Перейти к содержанию

Просто DXB ))

Яся

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

:(

Dedim chatanda teleqramm yazsin, hele yagin chatiyib :(

Beladaki, bunun goruna san zad eliyasan

bu videodan sonsa kanalin sayti hack olunub :)

post-12752-0-41288000-1390671526_thumb.j

Изменено пользователем WithLove Moder
Опубликовано:

Balashka e on :(

Daha bir homoseksual özünü öldürmək istəyir - Foto

"Anama deyirəm özümü Azərbaycan bayrağından asacam".

Bir neçə gün əvvəl intihar edən homoseksual gənc İsa Şahmarlının ardınca Azad LGBT təşkilatının daha bir nümayəndəsi intihar anonsu verib.

Oxu.Az xəbər verir ki, Musavat.com-un məlumatına görə, Rəşad Hüseynli Fcebook-da intihar edəcəyini yazıb: 

"Mən yaxşı deyiləm. Ağlamaqdan telefonun rəqəmlərini görmürəm. İsa bəlkə bir neçə saatdan sonra yanına gəldim. Amma səndən neçə gün arxadayam, yəqin çataram. Mən həyatın mənasını səndə tapdım və sən olmadan mənasızdır. Ona görə gələcəm yanına".

Rəşad Hüseynli başqa bir statusunda yazır: 

"Anama deyirəm özümü Azərbaycan bayrağından asacam. Anam mənə deyir ki, mən də sizin bayraqdan (Azad LGBT-red.) asacam, homoseksual olacam".

Rəşad Hüseynlinin statusları dotslarının narahatlığına səbəb olub. Onlar gəncdən xəbər ala bilmirlər.

Опубликовано:

Balashka e on :(

Daha bir homoseksual özünü öldürmək istəyir - Foto

"Anama deyirəm özümü Azərbaycan bayrağından asacam".

Bir neçə gün əvvəl intihar edən homoseksual gənc İsa Şahmarlının ardınca Azad LGBT təşkilatının daha bir nümayəndəsi intihar anonsu verib.

Oxu.Az xəbər verir ki, Musavat.com-un məlumatına görə, Rəşad Hüseynli Fcebook-da intihar edəcəyini yazıb: 

"Mən yaxşı deyiləm. Ağlamaqdan telefonun rəqəmlərini görmürəm. İsa bəlkə bir neçə saatdan sonra yanına gəldim. Amma səndən neçə gün arxadayam, yəqin çataram. Mən həyatın mənasını səndə tapdım və sən olmadan mənasızdır. Ona görə gələcəm yanına".

Rəşad Hüseynli başqa bir statusunda yazır: 

"Anama deyirəm özümü Azərbaycan bayrağından asacam. Anam mənə deyir ki, mən də sizin bayraqdan (Azad LGBT-red.) asacam, homoseksual olacam".

Rəşad Hüseynlinin statusları dotslarının narahatlığına səbəb olub. Onlar gəncdən xəbər ala bilmirlər.

:huh:

Mir davno sowel s uma, ili ya sowel s uma

Опубликовано:

Meni esebileshdiren bilirsen nedi, tupoy jurnalistler, puay atonnan, hamsi indi filosof olub, gic-gic bashligli yazilar yazillar orda burda.

Ne var ne var bir dene zibil cehenneme vasil olub, butun dostlari assin ozunu, скатертью дорога....

p.s.

Abbas bagishla ye, senin blogunda bunlar muzakire olunur diye yazdim.

Опубликовано:

Meni esebileshdiren bilirsen nedi, tupoy jurnalistler, puay atonnan, hamsi indi filosof olub, gic-gic bashligli yazilar yazillar orda burda.

Ne var ne var bir dene zibil cehenneme vasil olub, butun dostlari assin ozunu, скатертью дорога....

p.s.

Abbas bagishla ye, senin blogunda bunlar muzakire olunur diye yazdim.

Xoshdu mooy brat, ne geder istiyirsen muzakire eliyek bu temada :)

sozun duzu, men voobshe bash goshmuram, Tural meni tag eliyennen sonra, bu sohbetden xeberim oldu

a tak ne geder xeberlere rast geldim bu barede, hech birisin achmamisham

ne interesno :(

sen niye esebleshirsen e? bu millet kiminse babalin yumalidi :D osobenno bezdarniy jurnalistlar

Опубликовано:

Bu suretle ki debilleshme prosesi gedir, 10-15 ilden sonra ne olacag, adam fikirleshende dehshete gelir.

Avropaya dogru atilan addimlardi ©

amma Gollandiyaya teref chox, neyinki siz terefe :D

Опубликовано:

Abbas,

İnan mene ki, eslinde her shey tersinedi. Ukraina Avropa birliyi ile yaxinlashmasin deye rus yaltaglari ellerinnen geleni elediler.

Hele de davam eliyir bu, guya ki, Ukraina bu birliye daxil olsa, olke korlanar. Pay atonnan, butun dunya az gala bazdig elemeye Ukrainaya gedir.

Orda bir bokal piveynen giz tutan gagalar, duxlari chatir gelib burda bir mashin piveynen tutsunlar. Yeni demey isteyirem ki, her shey gorunduyu kimi deyil

Avropadan bir defe de yaxshi shey gotursunler de. Niye avropa deyende haminin aglina ancag goluboylarnan, narkotik gelir?

Surdukleri mashinnara baxsinlar, onlarda avropadan gelir meselen. Kuchelerde dilenen gocalara baxsinlar....

ataw, bagishla ya))) oyun deyesen Bakida galansan

Опубликовано:

Vse vokruq za ideyu seba ubivayut eee
Belke bizde ozumusu oldurek krug plenka ideyasini hayata kecirek ???

Опубликовано:

Ya za aventador tolko seba ubit, za ideyu ego pokupki :D

Belediki, ya uje let 6 v krug plenkax katayus, mena eto tema malo interesuet :P

Опубликовано:

Ya za aventador tolko seba ubit, za ideyu ego pokupki :D

Belediki, ya uje let 6 v krug plenkax katayus, mena eto tema malo interesuet :P

balinnnnnn

kak ya eto upustil eeee

Опубликовано:

sm_users_img-81432.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...