Перейти к содержанию

Hyundai Azera 90 FP 093

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
he gagaw gebul eledim indi wad oldum gagaw

Mende shad oldum brat. O disk meselesini maraqlan gor ne disklerdi babat yarashir. Ele onlari 18-lik alib vurmaq olar.

Опубликовано:
hansi gagaw? men dediymi deyirsan?

Yox fb-da yazmisan ki spoyleri zakaz verim hemin o shekildeki diskleri deyirem.

Опубликовано:
Babat yellendikaaa :D

he men svetoforda terpenende tez terpendim guzgundan bahirdim senda babat oturmuwdun gazin ustune yol pis gunda idi bir iki lyuka girennen soram ayagmi gazdan cekdim dedim vseda Elvin arxadan girecey neyi var tez avariklari yandirdim yaxwiki sanda saxlaya bildun ))

Yox fb-da yazmisan ki spoyleri zakaz verim hemin o shekildeki diskleri deyirem.

dayan girim bahim )

Опубликовано:
he men svetoforda terpenende tez terpendim guzgundan bahirdim senda babat oturmuwdun gazin ustune yol pis gunda idi bir iki lyuka girennen soram ayagmi gazdan cekdim dedim vseda Elvin arxadan girecey neyi var tez avariklari yandirdim yaxwiki sanda saxlaya bildun ))

dayan girim bahim )

yo men gec terpendim axi Hemdeki boyuyeyol vererler brat ) yavash gelirdim men )

Опубликовано:
bilirem men tez terpenmiwdim )) he dehwet yavaw gelirdin xor xorun sesi basmiwdi orani :D

qaqam ne xor xor baglamisam sesini :/  hec gelmirki :(

Опубликовано:

gelire ozum olum ))  cox incidirsan mawni hayifdi eleme hele )

Avtomaniyak gagaw baxdim o disklere lezet elemedi nese olar,men burda goymuwdum o diskler geweydi

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...