Перейти к содержанию

SUZUKI Apache RTR-180

elmar677

Рекомендуемые сообщения

• 2 недели спустя...
Опубликовано:
Bunu yayda suresen :)

baqishla gec yazdim,vse yay bashladi,motosezon ilk gunlerin yashayir :) deyirler Bakida havalar isinib

Опубликовано:
Elmar qardash, qabaq nomre yerini chixartda, nolar :(

Chox eybecer gorsenir

bash uste qardash amma o qabaq nomre yeri deyil Abbascan :) sadece yazi yeridir bosh qoyublar.ele nazik nomre olmur men bilen

Опубликовано:
bash uste qardash amma o qabaq nomre yeri deyil Abbascan :) sadece yazi yeridir bosh qoyublar.ele nazik nomre olmur men bilen
Men prosto gormushem ki, ora nomre taxirlar, ona gore yaddashimda hele nomre yeri kimi galib.

Amma chixartdan, daha yaxshi olar :wub:

• 4 недели спустя...
Опубликовано:

Abbas,furset olmadi Bakida olanda sene deyim ki chixaq surek.kulek,soyuq hava manie oldu.inshaALLAH yayda surerik.mob.nomreni PM yazsan seninle elaqe saxlamaq daha rahat olar

post-5859-0-65197000-1364714038_thumb.jp

post-5859-0-24460900-1364714078_thumb.jp

post-5859-0-30637900-1364714154_thumb.jp

Опубликовано:
Abbas,furset olmadi Bakida olanda sene deyim ki chixaq surek.kulek,soyuq hava manie oldu.inshaALLAH yayda surerik.mob.nomreni PM yazsan seninle elaqe saxlamaq daha rahat olar

Sen Bakidasan Elmar?

Опубликовано:

salam Abbas.bu yaxinda Bakida idim,PM-e yazdim amma qebul elemedi.yayda gelecem inshaALLAH

Опубликовано:
salam Abbas.bu yaxinda Bakida idim,PM-e yazdim amma qebul elemedi.yayda gelecem inshaALLAH

InshAllah qardash!

Опубликовано:
InshAllah qardash!

ok Abbas.Bakida olanda xeber edecem sene.bu shekillerde  eksklyuziv olaraq auto.az uchun ;)

post-5859-0-53109000-1364825416_thumb.jp

post-5859-0-29527400-1364825430_thumb.jp

• 4 месяца спустя...
  • 7 месяцев спустя...
Опубликовано:

305

yatir qarajda.prava alanan sonra surecem.2 defe YPX dushub dalimca,uje pravaya ehtiyac var ;)

post-5859-0-10956300-1395304928_thumb.jp

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...