Перейти к содержанию

Что можно купить в Грузии для машины Hyundai

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Всем привет! я на днях уезжаю в Грузию на сессию.Хотел бы узнать какие аксессуары можно приобрести для Hyundai Azera

Что вы посоветуйте? Например я могу там найти оригинал ксенон ? и где ?

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Ничего!

Изменено пользователем Гараев
  • Yeri var! 3
Опубликовано:

К чему ксенон? Купи галлогеновую лампу на 6000 келвин, и радуйся.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

брат объясни пожалуйста что это такое? я на подфарникам хочу установить ксенон

машину Хюндай на дорогах даже не увидешь

bilirsiz men neyi demey isteyirem,mene aksessuar lazimdi mesel ucun ksenon,signal bele weyler

брат объясни пожалуйста что это такое? я на подфарникам хочу установить ксенон

bilirsiz men neyi demey isteyirem,mene aksessuar lazimdi mesel ucun ksenon,signal bele weyler

Brat xetrive deymesin sozum. 

X5 sene ders olmadi?

neye lazimdi ksenon

biz he4 vaxt muhendislerden agilli ola bilmerik

bilirler ne edirler, lazim olsaydi qoyardilar

PS. sende blijnide Biksenon deyil?

Изменено пользователем Гараев
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

yox gagaw hetrime nie deysin ki,mende x5 de yaxwi ksenon deyildi men goymamiwdin alanda ustunde idi,indi isteyirem original goyum,mende blijni tek ksenondu 4300k

Опубликовано:
yox gagaw hetrime nie deysin ki,mende x5 de yaxwi ksenon deyildi men goymamiwdin alanda ustunde idi,indi isteyirem original goyum,mende blijni tek ksenondu 4300k

Texnika mashin uchun orda bahadi,maqnitofonlarda siqnallarda,mende maraglanmishdim.

• Yeri var! 1

LED lampalar var, H1, H7 zad. Bayaq özümə baxırdım. 6000 Kelvinlə olan LED lampa harava bəs deyil ki? Ksenonla maşını incitməkdənsə, onu qoy, kef elə də. :) Düzdür, dediyim lampalar bahadır, amma ksenonla əlləşməkdənsə, məncə dediyim lampalar daha məntiqlidir.

Linkdə dediyim lampanın nümunəsinə baxa bilərsən. Bu bizdədir. eBay-dan sifariş verib, gətizdirə bilərsən.

http://www.diodhuset.se/diod-led-lampor-12-volt/diodlampa-h7-xenonvit-12v?group=prod_prod_grp-s1%2F157

Изменено пользователем Avtomaniya
  • Yeri var! 1
LED lampalar var, H1, H7 zad. Bayaq özümə baxırdım. 6000 Kelvinlə olan LED lampa harava bəs deyil ki? Ksenonla maşını incitməkdənsə, onu qoy, kef elə də. :) Düzdür, dediyim lampalar bahadır, amma ksenonla əlləşməkdənsə, məncə dediyim lampalar daha məntiqlidir.

Linkdə dediyim lampanın nümunəsinə baxa bilərsən. Bu bizdədir. eBay-dan sifariş verib, gətizdirə bilərsən.

http://www.diodhuset.se/diod-led-lampor-12-volt/diodlampa-h7-xenonvit-12v?group=prod_prod_grp-s1%2F157

Rauf bunun H4 olanini tapmiwdim ebaydan. Ancag cut deyildi deye almadim. Yaxshi keyfiyyetli diodla yigilani olsa bir cut alardiq) Xenonun hengamesini qowdurmagdansa bu xorosho) Ancag bir soz deyim, bununla priborda oshibka vere biler. :) Изменено пользователем Tofiq
Опубликовано:

Rauf gardawim bu sen dediyin iwiglari awagi buferin icine goya bilerem? onu necya bura getizdirmey olar?

Опубликовано:
Rauf gardawim bu sen dediyin iwiglari awagi buferin icine goya bilerem? onu necya bura getizdirmey olar?

brat avtoworld'a yaxwi xenon satirlar yaxwi qiymata, 120 manat'a var get goy denan relenen goysun vse :) ona gore gurcustana getmek lazim deil)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
gonwu ksenona gore getmirem ki) men orda unida oxuyuram ) 

bela duz deirlar)) gurcustanda hyundai ucun hecna yoxdu :( 

Опубликовано:
Turbina al )))

yo hele gucdu peredelkalar menniy deyil ) men ancag usten vid verem birde peredokdan neyi var)

bela duz deirlar)) gurcustanda hyundai ucun hecna yoxdu :(

kecen il s klass-nan getmiwdim bir iki wey aldim ordan indi gedirem prosto istemirem eli bow gaydim

Опубликовано:

093

не делай этого!

хватит уже одной спаленной машины!

да и то что ты ишешь,тут хоть попой жуй!

• Yeri var! 3
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...