Перейти к содержанию

Niva....

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Yo benzin ozu uchacaq-yarim saata gliserinle. Ustunde ola bilsin parafin qati qalib. Yox alinmasa onda Cola+Narsherab.

vse taki staraya shkola soznu deyirde)) Cola narwarab i su gatmag lazimdi?

Опубликовано:

Qaqa indi ustunde -2 prujinlerdi? Arxasi 4ox awaqi gorsenir e

• Yeri var! 1
Опубликовано:

yox ))) onu hele ayri tema olacey )) senin 4 kruglarinla + o sene gosterdiyim bagajdaki weylernen :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Neyle qaraldirsan qliserinle?

Formula teker garaldanla garaldin ve sinir sistemlerinize eziyyet vermayin hec gliserinle ve narsharabla!

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Formula teker garaldanla garaldin ve sinir sistemlerinize eziyyet vermayin hec gliserinle ve narsharabla!

Yaxshi parildayir?

Опубликовано:
Yaxshi parildayir?

Narsharabla gliserinin deshovi parlagini vermir, amma effektli gorsenir temiz tekere surtulende! 1 qabi 12 manatdir 6-7 moykaya bes edir mene, icerlerden ve colden garalanda

Опубликовано:
Narsharabla gliserinin deshovi parlagini vermir, amma effektli gorsenir temiz tekere surtulende! 1 qabi 12 manatdir 6-7 moykaya bes edir mene, icerlerden ve colden garalanda

Men gunde demey olar azi 2defe cholden qaraldiram icherdende her 3gunden bir onan alsam men bankrot olaramki))))Offtopa gore bagishlayin.

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Men gunde demey olar azi 2defe cholden qaraldiram icherdende her 3gunden bir onan alsam men bankrot olaramki))))Offtopa gore bagishlayin.

mende senin gundeyem :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Teker 1az pariltisi getdise uje ozumu narahat hiss eleyirem batmasin hech pariiltisi xoshuma gelmeyen kimi o sat qaraldiram tezeden.offtopa gore sorry.

Опубликовано:

Orxan gagaw eyni sohbetdi ozum olum mende heleyem,Rauf raziyam ama bakida kuleylere gore narwarab el vermir ( tox yigir

Опубликовано:

bayaq 093 gordum Inqilabda,istedim siqnalliyim,baxdimki bawqa biridi el saxladim :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
bayaq 093 gordum Inqilabda,istedim siqnalliyim,baxdimki bawqa biridi el saxladim :)

inwALLAH bir gun goruwek bele olmaz yaxinligdayig onsuz bir 2 wekiller cekek nivalarin ))

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...