Перейти к содержанию

Hyundai Azera 90 FP 093

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Niva cox ureyme yatib,hemda 07 dan soram ureyimda sovet galib nesa,7 uje istemirem onun vaxti getdi niva lezet edir cox ozde indigoo)

Опубликовано:
aha cox ozde,mena esas pnevma lezat eledi,Niva alannan soram onu goyacam

inshallah, yadimdadi manda grandeur aldim 2011 ci ilda shaharda 6 ci mashin idi , hec kimda yox idi, srazu grandeurdan sora niva aldim ikisida taza sabah shakil asaram , cox raxat mashin idi amma manim mashinim problemli idi peredokdan kalan sas var idi, biraz surdum bezdim satdim

Опубликовано:
inshallah, yadimdadi manda grandeur aldim 2011 ci ilda shaharda 6 ci mashin idi , hec kimda yox idi, srazu grandeurdan sora niva aldim ikisida taza sabah shakil asaram , cox raxat mashin idi amma manim mashinim problemli idi peredokdan kalan sas var idi, biraz surdum bezdim satdim

gormuwem sizin temani,orda yazmiwdiz peredokdan sesler gelir,onnan soram mawinda ses axtarirdim )) ama wukur mende hele ses yoxdu,sizde sag terefden gelmirdi o ses? yag vuran yolda bildirmirdi? menim taniwim var ondada grandeur-di o ses gelir cox,bele ama yaxwi mawindi

Опубликовано:
gormuwem sizin temani,orda yazmiwdiz peredokdan sesler gelir,onnan soram mawinda ses axtarirdim )) ama wukur mende hele ses yoxdu,sizde sag terefden gelmirdi o ses? yag vuran yolda bildirmirdi? menim taniwim var ondada grandeur-di o ses gelir cox,bele ama yaxwi mawindi

sag taraftan cox prativniy sas galirdi lik lik lik sasi, 2 dafa amortizator deistim duzalmadi axirda nifrat edib satdim

Опубликовано:
Tek arxasi yox elebil qabagida bir az alcaqdi.

qabagina fikir vermemisem bir gunde gorusende gunorta cekerik sekillerini hemde baxariq qabagina amma arxasi mende biraz asagidi

Опубликовано:

deyasen onda bir az awagidi arxasi,o geder D rucnoy edib ki mawin oyrewib :D inwAllah elvinle babat fotosessya edeciyik ) Grandeur ws Azera )

Опубликовано: (изменено)

deyasen onda bir az awagidi arxasi,o geder D rucnoy edib ki mawin oyrewib :D inwAllah elvinle babat fotosessya edeciyik ) Grandeur ws Azera )

Xaxa))) birde sende fb-da shekil var spoylernan azera ordaki disklerde chox gesheng gorsener mashinda. Изменено пользователем AVTOMANYAK
Опубликовано:
gagaw sen menda fb da varsan? vay vay uzurlu hesab ela tanimamiwam? adin ne gedir orda gagaw?

Ayib sohbetdi bu gun dostluq gonderdim Orxan Salavatov gedir.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...