Перейти к содержанию

Aliram: BMW X5 (4.8is)

012

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
bele giymete men her zaman ala bilerem. 32-36 mine kimi. kim tecili satsa alaram.negd.

2006 x 5вар 4.4 мотор не битая не крашеная ону вере билерем 33 мине, сон гийметидир.

Опубликовано:

Gagaw weherda bu deyga cox x5 ler lewdi,gapilari valna valna motor yag yeyir,hemde cox herc aparan mawindi,mende olub sene deyim poduwkalari buraxir peredok tez dagilir,benzin ancag 98 vurmalisan 93 vuranda motordan wak-wak ses gelir,cox wey var,ama surende lezet alirsan onuda deyim,sen 80 min getmiwni tap en yaxwi vezyatdi o probegnan olanda

Опубликовано:
Gagaw weherda bu deyga cox x5 ler lewdi,gapilari valna valna motor yag yeyir,hemde cox herc aparan mawindi,mende olub sene deyim poduwkalari buraxir peredok tez dagilir,benzin ancag 98 vurmalisan 93 vuranda motordan wak-wak ses gelir,cox wey var,ama surende lezet alirsan onuda deyim,sen 80 min getmiwni tap en yaxwi vezyatdi o probegnan olanda

Qapilari "valna valna" vuruq mashinda olur.

Motorun yag yemayi bosh sheydir. Hamisi yeyir.

Chapsan xerc aparacaq. Eks halda yox. Podushkasi da hemchinin

93 ve 95nen qesheng de ishlayir. hech "shak shak" elamir. San dediyin yayda olur.

Опубликовано:
Qapilari "valna valna" vuruq mashinda olur.

Motorun yag yemayi bosh sheydir. Hamisi yeyir.

Chapsan xerc aparacaq. Eks halda yox. Podushkasi da hemchinin

93 ve 95nen qesheng de ishlayir. hech "shak shak" elamir. San dediyin yayda olur.

Tam Raziyam.

Опубликовано:

man yayda surdum cox surmadim,manda cami 87 min yol getmiwdi orogonal probeg idi,goz kimida mawin idi,4 ay surmey gismat oldu,mand ayag yemirdi,prosto cox ewidmiwam ki coxsu yag yeyir.men prosto Allah komeyi olsun

Опубликовано:
man yayda surdum cox surmadim,manda cami 87 min yol getmiwdi orogonal probeg idi,goz kimida mawin idi,4 ay surmey gismat oldu,mand ayag yemirdi,prosto cox ewidmiwam ki coxsu yag yeyir.men prosto Allah komeyi olsun

Menim dostum 4 ildir 4.8 surur. 37000km de alib. Indi 70000dir. Bir defe rulevoy yigdirib. O da ozu istayirdi, ehtiyyac yox idi. 2 dene de amortizator dayishib. Bashaq boyuk rasxodu olmayib

Опубликовано:

ne bilim vAllah teki hec men yazdigim weylar olmasin,men ewitdiymi deyirem tolko,menda bidana poduwkalarnan problemim var idi birda o wak wak sesne

Опубликовано:
Menim dostum 4 ildir 4.8 surur. 37000km de alib. Indi 70000dir. Bir defe rulevoy yigdirib. O da ozu istayirdi, ehtiyyac yox idi. 2 dene de amortizator dayishib. Bashaq boyuk rasxodu olmayib

guzu kasaram onun nomrasinada,mashininada -shaxsiyatdi o !!!

Опубликовано:

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="012" data-cid="1125276" data-time="1359905390"><p>

zexmet deilse shekillerini gonderin</p></blockquote>.

pm yazdim

Опубликовано:
<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="012" data-cid="1125276" data-time="1359905390"><p>

zexmet deilse shekillerini gonderin</p></blockquote>.

pm yazdim

Salonun shekilini zexmet deilse

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...