Inqilab 092 Опубликовано: 14 марта 2013 Автор Опубликовано: 14 марта 2013 Iwigi,wotkanida cixardacam,parpresede vinilnen ay para vuracam qirmizi rengin ortasina konkret bayraq gorunsun Цитата
R.I.P Опубликовано: 14 марта 2013 Опубликовано: 14 марта 2013 Tebrikler:)Если фары с линзами ставить не будешь, то от ксенона на Ниве толка не будет, свет будет рассеиваться. Лучше сменить лампочки на Philips blue vision галлогеновые. 2 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 14 марта 2013 Автор Опубликовано: 14 марта 2013 Helelik adi ksenon qoyum,Inwallah elimi bir az duzeldim Galik farasi qoyaram ksenonnan) Birdeki amerikankaya hansi lampicka qoyum,daha gur olmagi ucun? 1 Цитата
R.I.P Опубликовано: 14 марта 2013 Опубликовано: 14 марта 2013 IngilibaDaha gur, plastamasi eride biler. Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 14 марта 2013 Автор Опубликовано: 14 марта 2013 Men o vaxti elektrike dedim mawinda amerikani qow,oda goturdu patfarniknen pavorotnikin yerin deyiwdi) odaki indi pavorotniki yandiranda patfarnik yanir) hemdeki amerikanka zeyifdi Цитата
093 Опубликовано: 14 марта 2013 Опубликовано: 14 марта 2013 2 kantakt lampicka al vur onda gucdu olacey Цитата
Tofiq Опубликовано: 14 марта 2013 Опубликовано: 14 марта 2013 Men o vaxti elektrike dedim mawinda amerikani qow,oda goturdu patfarniknen pavorotnikin yerin deyiwdi) odaki indi pavorotniki yandiranda patfarnik yanir) hemdeki amerikanka zeyifdi Qaqaw, pavarotniki qoydugun lampani chixart, ele patfalnike tax. Pavarotnikin yerinede sari lampa qoy. Evveller deyirdiler eridir, ancag eritmir eslinde. Men yoxlamisham, arada bir mende amerikankalari qoshuram. Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 14 марта 2013 Автор Опубликовано: 14 марта 2013 Qaqaw, pavarotniki qoydugun lampani chixart, ele patfalnike tax. Pavarotnikin yerinede sari lampa qoy. Evveller deyirdiler eridir, ancag eritmir eslinde. Men yoxlamisham, arada bir mende amerikankalari qoshuram. ok yoxluyaram.gorum hele nece alinir. Perde haqqinda fikirlerivizi gozduyurem necedi sizce ? 1 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 15 марта 2013 Автор Опубликовано: 15 марта 2013 Bu gun getdim ksenon qoydurmaga,qaldim renglerin arasinda,goy ve ya qirmizi fason.hansi yaxwi olar ? birdeki saba matorun yagin deyiwdirecem,nivada nece litr olur ? ve hansi yag daha meslehetdi? Цитата
Tofiq Опубликовано: 16 марта 2013 Опубликовано: 16 марта 2013 birdeki saba matorun yagin deyiwdirecem,nivada nece litr olur ? ve hansi yag daha meslehetdi?Agip 10w-403.6-3.7 litr gedir.4 litri 28 manatdi. O yagdan 2 defe tokmushem, 6500 km surdum, deyishdim men. Цитата
Elxan849 Опубликовано: 16 марта 2013 Опубликовано: 16 марта 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Inqilab 092" data-cid="1145860" data-time="1363381758"><p>Bu gun getdim ksenon qoydurmaga,qaldim renglerin arasinda,goy ve ya qirmizi fason.hansi yaxwi olar ? birdeki saba matorun yagin deyiwdirecem,nivada nece litr olur ? ve hansi yag daha meslehetdi?</p></blockquote>ksenon 4300 k qoydur yaq motul 5/40 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 16 марта 2013 Автор Опубликовано: 16 марта 2013 Bu gun butun weheri bir birine vurdum,capayevi butun gezdim rozvi reng ksenon tapa bilmedimde kimin tanidigi yer var,tekce ksenonun lampasi lazimdi rozvi reng. Цитата
Android788 Опубликовано: 16 марта 2013 Опубликовано: 16 марта 2013 Bu gun butun weheri bir birine vurdum,capayevi butun gezdim rozvi reng ksenon tapa bilmedimde kimin tanidigi yer var,tekce ksenonun lampasi lazimdi rozvi reng. Qardashimsan bu ksenonu vurmayinda bele. Linzasiz faraya ksenon duzgun deyil, hem duzgun ishiqlanma vermir hemde qarshidan geleni kor edir. Qalagen rengli lampa qoysaz daha yaxshi olar. Mashina vid verende ozgelerinide fikirleshinde ne olar! 1 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 16 марта 2013 Автор Опубликовано: 16 марта 2013 brat 6000k al yada 4300k yaxwidi yoxe qaqa goy,ag,sari rengler istemirem.Ancaq rozvi,ferqli bir wey olsun. Qardashimsan bu ksenonu vurmayinda bele. Linzasiz faraya ksenon duzgun deyil, hem duzgun ishiqlanma vermir hemde qarshidan geleni kor edir. Qalagen rengli lampa qoysaz daha yaxshi olar. Mashina vid verende ozgelerinide fikirleshinde ne olar! qardawim ele yazdinki ozumu cinayetkar kimi hiss eledim Butun weher neinki ksenonnan+dalniynen surur bu deq,birdeki men onuncunde bir wey fikirlewmiwem,ustaynan daniwmiwam faraya bir iki wey eliyecek,gurlugu azaltmaqcun.Mene tolko vid lazimdi Bu gun galik farasinda soruwdum,350 azn DEPO.+ 50 manatda verirsen onu uygunlawdirirlar niva ucun.Konkret bir wey idi.Elime pul duwseydi alardim onnan,uje gecede yuxuma girir))) 1 Цитата
093 Опубликовано: 16 марта 2013 Опубликовано: 16 марта 2013 brat eseblewme ) sen ksenon goyanda blijni iwigi zavod saxla ksenonu dalniy iwiga goy,hem ypx cox goze girmez Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 16 марта 2013 Автор Опубликовано: 16 марта 2013 brat eseblewme ) sen ksenon goyanda blijni iwigi zavod saxla ksenonu dalniy iwiga goy,hem ypx cox goze girmezBu gun hansi dukana girmiwem hamsi ancaq bu 3 rengi deyib,bextimnendi nedendi mawincun ne almaq istiyirem hamsi deyir bunnan day getirmirler))) Цитата
093 Опубликовано: 16 марта 2013 Опубликовано: 16 марта 2013 gardawim hardan alirsan ala ama bazardan alma nede orda ustanvka eleme,avto wort-a baxmisan ? Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 16 марта 2013 Автор Опубликовано: 16 марта 2013 gardawim hardan alirsan ala ama bazardan alma nede orda ustanvka eleme,avto wort-a baxmisan ? aparatura yigdirmaga getmiwdim ora,tupurub cixdim,ora emelli bawdi .....xanadi.Yox,o hardadi ? saba bir iki yer var oralarada gedecem. maraqli wekildi Цитата
093 Опубликовано: 16 марта 2013 Опубликовано: 16 марта 2013 aparatura yigdirmaga getmiwdim ora,tupurub cixdim,ora emelli bawdi .....xanadi.Yox,o hardadi ? saba bir iki yer var oralarada gedecem.opera-dan awagi ozu 5 mertebeye duwen yolda Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.