единого признака наличия мозгов..

Опубликовано:

Талятдин сменил место дислокации. Говорят, его Кэмри кто-то списал..

Сейчас один стоит прямо не доезжая до Милли банка, слева на сфетофоре (пятёрка БМВ), и тройка несколькими кварталами выше. Перед ММ сегодня дорогу перекрывали :wacko: Плохо перекрыли, "автохулиган" начал убегать, пятёрка полетела за ним, и, замечу, пятёрка ехала ооочень неплохо.

С одной стороны, недовольны этими полицейскими... С другой стороны, не будь их там, полный беспредел был бы. 99% "гонщиков" полные бараны, неважно, дорогой автомобиль, или дешевый, у многих на лице нет ни единого признака наличия мозгов..

мне не давно сказали что его в Сумгаит перевели,

Опубликовано:

102 nin heçbir xeyri yoxdur, bir iki ay əvvəl dostumun başına gəldi, YPX əməkdaşı maşına minib maşını apardı, demədi niyə,hara,nə üçün,tək sözü bölmədə aydınlaşdırarıq oldu, zəng elədiy 102 həmişəki kimi "aydınlaşdırarıq" 

2 aydır aydınıaşdırırlar :)

Опубликовано:

мне не давно сказали что его в Сумгаит перевели,

чтобы перевести в Сумгаит,надо его снять с должности начальника насиминского гаи.

а это пока не произошло.

к тому же его "работа" удовлетворяет его руководство

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...