Перейти к содержанию

Project: 2103 Blue Bird

MagerramoFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

тапылажах гага ,нарахат не будь

• Yeri var! 1
Опубликовано:

InshAllah..

Apollon sen deyen fara hansi mashinin ustunde idi ? Avtobusun ustunda celniy olan.?

Опубликовано:

Menim duzu bu cur yigilmish mashinlar elede xoshuma gelmirdi amma mashallah chox gozeldi bu mashina vurulmusham.Allah qorusun.

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)
 Menim duzu bu cur yigilmish mashinlar elede xoshuma gelmirdi amma mashallah chox gozeldi bu mashina vurulmusham.Allah qorusun.

Orxan na vaxt istasan gal sur bax)  Menim ozumuun 03 haqqda o qadarda danishmamishdim) Hemishe mercedes w126 istemishem) Indi birinci qismat bu oldu ona gorede bunu ureyden duzaldiram )

InshAllah galajay proektim mercedes W126 olajaq.

Зад  машины как-будто низок,не?

сзади 2 пальца а спереди 4. если спереди 1 - 1.5 срезать то визуально сзади поднимется

Изменено пользователем MagerramoFF
  • Yeri var! 3
Опубликовано:
Orxan na vaxt istasan gal sur bax)  Menim ozumuun 03 haqqda o qadarda danishmamishdim) Hemishe mercedes w126 istemishem) Indi birinci qismat bu oldu ona gorede bunu ureyden duzaldiram )

InshAllah galajay proektim mercedes W126 olajaq.

Inshallah qardash oda olacag.Inshallah surub baxaram choxdandi 03 surmurem:)

• Yeri var! 1
Поздравляю  Элъчин.

Цвет лезва)     номер   :malades:  нехватает тока  ретро брызговиков и  бидене рулъ Нарди..  

Изменено пользователем T1MA
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Qaqa, mende onda paxilligdan bele eliyim?

601534_552410834793354_1796701387_n.jpg

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Inshallah qardash oda olacag.Inshallah surub baxaram choxdandi 03 surmurem:)

InshAllah )

Поздравляю  Элъчин.
Цвет лезва)     номер   :malades:  нехватает тока  ретро брызговиков и  бидене рулъ Нарди..  

Спасибо большое) Нарди  :lovegirl:  :lovegirl:

Брызговики не хочу))

:lovegirl:

:lovegirl:

Qaqa, mende onda paxilligdan bele eliyim?

Men bax bunu elesen emelli paxilliq eliye bilerem :D

blue%20bmw%20cars%20tuning%20bmw%20m3%20

• Yeri var! 2
Axirki teze podpress gatirdilar, ucha ucha getdiy bazara aldiq adama birin :)

Soramda bi dene qashay moyka i qaraja bay bay elemeye ))

attachicon.gifIMG_0876.JPGattachicon.gifIMG_0888.JPGattachicon.gifIMG_0889.JPGattachicon.gifIMG_0892.JPGattachicon.gifIMG_0896.JPG

Allah s.t xeyrin versin. cox gozel mashindir.  lap paxilligim tutur :yeah:

diyessen paxilin biride tapildi :uxaxa:

Menimde arzumdur klassika yigmaq, daha heyetde 3 denen mashin durur, 4-cunu yanashi qoymaq cetindir. Sene ve Ramine ugurlar arzu edirem.

Изменено пользователем Android788
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Elcin eyer tapsan yan wuweleri (ciziqsiz) belke alib vurasan qeweng olare elede.
Birde Bu potpres haranindi rusundu yoxsa bawqa olkenin? orda elebil OLIMPIA gordum men 

• Yeri var! 1
Allah s.t xeyrin versin. cox gozel mashindir.  lap paxilligim tutur :yeah:

diyessen paxilin biride tapildi :uxaxa:

Menimde arzumdur klassika yigmaq, daha heyetde 3 denen mashin durur, 40-cini yanashi qoymaq cetindir. Sene ve Ramine ugurlar arzu edirem.

InshAllah qismat olar sende alarsan:) amma yaman xesteliye tutur adami) Chox sagol )

Elcin eyer tapsan yan wuweleri (ciziqsiz) belke alib vurasan qeweng olare elede.

Birde Bu potpres haranindi rusundu yoxsa bawqa olkenin? orda elebil OLIMPIA gordum men 

Bugun Sumqayitin Eshya bazaridi nedi orada getdiy yox idi shushe ne bokovoy na lobovoy.. 8oyun bazarinda demishdiler gatirajaylar OLIMPIA ag shushe.. Amma bokovoy yox idi.. Olsa alajam ag rengde bokovoylarida. Bazarda Olimpiadan bashqasi yox idi. Hemde bu yaxshidi ele, dvoynoy shushedi, hem mende kruq olimpia oldu daldan bashqa.

Изменено пользователем MagerramoFF
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

ela ela !!! bah bu bawga mesele ! sag guzgude cixib voobwe mawin goze girir ! 

salona nese elemek fikriviz var?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Men duzu ilk defedi Olimpianin ag wuwesini gorurem.
Eyer sirr deyilse neceye mubarek eledin?

• Yeri var! 1
Опубликовано:
InshAllah qismat olar sende alarsan:) amma yaman xesteliye tutur adami) Chox sagol )

Bugun Sumqayitin Eshya bazaridi nedi orada getdiy yox idi shushe ne bokovoy na lobovoy.. 8oyun bazarinda demishdiler gatirajaylar OLIMPIA ag shushe.. Amma bokovoy yox idi.. Olsa alajam ag rengde bokovoylarida. Bazarda Olimpiadan bashqasi yox idi. Hemde bu yaxshidi ele, dvoynoy shushedi, hem mende kruq olimpia oldu daldan bashqa.

Xestelik nedir lap damara ishleyiree. Bunu yigilmish halda sheherde surmeyin ayri kayfi var.

Опубликовано:
ela ela !!! bah bu bawga mesele ! sag guzgude cixib voobwe mawin goze girir ! 

salona nese elemek fikriviz var?

Guzgusuz sheherde surmey chox chetindi chunki salon guzguzu zavodskoy balajadi(  Salon ya goy olajaq tund goy, yada tund qirmizi.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Guzgusuz sheherde surmey chox chetindi chunki salon guzguzu zavodskoy balajadi(  Salon ya goy olajaq tund goy, yada tund qirmizi.

oyreweceysen gagaw,birinci cetindi onsuz krug akvariumdu gormey olur ) onu nece eledin ki wruplarin yeri galmadi? yoxsa galib yeri?

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Men duzu ilk defedi Olimpianin ag wuwesini gorurem.

Eyer sirr deyilse neceye mubarek eledin?

Olimpiyaya zakaz olunub bizim alverchilerden bir partiya ag shushe, bele mende gormemishdim. Spec zakaz bizim milletchun :)

Hami 70 manata verir, bir nefer soz vermishdi gatirajam, onnan aldim 50 manata ustanovka ile.

oyreweceysen gagaw,birinci cetindi onsuz krug akvariumdu gormey olur ) onu nece eledin ki wruplarin yeri galmadi? yoxsa galib yeri?

Yox xrom vinil vurmushdum yumuru balaca. Duzaldib taxdim yerine.. 1 guzgu yaxshi gorsenmir uzagdan.. Hemde narahatdi. Surmeyine rahat surmey olur prosto menasizdi mence..  Neblim goreyde, inshAllah teki salamatchiliq olsun)

• Yeri var! 2
Опубликовано:

menim cox xowuma gelir 03-06 sag guzgusuz) inwAllah ureyin istediyi kimi edersen

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...