091 Опубликовано: 31 мая 2013 Опубликовано: 31 мая 2013 http://www.auto.az/forum/index.php/topic/36780-mb-vs-bmw-собирун-2/?p=1176761 Sobiruna geleceksen ?
Zaur626 Опубликовано: 31 мая 2013 Автор Опубликовано: 31 мая 2013 Zaur qutar bu zerzibonski sheylernen........Yandir o nakleykalari... Gesheng bir 18 Monoblock AMG original tap bas ustune..... Zaur qutar bu zerzibonski sheylernen........Yandir o nakleykalari... Gesheng bir 18 Monoblock AMG original tap bas ustune..... Алишка твое слово закон ти скозал ето закон nakleykalara yox deyiram:) 1.inshallah ayin 1 deyishiram kolodkalari dal ve gabag. 2.podfarnik diod cixardiram ve goyuram podfarnik leganza ve xsenon. 4300 philips bloknan birde radara dushmusham ziga gedan yolda onu odayim bu ay bu gadar:) 2
Isik Опубликовано: 31 мая 2013 Опубликовано: 31 мая 2013 Sen enyaxshisi qoshul bize,ne komeklik lazimdi meslehet lazimdi denen komek edek 2
Zaur626 Опубликовано: 31 мая 2013 Автор Опубликовано: 31 мая 2013 Sen enyaxshisi qoshul bize,ne komeklik lazimdi meslehet lazimdi denen komek edek manim xrustalni gezlarim uste:) 1.kalodkalari dayishdim bu gun firma sempermann avangartda dedilar textardan da yaxshidi ve ondan da bir az baha idi, dedi bashimnan cavab veriram. 2. balans edim arxalari gabaha perekidka etdim. 3. razvala saldim . Вот и фотки manim xrustalni gezlarim uste:) 1.kalodkalari dayishdim bu gun firma sempermann avangartda dedilar textardan da yaxshidi ve ondan da bir az baha idi, dedi bashimnan cavab veriram. 2. balans edim arxalari gabaha perekidka etdim. 3. razvala saldim . Вот и фотки gorduyuviz kimi nakleykalari yigishdirdim:) galdi podfarnik xsenon ile ve kondicsioner yaxshi soyug vermir frion virmag lazimdi:)
Zaur626 Опубликовано: 2 июня 2013 Автор Опубликовано: 2 июня 2013 Купил сегодня противодуманки и ксенон 4300 Philips. спосибо Хикмату за помошь завтро иншаллах установлю посмотрим что получется. 1
Hikmet Опубликовано: 2 июня 2013 Опубликовано: 2 июня 2013 Купил сегодня противодуманки и ксенон 4300 Philips.спосибо Хикмату за помошь завтро иншаллах установлю посмотрим что получется. Mubarekdi-) 1
Alishka Опубликовано: 3 июня 2013 Опубликовано: 3 июня 2013 Sagliğla qaqulya.... İnşallah məhlədə səni görəndə başa salaram sənə kimə necə və harda qoşulmaq lazımdı -)))) 1
AvtozavR Опубликовано: 3 июня 2013 Опубликовано: 3 июня 2013 manim xrustalni gezlarim uste:)1.kalodkalari dayishdim bu gun firma sempermann avangartda dedilar textardan da yaxshidi ve ondan da bir az baha idi, dedi bashimnan cavab veriram. 2. balans edim arxalari gabaha perekidka etdim. 3. razvala saldim .Вот и фоткиgorduyuviz kimi nakleykalari yigishdirdim:)galdi podfarnik xsenon ile ve kondicsioner yaxshi soyug vermir frion virmag lazimdi:) Развальщика кажется я знаю, он на Бабеке, поворот на право после Митсубиши центра , нет ? почему не пришёл на Собирун ?
Zaur626 Опубликовано: 3 июня 2013 Автор Опубликовано: 3 июня 2013 Да брат на бабеке мастера Фаик звать и рядом Аслан балан ировшик. Сколько лет эти бакинцы там работают.
Zaur626 Опубликовано: 3 июня 2013 Автор Опубликовано: 3 июня 2013 А вот и пртиводуманки. Установка и эфект смотрите. И еше дал ети железные планки меж стеклами на покраску в черный 040 цвет. Sagliğla qaqulya.... İnşallah məhlədə səni görəndə başa salaram sənə kimə necə və harda qoşulmaq lazımdı -)))) ene deyiram manim xrustalniy gezlarim uste:) olar bes iki partiyaya yazilmag? sanin ve isikin? 2
Zaur626 Опубликовано: 3 июня 2013 Автор Опубликовано: 3 июня 2013 ruckalari da mashin renginde krastkalamag istayiram. usta garantiya verir ki ne napor ne birshey kraskani aparmiyacag Четко.Противотуманки где брал и почем? Hikmat getirdiyi yerde ve goturdiyi giymata:) Развальщика кажется я знаю, он на Бабеке, поворот на право после Митсубиши центра , нет ? почему не пришёл на Собирун ? brat ishlarim cox idi gala biladim . mashini duzaltmaya lazim idi, Birde allah olannariviza rahmat elasun anamin rahmatliyin dohum gunu idi. evde heysan verirdim ve gabirstune getmishdim. birde 3 gune kimi mashini saz vezyatde olmalidi ki man rahat 14 gunlik isha gediram alden cixsin 1
096 Опубликовано: 3 июня 2013 Опубликовано: 3 июня 2013 Qardash,men sorushuramsa,demeli bilmirem de o yeri ve o qiymeti
Zaur626 Опубликовано: 3 июня 2013 Автор Опубликовано: 3 июня 2013 Qardash,men sorushuramsa,demeli bilmirem de o yeri ve o qiymetiobshiy 140obshiy 140protivodumanki 3 karonanin yaninda daywoo tukan. xsenon narimanov 5 nomreli balnicsaynan uz ba yuz ustanovka autoservis 555 neapol kruginnan yuxarda
Zaur626 Опубликовано: 3 июня 2013 Автор Опубликовано: 3 июня 2013 Mene ancaq faranin giymeti lazimdir20 azn 1
Hikmet Опубликовано: 3 июня 2013 Опубликовано: 3 июня 2013 mubarekdi-) axirki goydurdun-) bidenede blijniye goyarsan olacag lap qewenq 1
Zaur626 Опубликовано: 3 июня 2013 Автор Опубликовано: 3 июня 2013 mubarekdi-) axirki goydurdun-) bidenede blijniye goyarsan olacag lap qewenqinshallah blijniy dalniy birde podfarnik faranin icindekine de goyduracam:)
Alishka Опубликовано: 4 июня 2013 Опубликовано: 4 июня 2013 А вот и пртиводуманки. Установка и эфект смотрите. И еше дал ети железные планки меж стеклами на покраску в черный 040 цвет. ene deyiram manim xrustalniy gezlarim uste:) olar bes iki partiyaya yazilmag? sanin ve isikin? San anqliyskiy flaqsan ? -) 1
Zaur626 Опубликовано: 4 июня 2013 Автор Опубликовано: 4 июня 2013 Ех бро Азербайджанский 3 рангли байраг А вот и ети планки покрасил и установил 2
Рекомендуемые сообщения