Elvin207 Опубликовано: 7 марта 2013 Опубликовано: 7 марта 2013 senin aparaturava gulag asmag isteyerdim) ne usiliteldi? SEN ged evvel purjinlerivi al a bala 1 Цитата
093 Опубликовано: 7 марта 2013 Опубликовано: 7 марта 2013 dayan kesecem ama nivadan Allah goysa sabah ) 1 Цитата
Elvin207 Опубликовано: 7 марта 2013 Опубликовано: 7 марта 2013 dayan kesecem ama nivadan Allah goysa sabah )nivani keseceysen ya Azerani ? Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 7 марта 2013 Автор Опубликовано: 7 марта 2013 xarici mawinda purjun kesdirmek meslehet gormurem hec kime.Bizde o biri mawinda bmw e46 kuzada men surende mawina neyi var pasatka vermiwdim,konkret zibildi,weherde demek olarki hec hara gede bilmirdim,adi tranpilinnerden kecende alti deye deye kecirdim,hele boyuk tranpilinneri demirem.hele indidede yan padnowkalar qiriq qiriqdi. 1 Цитата
Elvin207 Опубликовано: 7 марта 2013 Опубликовано: 7 марта 2013 xarici mawinda purjun kesdirmek meslehet gormurem hec kime.Bizde o biri mawinda bmw e46 kuzada men surende mawina neyi var pasatka vermiwdim,konkret zibildi,weherde demek olarki hec hara gede bilmirdim,adi tranpilinnerden kecende alti deye deye kecirdim,hele boyuk tranpilinneri demirem.hele indidede yan padnowkalar qiriq qiriqdi.sport purjinler yaxsidi Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 7 марта 2013 Автор Опубликовано: 7 марта 2013 sport purjinler yaxsidiele bizdede sport purjunlardi,mawin m paketdi.xadavoyuda sport yigilmiwdi,olarin hec birinin xeyri yoxdu. 1 Цитата
Elvin207 Опубликовано: 7 марта 2013 Опубликовано: 7 марта 2013 ele bizdede sport purjunlardi,mawin m paketdi.xadavoyuda sport yigilmiwdi,olarin hec birinin xeyri yoxdu.amma Hyundai'a lazimdi cunki qabagi asagidi arxasi cox yuxaridi gerek bagaja coxluyuk yigasanki stabil deyansin hec olmasa 3-4sm asagi olsanormal gorsener Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 7 марта 2013 Автор Опубликовано: 7 марта 2013 amma Hyundai'a lazimdi cunki qabagi asagidi arxasi cox yuxaridi gerek bagaja coxluyuk yigasanki stabil deyansin hec olmasa 3-4sm asagi olsanormal gorsenerola biler,menim hyundai`dan o qederde bawim cixmir,ama umumiyyetle xarici mawina pasatka vermek istiyenlere meslehet gormurem,bizim ele dumduz yollarimiza yarawir pasatka) 1 Цитата
Elvin207 Опубликовано: 7 марта 2013 Опубликовано: 7 марта 2013 ola biler,menim hyundai`dan o qederde bawim cixmir,ama umumiyyetle xarici mawina pasatka vermek istiyenlere meslehet gormurem,bizim ele dumduz yollarimiza yarawir pasatka) sprort purjinlar 100% lazimdi bele qoiragdan pir gorsenir 3-4 sm asagi dusse normal halda olar camaat porsche ni nece suru bize ele Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 7 марта 2013 Автор Опубликовано: 7 марта 2013 sprort purjinlar 100% lazimdi bele qoiragdan pir gorsenir 3-4 sm asagi dusse normal halda olar camaat porsche ni nece suru bize ele 1 Цитата
Tofiq Опубликовано: 8 марта 2013 Опубликовано: 8 марта 2013 dayan kesecem ama nivadan Allah goysa sabah ) Togrul "adamdan adama ferq var!" - burda deyirler ee))) Menim 19 yashim var, uje bezmishem vid vermeye. Uje ancaq temizliyine fikir verirem, yagina, ishigina, suyuna baxtirib sururem) Ama adamlar varki mashinin benzin filtri ya yagi ve s. ishleri gorulesidi mashininin, onu gordurmurler, gedib plonka cekdirirler, purjin kestirirler... Sorada deyirlerki - "menim mashinimin vidi yekdi! Menim mashinim yedinkadi!" Neter deyerler bele sohbetler eshidende de uje menim shexsen, ureyim bulanir 1 Цитата
093 Опубликовано: 9 марта 2013 Опубликовано: 9 марта 2013 Togrul "adamdan adama ferq var!" - burda deyirler ee)))Menim 19 yashim var, uje bezmishem vid vermeye. Uje ancaq temizliyine fikir verirem, yagina, ishigina, suyuna baxtirib sururem) Ama adamlar varki mashinin benzin filtri ya yagi ve s. ishleri gorulesidi mashininin, onu gordurmurler, gedib plonka cekdirirler, purjin kestirirler... Sorada deyirlerki - "menim mashinimin vidi yekdi! Menim mashinim yedinkadi!" Neter deyerler bele sohbetler eshidende de uje menim shexsen, ureyim bulanir gagaw menim hele weyin hestesiyem,men daje 07 satan gunu most karobka motor yagin deyiwib satdim bile bile satiram mawni,demey isteyirem ki sen dediyin kimi adam deyilem gagaw ) adi bidene ses olanda ureyim partdir 2 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 9 марта 2013 Автор Опубликовано: 9 марта 2013 2 gun erzinde Baki-Samaxi-Ismayilli-Qebele-Oguz-Weki seyaheti oldu) Tezlikle wekilleri payalawacam,Nivanin konkret dadin indi hiss eliyirem)) 1 Цитата
093 Опубликовано: 10 марта 2013 Опубликовано: 10 марта 2013 2 gun erzinde Baki-Samaxi-Ismayilli-Qebele-Oguz-Weki seyaheti oldu) Tezlikle wekilleri payalawacam,Nivanin konkret dadin indi hiss eliyirem))wekiller gelmedi e brat) Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 10 марта 2013 Автор Опубликовано: 10 марта 2013 buda wekiller) PART 1 5 Цитата
Cafarli_Seymur Опубликовано: 10 марта 2013 Опубликовано: 10 марта 2013 Yolda ilishen oldu hec stoykaya zada ? 1 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 10 марта 2013 Автор Опубликовано: 10 марта 2013 Yolda ilishen oldu hec stoykaya zada ? He,bir defe yolda saxladilar,bir defede postda,bir defede radara duwduk iki mawin dalbadal)) Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 12 марта 2013 Автор Опубликовано: 12 марта 2013 hansi reng ksenon qoymagimi meslehet gorursuz ? Цитата
orxan116 Опубликовано: 12 марта 2013 Опубликовано: 12 марта 2013 (изменено) Neceb tekerlerin qaraltmamisan qesheng gorsenerdi,Ag Niva-uchun menim alemimde ele adi lampa 90 100-e oalndan qoy patfarnikide guclusun qoy vessalam.Stoykaya ilishmeyi dedin dunen gece sheherde F10 YPX gordum ayri ayri yerde 3Niva saxlamishdi 100%stoykaya gore. Изменено 12 марта 2013 пользователем orxan116 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.