Перейти к содержанию

Hansi spoiler daha chox yarashar?

tuning933

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salamati bunlarin hech birini qoyma...hem pulun cibinde qalacaq hem de mashinin vidi olmeyecek

P.S 202 ni E36 deyishmerem :zz:

Опубликовано:

Gaga hansi oz zövgune xosh gelirse o spoyleride gurashdir! Человек поехал на 8ой базар чтобы установить то что ему очень хочется, а вы тут ему предлагаете натуру спойлер от альпины и при том от натуры!

Saol Qaqash Axriki Meni basha dushen oldu:)))

Yaxshi Spiler Qoyasi Olmadim Indi Altinda 17-dlik disklerdir Alpina Amma nedense ureyimce deyil 18 isteyirem siz ne deyirsiz amma bu diskilernen cox rahatdir ozude teze almsiham diskliler 400 azn Tekerlde 2012 :(( men satim 18 alim sizce ???

post-5830-0-09558500-1354260942_thumb.jp

Опубликовано:

Yaxshi Spiler Qoyasi Olmadim Indi Altinda 17-dlik disklerdir Alpina Amma nedense ureyimce deyil 18 isteyirem siz ne deyirsiz amma bu diskilernen cox rahatdir ozude teze almsiham diskliler 400 azn Tekerlde 2012 :(( men satim 18 alim sizce ???

Imkan varsa al! 18 likler lap ella

Опубликовано:

Ok qardashdar Deyishecem 18 nen

BU diskileri Satiram Tezedir Hem diskiler Hem tekerler 500 Azn Versinler verim Bazar gunu Bazara satacam o vaxtda qadar isteyen varsa desin mene

Опубликовано: (изменено)

Человек вроде бы хочет собрать закос под Альпину,но пока получается закос аля уста алофсят стайл..

Qaqash Bir defe yazdin gordun sene cavab vermedim yene ozunu soxursan Forumdur meslehet aliram bir de ki Alpina yigiram Alpina isteyirsen birde yazim Alpina Meslehet vere bilirsen ver vere bilmirsense foruma ne geldi yazma men seni tanimiram sen meni tanimirsan menim senen her hansisa bir zarafatim olsa o bashqa, mende burda girib hereye bir soz yazaram ama ele sheyler lazim deyil. bele ureyin yanir privata yaz amma bir az kultrunu shekilde.

Изменено пользователем tuning933

Qaqash Bir defe yazdin gordun sene cavab vermedim yene ozunu soxursan Forumdur meslehet aliram bir de ki Alpina yigiram Alpina isteyirsen birde yazim Alpina Meslehet vere bilirsen ver vere bilmirsense foruma ne geldi yazma men seni tanimiram sen meni tanimirsan menim senen her hansisa bir zarafatim olsa o bashqa, mende burda girib hereye bir soz yazaram ama ele sheyler lazim deyil. bele ureyin yanir privata yaz amma bir az kultrunu shekilde.

успокойся....форумда суал верирсян джаваб алырсан..якшы фикир вер,бурда ня язылыр сонра чох саол диярсян....

альпину собрать хочешь,елки палки так собирай альпину а не колхоз...

арха тякярлярин борту чох хюндюрди..дяищ трактора охшыир..Машины да ятыздырмаг лазымды диясян восточный пакет проставка вар..

Ps Бу джюр кукла машина сян спойлер шмойлер вырмаг истийрсян???

Изменено пользователем sarx
Опубликовано:

успокойся....форумда суал верирсян джаваб алырсан..якшы фикир вер,бурда ня язылыр сонра чох саол диярсян....

арха тякярлярин борту чох хюндюрди..дяищ трактора охшыир..Машины да ятыздырмаг лазымды диясян восточный пакет проставка вар..

uje 18 dik diskiler aldim tekernen bir yerde sheklini chekib qoyaram indi

Men

Yani brat mende deyirem ki bir sheyi basha salanda yada izzah edende bir az kulturnu denen menede xosh gelsin mirdasha mirdasha demeyin mene lezzet elemir.

Такой спойлер подойдет? 97_e39acswing.jpg

02.jpg

Изменено пользователем E320

var bu spoilerden ???

Yeni aldigim Alpina diskler 35/18 Arxalar 40/18 Qabaqlar

post-5830-0-29951300-1354302735_thumb.jp

Изменено пользователем tuning933
Опубликовано:

Yani brat mende deyirem ki bir sheyi basha salanda yada izzah edende bir az kulturnu denen menede xosh gelsin mirdasha mirdasha demeyin mene lezzet elemir.

Сене намек мин дяфя верибляр дюз элямирсян..амма хейр олмыиб...все равно по своему...

Опубликовано:

Dostum,bu Alpina yigmag fikri elada duzgun fikir deyil

ozuva chox aziyat veragaksan,nasa alinsin,oda hala bilinmir,axirda nasa alinagak yoxsa yox

faralar,stoplar,kantlar,buferlar,disklar(disklarin giydirmadi,ozuda lap pisinnan)salon va saira

bunlarin hamisini yigmak,demak olar ki mumkun deyil

yaxshisi M paketa yigmagdi,oda chox chatindi

an salamati,restayldi

Опубликовано:

Dostum,bu Alpina yigmag fikri elada duzgun fikir deyil

ozuva chox aziyat veragaksan,nasa alinsin,oda hala bilinmir,axirda nasa alinagak yoxsa yox

faralar,stoplar,kantlar,buferlar,disklar(disklarin giydirmadi,ozuda lap pisinnan)salon va saira

bunlarin hamisini yigmak,demak olar ki mumkun deyil

yaxshisi M paketa yigmagdi,oda chox chatindi

an salamati,restayldi

Qaqash men uje Alpina yigmisham az qalib qabagh faralarda alinib nese sozum onda deyil sadece insani hevesden salm,aq lazim deyil sen gedib Alpinanin natura disklerini alarsan 3000 min azne men o qeder agilsiz deyilem mene vid lazimdir deyirsen disklerin en pisinendir denen gorek yaxhsisi hansidir naturaya oxshayan budur neynirem 60 kuzanin ustunde geleni isteseydim onan alardim mene lazim deyil. nese bir dene shey basha dushdum gerek meslehet almayasan bunu nese tema baglanibdir

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...