Самир М Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 Ceyhun batareykani sabah harda goture bilerem.ish yeriniz tehmini hardadi ve axsham neceye kimi ishde olursuz? Цитата
Android788 Опубликовано: 30 января 2013 Автор Опубликовано: 30 января 2013 Ceyhun batareykani sabah harda goture bilerem.ish yeriniz tehmini hardadi ve axsham neceye kimi ishde olursuz?Samir men sabah seher iwde olacam, 2-den sonra sovetskide Petyanin yaninda, sonra Huseyin C parkinin yanindaki AG Bankda olacam sonra yene iwde olacam axwam 6-ya kimi. iw yerim Sheyx Shamil 8-dedir. teze bey hamamindan awagi duwende solda Iri pencere BOSE yazisi goressen. bax ora daxil ola ele meni soruw deyecekler veyaxud nomrem var 1-ci postda. Цитата
Самир М Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 nomreni yazdim Ceyhun.onda sabah elage saxliyarig.sadece degig bilmirem necede boshalacam.salamati ele zengleshib gorusherik.teshekkurler. Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 Air intake moped veya motocikllar uchun 12mm diametr - 8AZN 2 ededdir xrom ve qaramat Qaqa bu hansi mopedler u4undu?? Libooysuna gedir?) Mende bi dene 6.2 kompressor motor Honda moped var ona geder? Sualimin cavabin almadim nese..) Цитата
Android788 Опубликовано: 30 января 2013 Автор Опубликовано: 30 января 2013 nomreni yazdim Ceyhun.onda sabah elage saxliyarig.sadece degig bilmirem necede boshalacam.salamati ele zengleshib gorusherik.teshekkurler. InwaAllah qabaqca zeng ele. bilek harda ve necede goruwek. Sende sag olSualimin cavabin almadim nese..)Cox Cox uzr istyeirem. Ele bildim cavab vermiwem. Bilmirem geder ya getmez. amma bunlar 12mm diametr lidirler ve universaldirlar. Isteyirsen goturub yoxlaya bilersen gederse xowuna gelerse buyur, gelmerse canin sag olsun, teki ureyinizce olsun 1 Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 (изменено) InwaAllah qabaqca zeng ele. bilek harda ve necede goruwek. Sende sag olCox Cox uzr istyeirem. Ele bildim cavab vermiwem. Bilmirem geder ya getmez. amma bunlar 12mm diametr lidirler ve universaldirlar. Isteyirsen goturub yoxlaya bilersen gederse xowuna gelerse buyur, gelmerse canin sag olsun, teki ureyinizce olsun Chox sagol qardash Allah komeyin olsun razmeri degig 12 mm-di? Bagdadi deye indi goturub baxa bilmiyejem( amma diyasan getmiyejey chox balajadi( Изменено 30 января 2013 пользователем MagerramoFF Цитата
Android788 Опубликовано: 1 февраля 2013 Автор Опубликовано: 1 февраля 2013 Blackberry Batareykani Samir .M aldi. Abbasin bronu quvvededir, Qalanlari yenede satiwdadir 2 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.