Перейти к содержанию

Komey lazimdi, Hyundai ucun sport prujinler

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Abbas_DXB  duznu desam coxdan aglima duwub ayri prujin almag,prosto mawin cox yumuwagdi x5 den sonram hele bil panbigin ustunde gedirem )) x5 de poduwkalar idi bir az salmiwdim awagi, bir soz suruwum sen bilersen men tek dali bir az salmag isteyirem gabagi yaxwidi dali cox yuxaridi mawin vid goturmur hele bil zavod 07 sururem ))

dalni kesende hecneyi dagitmir? amortizatorlar ada bawga bir wey? x5 poduwka idi bezmiwdim uje olari deyiwmekden

baxmiwam bratka yoxdu,hele tecubnen mene baxirdilar ki ne isteyir bu prujini ne edir )))

X5de podushka deyishirdin? 

Necha dafa dayishmisan? 

Belkesbor amortizator olar?

Опубликовано: (изменено)
X5de podushka deyishirdin? 

Necha dafa dayishmisan? 

Belkesbor amortizator olar?

yox gardaw poduwkalar buraxirdi,menim ustam var dernegulde peredelka edirdi menim ucun gde-to 450 manata eleyirdi onu deyim ki o elediyi wey hereb olmurdu ayri terefin poduwkalari butaxirdi,hardasa 3 defe deyiwmiwdim

post-11985-0-60311500-1362435837_thumb.j

post-11985-0-70586800-1362435851_thumb.j

Изменено пользователем 093
Опубликовано: (изменено)
olumde getdiy axi :/

Toğrul gedənə oxşamır)

Alıb kutarsaydı bizimdə canımız kutarardı bunun temalarınnan :D :D 

Изменено пользователем Firudin
Опубликовано:
Toğrul gedənə oxşamır)

Alıb kutarsaydı bizimdə canımız kutarardı bunun temalarınnan :D  :D

yoxe sehere yaxin yatmiwdim yatib galmiwdim :D ozum olum duz deyirsen bidene bu iwi hell eleseydim rahatlawardim ))

Опубликовано:
yoxe sehere yaxin yatmiwdim yatib galmiwdim :D ozum olum duz deyirsen bidene bu iwi hell eleseydim rahatlawardim ))

sabah gedirikde he ? 100% ?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...