Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Tebrikler:)

Если фары с линзами ставить не будешь, то от ксенона на Ниве толка не будет, свет будет рассеиваться. Лучше сменить лампочки на Philips blue vision галлогеновые.

Опубликовано:

Helelik adi ksenon qoyum,Inwallah elimi bir az duzeldim Galik farasi qoyaram ksenonnan)

Birdeki amerikankaya hansi lampicka qoyum,daha gur olmagi ucun?

Опубликовано:

Men o vaxti elektrike dedim mawinda amerikani qow,oda goturdu patfarniknen pavorotnikin yerin deyiwdi) odaki indi pavorotniki yandiranda patfarnik yanir) hemdeki amerikanka zeyifdi :(

Опубликовано:
Men o vaxti elektrike dedim mawinda amerikani qow,oda goturdu patfarniknen pavorotnikin yerin deyiwdi) odaki indi pavorotniki yandiranda patfarnik yanir) hemdeki amerikanka zeyifdi :(

Qaqaw, pavarotniki qoydugun lampani chixart, ele patfalnike tax. Pavarotnikin yerinede sari lampa qoy. Evveller deyirdiler eridir, ancag eritmir eslinde. Men yoxlamisham, arada bir mende amerikankalari qoshuram.

Опубликовано:
Qaqaw, pavarotniki qoydugun lampani chixart, ele patfalnike tax. Pavarotnikin yerinede sari lampa qoy. Evveller deyirdiler eridir, ancag eritmir eslinde. Men yoxlamisham, arada bir mende amerikankalari qoshuram.

ok yoxluyaram.gorum hele nece alinir.

Perde haqqinda fikirlerivizi gozduyurem :) necedi sizce ?

Опубликовано:

Bu gun getdim ksenon qoydurmaga,qaldim renglerin arasinda,goy ve ya qirmizi fason.hansi yaxwi olar ? birdeki saba matorun yagin deyiwdirecem,nivada nece litr olur ? ve hansi yag daha meslehetdi?

Опубликовано:
 birdeki saba matorun yagin deyiwdirecem,nivada nece litr olur ? ve hansi yag daha meslehetdi?

Agip 10w-40

3.6-3.7 litr gedir.

4 litri 28 manatdi. 

O yagdan 2 defe tokmushem, 6500 km surdum, deyishdim men. 

Опубликовано:

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Inqilab 092" data-cid="1145860" data-time="1363381758"><p>

Bu gun getdim ksenon qoydurmaga,qaldim renglerin arasinda,goy ve ya qirmizi fason.hansi yaxwi olar ? birdeki saba matorun yagin deyiwdirecem,nivada nece litr olur ? ve hansi yag daha meslehetdi?</p></blockquote>

ksenon 4300 k qoydur yaq motul 5/40

Опубликовано:

Bu gun butun weheri bir birine vurdum,capayevi butun gezdim rozvi reng ksenon tapa bilmedimde :( kimin tanidigi yer var,tekce ksenonun lampasi lazimdi rozvi reng.

Опубликовано:
Bu gun butun weheri bir birine vurdum,capayevi butun gezdim rozvi reng ksenon tapa bilmedimde :( kimin tanidigi yer var,tekce ksenonun lampasi lazimdi rozvi reng.

Qardashimsan bu ksenonu vurmayinda bele. Linzasiz faraya ksenon duzgun deyil, hem duzgun ishiqlanma vermir hemde qarshidan geleni kor edir. Qalagen rengli lampa qoysaz daha yaxshi olar. Mashina vid verende ozgelerinide fikirleshinde ne olar!

Опубликовано:
brat 6000k al yada 4300k yaxwidi 

yoxe qaqa goy,ag,sari rengler istemirem.Ancaq rozvi,ferqli bir wey olsun.
Qardashimsan bu ksenonu vurmayinda bele. Linzasiz faraya ksenon duzgun deyil, hem duzgun ishiqlanma vermir hemde qarshidan geleni kor edir. Qalagen rengli lampa qoysaz daha yaxshi olar. Mashina vid verende ozgelerinide fikirleshinde ne olar!

qardawim ele yazdinki ozumu cinayetkar kimi hiss eledim :) Butun weher neinki ksenonnan+dalniynen surur bu deq,birdeki men onuncunde bir wey fikirlewmiwem,ustaynan daniwmiwam faraya bir iki wey eliyecek,gurlugu azaltmaqcun.Mene tolko vid lazimdi

Bu gun galik farasinda soruwdum,350 azn DEPO.+ 50 manatda verirsen onu uygunlawdirirlar niva ucun.Konkret bir wey idi.Elime pul duwseydi alardim onnan,uje gecede yuxuma girir)))

Опубликовано:
brat eseblewme ) sen ksenon goyanda blijni iwigi zavod saxla ksenonu dalniy iwiga goy,hem ypx cox goze girmez

Bu gun hansi dukana girmiwem hamsi ancaq bu 3 rengi deyib,bextimnendi nedendi mawincun ne almaq istiyirem hamsi deyir bunnan day getirmirler)))

Опубликовано:
gardawim hardan alirsan ala ama bazardan alma nede orda ustanvka eleme,avto wort-a baxmisan ?

aparatura yigdirmaga getmiwdim ora,tupurub cixdim,ora emelli bawdi .....xanadi.Yox,o hardadi ? saba bir iki yer var oralarada gedecem.

maraqli wekildi 

post-13849-0-31354700-1363467179_thumb.j

Опубликовано:
aparatura yigdirmaga getmiwdim ora,tupurub cixdim,ora emelli bawdi .....xanadi.Yox,o hardadi ? saba bir iki yer var oralarada gedecem.

opera-dan awagi ozu 5 mertebeye duwen yolda 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...