Перейти к содержанию

Niva....

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

inwAllah brat) yaxwi olardi men butun gunu azadligda inglabda oluram gorende signal ver )

Опубликовано:

senin mawinivi cavidan marketin qabaginda gordum bu gun,men butun gunu oralarda oluram demek olarki.

Опубликовано:

Togrul bu yaxinlarda taniw bir uwaq Niva ucun 8km bazarindan qeweng bir pribor alib 250 manata cox seviyyeli bir weydi.
Ama heyfki wekili yoxdu mende tipa Lexus 470lerin priborlarina oxwayir
Bir 8km baw cekib baxginen mence beyeneceksen.

Опубликовано:
Togrul bu yaxinlarda taniw bir uwaq Niva ucun 8km bazarindan qeweng bir pribor alib 250 manata cox seviyyeli bir weydi.

Ama heyfki wekili yoxdu mende tipa Lexus 470lerin priborlarina oxwayir

Bir 8km baw cekib baxginen mence beyeneceksen.

qaqaw sen dediyinnen mende maraqlanmiwam,cox qeweng pribordu,sureti elektron zad gosterir,odu ?

Опубликовано:

Bir var bele post-12316-0-75937400-1363040424_thumb.j
Bundan deyil adi pribor kimidi nece bawa salim gerek goresen. Sovet mawinlari ucun yigilan ikinci bele gozel pribor gormemiwem.
Dostum oz priborunu verdi ustundede 180AZN aldi onu

Опубликовано:
Bir var bele attachicon.gifgamma-614.jpg

Bundan deyil adi pribor kimidi nece bawa salim gerek goresen. Sovet mawinlari ucun yigilan ikinci bele gozel pribor gormemiwem.

Dostum oz priborunu verdi ustundede 180AZN aldi onu

maraqli geldi,gor weklin cekib qoya bilsen ela olar.

Опубликовано:
maraqli geldi,gor weklin cekib qoya bilsen ela olar.

Inwallah dostum buralarda deyil gelsin cekerem.

Ama sabaha 8km dukanin yerini oyrenib sene deyerem hardan alibsa lap gedib ozunde baxarsan.

Опубликовано:

he gagaw dunen orda idim duz gormusen,abbasoff rast gelse weklin cek bahag )

ay Allah inid girmiwem eve seherde signalizaciya gowdururdum,bazardan aldigim pultun bloku iwlemedi teze pult birde aldim bazara geden kimi o bloku onun bir yerne soxacam....

Опубликовано:

Ən xoşuma gələn pribor niva üçün! 

Amma işığı ağ olannan. Onu dəyişmək olur. Özündə o funkciya var bir neçə rəng qoymaq olur) 

post-12324-0-81834000-1363108574_thumb.j

• Yeri var! 4
Опубликовано:

Amma işığı ağ olannan. Onu dəyişmək olur. Özündə o funkciya var bir neçə rəng qoymaq olur) 

Ay sagolee bax men bundan deyirem.

Bunun ag iwiqnan olani var 8km bazarinda 250 AZNdi

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Qeshengdi ag ishignan lap ela gorsener.

Опубликовано:

uwaglar bah bu bawga mesele,yoxsa hammi inid bir teher vidsiz olanlari goyurlar,yaxwi fikirdi obeswumkadan sonram nese elemek olar cox sag olun

Опубликовано:

Bu gun buferlernin gulaglarni tigdim.werpe kimi cixmiwdi wekilde ama kohne vezyetdedi cekmemiwem.inwAllah sabha Firudin 4 krug prujin verir mene olari basacam altina helelik )

305934379b30.jpg

• Yeri var! 4
Опубликовано:
Bu gun buferlernin gulaglarni tigdim.werpe kimi cixmiwdi wekilde ama kohne vezyetdedi cekmemiwem.inwAllah sabha Firudin 4 krug prujin verir mene olari basacam altina helelik )

305934379b30.jpg

Nomrenin ara xetlerini sil getsinee

• Yeri var! 1
Опубликовано:

super bir weydi.

Опубликовано:

bu gun gaga samni gordum Liderin yaninda YPX saxlamiwdi)) purjinlara gora?

• Yeri var! 2
Опубликовано:
dozmedim calafanlari tezeden taxdim :D

9bf6a1d8b256.jpg

bratka rulu neceye almisan :D

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...