Перейти к содержанию

Niva....

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Tebrikler qaqa shadliqlarda suresen gesey Nivadi!

cox sag gagaw

Опубликовано:

tebrik eliyirem , sadiglarda suresen , amma men yenede basa dusmurem eger sen masini dagda palcigda surmiyceysen sen nivani neynirsen ??? men de niva istiyirdim amma sonra basa dusdumki o meniy deyil , ilde 2-3 defe rayona getmeye niva ehtiyac yoxdu .

Опубликовано: (изменено)
tebrik eliyirem , sadiglarda suresen , amma men yenede basa dusmurem eger sen masini dagda palcigda surmiyceysen sen nivani neynirsen ??? men de niva istiyirdim amma sonra basa dusdumki o meniy deyil , ilde 2-3 defe rayona getmeye niva ehtiyac yoxdu .

cox sag ol,niva deyende birinci fikir nie sene gelir ki o o mawindi ki palciga daga tepeye galxan mawindi? men bu mawna xormetim coxdu hevesimdam hemde yaxwi baxsan gullug elesen belkem boyuyub galik oldu? 

Изменено пользователем 093
  • Yeri var! 1
Опубликовано:
cox sag gagaw

Deymez qaqa mashallah babat aparaturasi var haa)))Abezwumka mutleq eletdir cunki onsuz qapi ele bil darvazadi))

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Deymez qaqa mashallah babat aparaturasi var haa)))Abezwumka mutleq eletdir cunki onsuz qapi ele bil darvazadi))

gapi wit dal polka vay vay dehwetdi e 

• Yeri var! 1
Опубликовано:
gapi wit dal polka vay vay dehwetdi e 

Hee ele esas onnardi ayri ne fikrin var??

Опубликовано:

esas  mawinda yerinnen gotrende titreme olur,onu aradan galdirmaga caliwacam,i razdatkani cixarmag isteyirem ama bilmirem harda 

Опубликовано:
esas  mawinda yerinnen gotrende titreme olur,onu aradan galdirmaga caliwacam,i razdatkani cixarmag isteyirem ama bilmirem harda 

Hmm ugurlar qaqa!!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

chox mubarek :) shadliqlara suresen )

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Bes salonu tiktirmek istemirsen? Kondisioner var? Niye mes ag reng?

sualinne uzun oldu :D

sadigglara suresen

• Yeri var! 1
Опубликовано:

opurem Elvin )

Поздравляю от души!

спасибо родной 

• Yeri var! 2
Опубликовано:
cox sag ol,niva deyende birinci fikir nie sene gelir ki o o mawindi ki palciga daga tepeye galxan mawindi? men bu mawna xormetim coxdu hevesimdam hemde yaxwi baxsan gullug elesen belkem boyuyu galik oldu? 

elbetteki niva daga ve palcigcin yaranib , eger nivadan bir videoya bahsan gorersenki orda nece nivadan basa salir ve deyirki niva eto masina dlya dereven , senun ona hormetin ola biler amma niva tam baska bir sey icun yaradilib .

Опубликовано:
elbetteki niva daga ve palcigcin yaranib , eger nivadan bir videoya bahsan gorersenki orda nece nivadan basa salir ve deyirki niva eto masina dlya dereven , senun ona hormetin ola biler amma niva tam baska bir sey icun yaradilib .

bahir kim ucun.....

Xeyirli olsun mübarekdi

sag ol gagaw Allah razi olsun

Опубликовано:

Togrul Mubarekdi!
Yene kesib dograyacaqsan bunu?)))))
Maqnitafonun modeli nedi ele?
Men kohne Pioneerlere oxwatdim

• Yeri var! 3
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...