Перейти к содержанию

Mazda 6 90-NN-788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Məncə sılver daha yaxşıdı

Sence cox achiq Silver deyil? Hemde teze restail 2011-2012 modellerde o mebeller ve Silver olan yerler Qara rengde gelir. Cox qeweng gorunur

Опубликовано:

Mawinin ici cox tund olanda adam bezir..bu menim fikirimdi mence silver elesen yaxwi olar tembolee silver iwi var uje sende. Birce akvaprint eleme-))

Опубликовано:
Sence cox achiq Silver deyil? Hemde teze restail 2011-2012 modellerde o mebeller ve Silver olan yerler Qara rengde gelir. Cox qeweng gorunur

Birce karbon vinil eleme.

Опубликовано:

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="AVTOMANYAK" data-cid="1141658" data-time="1362579976"><p>

Birce karbon vinil eleme.</p></blockquote>

Mence Silver vinil pis olmaz

• Yeri var! 1
Опубликовано:
<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="AVTOMANYAK" data-cid="1141658" data-time="1362579976"><p>

Mence butun salondaki elementlar silverdi evvel karbon vurmaq isteyirdim ushaqlar sagolsunlar goymadilar. :)

Опубликовано:

Mencede gorek bir prob eleyim baxim hele

Mence butun salondaki elementlar silverdi evvel karbon vurmaq isteyirdim ushaqlar sagolsunlar goymadilar. :)

Men qeti karbon istemirem. Restail model kimi isterem yada gozel birshey

• Yeri var! 1
Опубликовано:

mence qirmizi alikantara vursansa zor gorsener)))))

Qapilara bir barmaga mutleg ele)))

• Yeri var! 1
Опубликовано:
mence qirmizi alikantara vursansa zor gorsener)))))

Qapilara bir barmaga mutleg ele)))

Neeeeee qirmizi, sen ne danishirsan. Salona maksimum cox el deymiyecem. Sadece mebeller ile biraz qurcalanmaq isteyirem i vsyo. Alkantara zad kemishde qaldi, Indi daha eksklyuziv birsheyler tapmaq lazimdir. Tapsamda eden deyilem. Alishkaya soz vermishem :buba:

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Neeeeee qirmizi, sen ne danishirsan. Salona maksimum cox el deymiyecem. Sadece mebeller ile biraz qurcalanmaq isteyirem i vsyo. Alkantara zad kemishde qaldi, Indi daha eksklyuziv birsheyler tapmaq lazimdir. Tapsamda eden deyilem. Alishkaya soz vermishem :buba:

Men oz saolnmu alikantara+koja+diod yigajam))))))

Опубликовано:

Tekerler winter niye?!

+ silverlerin hamsini qara vinille ele, qara mat olar, pariltilida, yerinde tutuzdurmaq lazimdi.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Tekerler winter niye?!

+ silverlerin hamsini qara vinille ele, qara mat olar, pariltilida, yerinde tutuzdurmaq lazimdi.

Ziya ne winter? Summer linke bax

http://www.tyre-store.net/526270/detail/T56335

qara mat cheshkada vurmushdum tez toz yigir ve bogur. Men bele birshey fikirleshirem

mazda_6.jpg

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Ziya ne winter? Summer linke bax

http://www.tyre-store.net/526270/detail/T56335

qara mat cheshkada vurmushdum tez toz yigir ve bogur. Men bele birshey fikirleshirem

mazda_6.jpg

ale ozun yazmisan winter)) 

uje artiq daniwib hell etdim diskler meselesini. Diskler olacaq Tomason TN10, winler olacaq Pirelli P Zero. invoice-leri alib odeyecem 1-2 gune. DHL ile Almaniyadan yola cixacaq. Yeqin Novruzda uje ustunde check ederem.

4387-t24-w300-h300-br1.jpg2_1.png

Cavid dediyi kimi Ag kant ile olanini zakaz verdim.

Qardawin sozune quvvet bu W adami gic eleyib)) winter oxumuwame men bunu))) 

• Yeri var! 2
Опубликовано:

hahahahahaha. shinler sozudur. sen winter oxumusan. Nicheqo olan ishdir. Salon deginen shekilde xoshuna geldi?

Опубликовано: (изменено)

Dostlar buna ne deyirsiz? Qabaq buferin splitteri. 

pr_image_2778_u.jpg

76017a8s-960.jpg

Pnevma baredede sual vererdim amma kimin bashi chixar?

Изменено пользователем Android788
  • Yeri var! 1
Опубликовано:
Zordu)))

Ne olubsenin pnevmoya?

oyrenmishemki 3 cur olur

Digital

Automatic

Manual

Manual, mexanikidir, duymeler ile qaldirib salirsan

Automatic, pul ile kenardan idare edilendir

Digital ise xususi richaqlardan istifade olunur, qurashdirilir ve yaddashli pul ile idare olunur, ipod-a oxshayir. Richaqlarin rolu odurki, mashin eyri yollardan ves. kechende richaq informasiya oturuki mashin sag qabaq hissesi 2sm dushub ve pnevma tez hemen terefe hava oturur ki,mashin duz hereket etsin. Sonra mashini xodlayanda mashin avtomatik qalxir yaddasha verilmish hundurluye, sondurende ise enir 0 derecesine.

mene bilen adam lazim olardiki bunlarda komek etsin, Avadanliqlari tapmisham Amerikadan. Almaq problem deyil, Pastavshik var deyecem alib gonderecek. Esas problem MAzdaya uygun gelen podushkalari tapmaq lazimdir. Bax tek bunu bilmirem.

Опубликовано:
mence axrincisi uje artig weydi!satiwda mazda ucun pnevma yoxdu?

Ayrica yoxdur ya universal var air lift firmasindan. Indi men accuair firmasi ile danishiram. Gorum ne olacaq. Sen hele pultun gozelliyine baxeeee

07_SEMA%2525202009-7417.jpg

• Yeri var! 1
Опубликовано:

sene pnevmo 3000 manata gelirse xericden,onansa get Pyatigorskiya,sene orda 2500 manata yigacaqlar

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...