Перейти к содержанию

Niva....

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Rulldan xowum gelmir :( Tempra onnan viddi gorsenir

Qaqa ypx ne meseledi?

• Yeri var! 1
Опубликовано:
bu gun gaga samni gordum Liderin yaninda YPX saxlamiwdi)) purjinlara gora?

he e ureydilerde olar urey ))))

menimd exowum gelmir Firudin prosto menim gardawim podarka verib ureyni girmadim saldim ( ewwi gayidida saxlayir )))

Опубликовано:
menimd exowum gelmir Firudin prosto menim gardawim podarka verib ureyni girmadim saldim ( ewwi gayidida saxlayir )))

Stoyka?

Опубликовано:

he sen deme peredokum var imiw ))) lomdu ozum olum ozu bilmeyib neye iliwib dir sende ya gabag yuxaridi ya dal awagidi o vaxti 424 sururdu meni saxamiwdi cox pis dava elemiwdim onnan yadinnan cixib deyir sen mene taniw gelirsen )) dedim reyis balaca weherdi ola biler ama sen mene hec taniw gelmedin )))

• Yeri var! 1
Опубликовано:
dozmedim calafanlari tezeden taxdim :D

9bf6a1d8b256.jpg

Rulun eri var
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

onun siri bisen nedi? daldan bahanda olarsi arxasi awagi gorsenir :) 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Mence padkalovniksiz zor gorsenir nece 06 podqolovniksiz Nivada ele.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

ay yawa mende bele fikirlewirem Orxan

Bu gun neyi var mawni temizdedim dal tekerler icerden 

Опубликовано:

Menim alemimde mashin temiz amma tekerler icherden palchigli oldusa,pol temiz deyilse o mashin uje temiz deyil,Niva ise vapshe gerek ehmsieh tekerleri icherden parildasin altindaki gul kimi olsun.

• Yeri var! 4
Опубликовано:

brat rulu tempra qoy, momo zad bosh sheydi) nivaninki tempradi. lampichkalari deyish sari qoy+sari reng memezok tax) vse olsun ceyran

• Yeri var! 1
Опубликовано:
brat rulu tempra qoy, momo zad bosh sheydi) nivaninki tempradi. lampichkalari deyish sari qoy+sari reng memezok tax) vse olsun ceyran

bilirem gagaw prosto hediyadi rul deyiwecem ama

Menim alemimde mashin temiz amma tekerler icherden palchigli oldusa,pol temiz deyilse o mashin uje temiz deyil,Niva ise vapshe gerek ehmsieh tekerleri icherden parildasin altindaki gul kimi olsun.

bilirem Orxan mende vecni dal teker gabag teker icerden bayirdan garadi 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Firudin opurem prujinleri ezyat cekib getirdiyin ucun,sabah vuracam altina 4 krug wekilleri cekecem

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Firudin opurem prujinleri ezyat cekib getirdiyin ucun,sabah vuracam altina 4 krug wekilleri cekecem

Buyur qaqa!

Inwallah

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Galik farasinan qoy  )

telesme....

Buyur qaqa!

Inwallah

opurem

Dunen gece mawni saldim baga wlangnan butun yudum mawin tenmiz idi prosto toz idi,geweng yudum girdum altina tekerleri icerden garaltdim hamsini lap lezet eledi

023277297d06.jpg

• Yeri var! 5
Опубликовано:
:D

O seviyye shekil deyirler e bele shekillere deyirler ay qa?:D 

• Yeri var! 2
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...