Перейти к содержанию

Alıram: Maşın nömrəsi 10 ** 027

Ibrahim

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Ibrahim,

dost-tanish tapirsan DYP-de, 10-15 manat verirsen, butun cut seriyalarin yiyelerin (BB-den ZZ-ye kimi) telefonlarin bazadan kochurdub verirler sene.

Kiminse telefonu yoxdursa, unvanlari verirler, 108-e zeng edib, telefonlarini tapmaq olar.

100% biri razi olacaq

Bunun ustune dushecem, choxsagol.

Опубликовано:

Sen bela elada ay Ibrahim! 050??00027 nomreli telefonuvu ver mene, ozuve bir dene 050??00042 nomresi tap, mende oz nomremi sene verim ;)

Tek telefon'la elagesi yokhdur axi bu nomrenin)) sene 0054 verirdim de, istemedin :))

Опубликовано:

Tek telefon'la elagesi yokhdur axi bu nomrenin)) sene 0054 verirdim de, istemedin :))

Bu Bir zarafat idi! Amma 0054 yadima gelmir hec! Men 211 nomre axtaranda 210 ile de maraglanirdim! Amma 211 aldim artig! 0054 durur hele? Pm yazda giymetini

Опубликовано: (изменено)

Bu Bir zarafat idi! Amma 0054 yadima gelmir hec! Men 211 nomre axtaranda 210 ile de maraglanirdim! Amma 211 aldim artig! 0054 durur hele? Pm yazda giymetini

Basha dushdum)) Teessuf, o da mashin nomresi 054 olduguna gore aldilar elimden ))

Bu tip nomreler satishda joxdur ee, biraz agir sohbetdi

Изменено пользователем Ibrahim
  • 2 недели спустя...

Ibraaaahiiim))))
:D
Fi-fada yerinde  :)

post-11678-0-87368100-1380545839_thumb.j

Изменено пользователем Tofiq

Ibrahim danishdimMashinin yiyesi 40-45 yashlarinda day daydi. Kankret deyirki, "Mesedi Ibad demish - menim pulumu versin, nomre lazim deyil mene" :)

post-11678-0-74437700-1380637339_thumb.j

Изменено пользователем Tofiq
Опубликовано:

Ibrahim danishdimMashinin yiyesi 40-45 yashlarinda day daydi. Kankret deyirki, "Mesedi Ibad demish - menim pulumu versin, nomre lazim deyil mene" :)

Choxsagol Tofig, eziyyet chekmisen menim uchun! Nomre kishinin adinadir, nagada pul istiir? :)

Опубликовано:

Choxsagol Tofig, eziyyet chekmisen menim uchun! Nomre kishinin adinadir, nagada pul istiir? :)

Hech bir aziyyati yoxdu!

Mene ele gelirki 400-500 manata razi salmag olar + teze nomre alib vermek sherti ile.

Chunku man day dayi sozu tutanda, dediki 2-3 hefte qabag bir nefer 1000 manat teklif eledi + teze nomre almagda hemin adamin ustune. Razilashiblar, nomresini goturubki zeng edacam sana, ama sonra gelib chixmiyib. :)

Men ele bele dedimki, "400-500 qane eliyirmi sizi?"

Dedi, eliyar niya elamirki?! Ama bashqa nomre alib vermek sherti ile dedi.

Istesen, telefon nomresini pmde yaza bilerem. Zeng et ozun etrafli danish.

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

1-2 gun qabaq 10OD027 Audi-de gordum, yadimda deyi hansi model idi, A5 deyesen, yaxshi gorsenirdi, shekil chekmeye utandim :(

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...