Перейти к содержанию

Продаю: Muxtelif Aksessuarlar

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Ceyhun batareykani sabah harda goture bilerem.ish yeriniz tehmini hardadi ve axsham neceye kimi ishde olursuz?

Опубликовано:
Ceyhun batareykani sabah harda goture bilerem.ish yeriniz tehmini hardadi ve axsham neceye kimi ishde olursuz?

Samir men sabah seher iwde olacam, 2-den sonra sovetskide Petyanin yaninda, sonra Huseyin C parkinin yanindaki AG Bankda olacam sonra yene iwde olacam axwam 6-ya kimi.

iw yerim Sheyx Shamil 8-dedir. teze bey hamamindan awagi duwende solda Iri pencere BOSE yazisi goressen. bax ora daxil ola ele meni soruw deyecekler veyaxud nomrem var 1-ci postda.

Опубликовано:

nomreni yazdim Ceyhun.onda sabah elage saxliyarig.sadece degig bilmirem necede boshalacam.salamati ele zengleshib gorusherik.teshekkurler.

Опубликовано:

Air intake moped veya motocikllar uchun 12mm diametr - 8AZN 2 ededdir xrom ve qaramat

Qaqa bu hansi mopedler u4undu?? Libooysuna gedir?)

Mende bi dene 6.2 kompressor motor Honda moped var ona geder?

Sualimin  cavabin almadim nese..)

Опубликовано:
nomreni yazdim Ceyhun.onda sabah elage saxliyarig.sadece degig bilmirem necede boshalacam.salamati ele zengleshib gorusherik.teshekkurler.

InwaAllah qabaqca zeng ele. bilek harda ve necede goruwek. Sende sag ol

Sualimin  cavabin almadim nese..)

Cox Cox uzr istyeirem. Ele bildim cavab vermiwem. Bilmirem geder ya getmez. amma bunlar 12mm diametr lidirler ve universaldirlar. Isteyirsen goturub yoxlaya bilersen gederse xowuna gelerse buyur, gelmerse canin sag olsun, teki ureyinizce olsun

Опубликовано: (изменено)
InwaAllah qabaqca zeng ele. bilek harda ve necede goruwek. Sende sag ol

Cox Cox uzr istyeirem. Ele bildim cavab vermiwem. Bilmirem geder ya getmez. amma bunlar 12mm diametr lidirler ve universaldirlar. Isteyirsen goturub yoxlaya bilersen gederse xowuna gelerse buyur, gelmerse canin sag olsun, teki ureyinizce olsun

Chox sagol qardash Allah komeyin olsun :) razmeri degig 12 mm-di? Bagdadi deye indi goturub baxa bilmiyejem( amma diyasan getmiyejey chox balajadi(

Изменено пользователем MagerramoFF

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...