Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

teze fikirler var,wekiller yox) qapi acilanda padnowka var mawinda,ayaq qoyub mawina minmekcun,ora kalcuk almiwam 4x4 yazili,bir heftedi mawinda firladiram,heleki ustune vura bilmemiwem,deyirler bir az kecennen sora mawina her minib duwende o bir muddet sora pis gune qalir,onu vurduracam saba,ksenon alacam Allah qoysa,birde sen bilmirsen bu arxa wuwesilenin zavodskoy kimi dumduz olani yox,bir az eyri varinati vare,onnan hardan almaq olar ? bir mawinda gordum cox xowuma geldi.

Опубликовано:

Allah iwvi avand elesin gagaw,o podnojka babat fikirdi gormuwem bidene nivada,mendede uje ayag deymekden pis gune galir eskiynen silirem duzelir yaxwi olur,brat dal wotkaynan yalanci olaram,men alanda onu cixartdim tulladim eve 

Опубликовано:
Allah iwvi avand elesin gagaw,o podnojka babat fikirdi gormuwem bidene nivada,mendede uje ayag deymekden pis gune galir eskiynen silirem duzelir yaxwi olur,brat dal wotkaynan yalanci olaram,men alanda onu cixartdim tulladim eve 

maddi cehetden bahali wey deyil,amaki cox lazimli weydi o,5-10 manat qiymeti yoxdu hec.Wotkasizda nese lut gorunure,bir dene nivadada gordum,wotkanida cixartmiwdi,su vuranida,nece iwdemiwdilerse ustunde,ele bil hec zavodskoy mawinda bele wey olmuyub,ustunu bagliyib,ag renglemiwdiler.Cox super bir wey idi,nomreside 90 - 100 isi,arxa stoplarida bir ferqli idi.

Опубликовано: (изменено)

Hee bildim hansi mawini deyirsen,o mawina babat pul goyulub ama ortada hecne yoxdu,ag wotkalarin hec yeri yoxdu,bah wekile gor nece geweng gorsenir wotkasiz

post-11985-0-24366100-1363469239_thumb.j

Изменено пользователем 093
Опубликовано:

he :) Teze mod duwub,nivalara arxa stoplara diod iwlemeler,bir mawinda gordum xowum geldi,zeng eledim 200 azn dedi taniwdiga,dedim cox sag ol,adboy eledim :) Qabaq patfarnikede iwdiyirler diod iwleme+lupa konkret gorunur) adamin pulu ola hamsin eliye :)))

Опубликовано:
he :) Teze mod duwub,nivalara arxa stoplara diod iwlemeler,bir mawinda gordum xowum geldi,zeng eledim 200 azn dedi taniwdiga,dedim cox sag ol,adboy eledim :) Qabaq patfarnikede iwdiyirler diod iwleme+lupa konkret gorunur) adamin pulu ola hamsin eliye :)))

esline galsa menim hec G-klass farasi lezet elemir prosto adi var birde ksenonla lupalari kayfdi )

Опубликовано:
esline galsa menim hec G-klass farasi lezet elemir prosto adi var birde ksenonla lupalari kayfdi )

dime day :) onnan alacam Inwallah,+ qiraqlarindaki noqte fason diodlarin bawqa lezzeti var.

Опубликовано:

qorxuram dimeyeki goz deyer) ama heleki weherde saxliyan olmuyub,ama perdeye gore ne qeder adi adam saxliyib baxir)))

Опубликовано:

qabaq parprese gozmuncugu vur,saxlamiyacaqlar,men ele elemiwem :)))))) necesi yanimnan baxa baxa kecibler,startda durmuwamki indi bu deq saxliyacaqlar,amaki saxlamiyiblar,bilmirem nedendi :)

Опубликовано:

komey elemir brat )))) ewwi wukur yolna goya bilirik,4 krug prujin var bir yaxwi oglan verib helelik salacam altina baxim nece gorsenir )

Опубликовано:
komey elemir brat )))) ewwi wukur yolna goya bilirik,4 krug prujin var bir yaxwi oglan verib helelik salacam altina baxim nece gorsenir )

4 kruq coxduye mence,cunki -4 kruq qoysan gerek onda arxada hec kimi otuzdurmuyasan.

Опубликовано:
meni gunde yuz defe saxlayirlar inanirsan? ) 

gaga axir vaxtlar bele gizishiblar yoxsa hemishe bele olub? niva almag istiyirem, dost tanishda vaz olmuyub hech xeberim yoxdu bele sheylerden ona gore sorushuram

Опубликовано:
gaga axir vaxtlar bele gizishiblar yoxsa hemishe bele olub? niva almag istiyirem, dost tanishda vaz olmuyub hech xeberim yoxdu bele sheylerden ona gore sorushuram

Qayilarda sovet mawinlarina hemiwe "maraq" olub :) Peredoklu ve ya pasatkali mawin gorende vapwe ele bil yagli corek gorurler :)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...