Firudin Опубликовано: 4 марта 2013 Опубликовано: 4 марта 2013 Nerimanin beynini men chondurmushem. Ogun getdim kesdim boksun qabagini ki, davay chip tuning. Coxsag ol eziz qardashim. Mencede yaxwi oturacaq. Eləmə elə şeylər ay qa ))
Android788 Опубликовано: 4 марта 2013 Автор Опубликовано: 4 марта 2013 Eləmə elə şeylər ay qa )) Ay qa neyleyimeeee, mashin barmaq, chop, chip isteyir, tri korichki, kukuruza zad)))) 2
Android788 Опубликовано: 5 марта 2013 Автор Опубликовано: 5 марта 2013 Buda soz verdiyim invois bugun gonderildi. sehv yazmishdilar bezi qeydleri ona gore yuvandi. Hefte sonuna kimi yeqin oduyerem. Gelen hefte buralarda olar. 2
IsI606 Опубликовано: 5 марта 2013 Опубликовано: 5 марта 2013 Buda soz verdiyim invois bugun gonderildi. sehv yazmishdilar bezi qeydleri ona gore yuvandi. Hefte sonuna kimi yeqin oduyerem. Gelen hefte buralarda olar. konkret urey agrisidi)) 1
Anar Опубликовано: 5 марта 2013 Опубликовано: 5 марта 2013 Buda soz verdiyim invois bugun gonderildi. sehv yazmishdilar bezi qeydleri ona gore yuvandi. Hefte sonuna kimi yeqin oduyerem. Gelen hefte buralarda olar. Chox gujdu skidka elediler. Xeyrini goresen. 2
Hikmet Опубликовано: 5 марта 2013 Опубликовано: 5 марта 2013 Xeyirli olsun:) yaman hevesdesen Allah axirini xeyir elesin gaga) 1
Android788 Опубликовано: 5 марта 2013 Автор Опубликовано: 5 марта 2013 2400$ qaqa onlar nediki ele?? Nezerine chatdirim ki $ deyil qiymetler Avro iledir))))))Chox gujdu skidka elediler. Xeyrini goresen.Aha eleyibler, Diskler 227avro idi 190.8-den verdiler. bu oz saytlaridirhttp://www.jms-fahrzeugteile.de/Alloy-wheels/Tomason-wheels/19-inch/Tomason-TN10-gunmetal-polished-Wheel-85x19::565625.html Xeyirli olsun:) yaman hevesdesen Allah axirini xeyir elesin gaga)Cox sag ol.Xeyirdir inshaAllah. oz adgunume hediyye edirem. yaxshidirda 1
IsI606 Опубликовано: 5 марта 2013 Опубликовано: 5 марта 2013 Nezerine chatdirim ki $ deyil qiymetler Avro iledir))))))Aha eleyibler, Diskler 227avro idi 190.8-den verdiler. bu oz saytlaridirhttp://www.jms-fahrzeugteile.de/Alloy-wheels/Tomason-wheels/19-inch/Tomason-TN10-gunmetal-polished-Wheel-85x19::565625.html Cox sag ol.Xeyirdir inshaAllah. oz adgunume hediyye edirem. yaxshidirdaOnda lap dehset))Xeyirli olsun yenede))Saytdaki disklerdise superdi!! 1
Hikmet Опубликовано: 5 марта 2013 Опубликовано: 5 марта 2013 Nezerine chatdirim ki $ deyil qiymetler Avro iledir))))))Aha eleyibler, Diskler 227avro idi 190.8-den verdiler. bu oz saytlaridirhttp://www.jms-fahrzeugteile.de/Alloy-wheels/Tomason-wheels/19-inch/Tomason-TN10-gunmetal-polished-Wheel-85x19::565625.html Cox sag ol.Xeyirdir inshaAllah. oz adgunume hediyye edirem. yaxshidirdao gun olsun bunnanda bahalisini alib goyasan;)
Android788 Опубликовано: 5 марта 2013 Автор Опубликовано: 5 марта 2013 Onda lap dehset))Xeyirli olsun yenede))Saytdaki disklerdise superdi!!Dehshet deyi ay qaqam. Bax diskler 866 edir. 2013 diskmodeli 19" olan orijinal disk tapa bilersenmi? veya 836avroya 4 eded premium Pirelli tekerler hansiki Meserati-nin ustunde zavoddan gelir. 111avro pul kochurmesine, 600Avroda DHL ile hamisinin gonderilmesine. mence chox yaxshi qiymetdir. Bakida 4 eded tekere ele 1380AZN pul istediler. Amma men yalan deyerem, bashi cixanlar dediki Almaniyadan tekeri almaq daha meslehetdir ki, orda ancaq yuksek keyfiyyetlileri olur. Bize gelenler dubaydan gelir deye, ferqli olurlar 1
IsI606 Опубликовано: 5 марта 2013 Опубликовано: 5 марта 2013 Dehshet deyi ay qaqam. Bax diskler 866 edir. 2013 diskmodeli 19" olan orijinal disk tapa bilersenmi? veya 836avroya 4 eded premium Pirelli tekerler hansiki Meserati-nin ustunde zavoddan gelir. 111avro pul kochurmesine, 600Avroda DHL ile hamisinin gonderilmesine. mence chox yaxshi qiymetdir. Bakida 4 eded tekere ele 1380AZN pul istediler. Amma men yalan deyerem, bashi cixanlar dediki Almaniyadan tekeri almaq daha meslehetdir ki, orda ancaq yuksek keyfiyyetlileri olur. Bize gelenler dubaydan gelir deye, ferqli olurlarCan sagliqi qaqa xeyirli olsun prosta gomruk rusumu filan var eee onu nagaracaqsan??
Android788 Опубликовано: 5 марта 2013 Автор Опубликовано: 5 марта 2013 (изменено) o gun olsun bunnanda bahalisini alib goyasan;) Qargish edirsen yoxsaaaa. bahali rol oynamir Hikmet. Allah ve forumcular shahiddirlerki men ancaq ele 3000AZN verib Vossen almaq isteyirdim, Amma mudrik Javid ve Tural dedilerki bahali ve.s ferq etmir. Esas odurki olkeye yenilik getirmek lazimdir. Qeshen birshey etmek lazimdir. hami Vossene otursa olacaq Auto.az Vossenliler mende Avtomaniya( Rauf) qardashimin komeyi ile gece gunduz inetleri gezib axtardiq ve Noyabr ayinda bunu gordum, Dekabr ayinda teqdimati oldu ve yanvardan satisha buraxildi. Mende aldim. Cox inaniram ki, yarashacaq, Ancaq shuphe edirem tekerlerin profili az olacaq 235/35/R19 Can sagliqi qaqa xeyirli olsun prosta gomruk rusumu filan var eee onu nagaracaqsan?? Allah mushterilerimi mene cox gormesin))))) Zeng etdim dedi sen getir bakiya qalani menlikdir. biri nomre verir, biri gomruk hell edir. biri opera balet teatrina bilet verir))))) Изменено 5 марта 2013 пользователем Android788 2
IsI606 Опубликовано: 5 марта 2013 Опубликовано: 5 марта 2013 Qargish edirsen yoxsaaaa. bahali rol oynamir Hikmet. Allah ve forumcular shahiddirlerki men ancaq ele 3000AZN verib Vossen almaq isteyirdim, Amma mudrik Javid ve Tural dedilerki bahali ve.s ferq etmir. Esas odurki olkeye yenilik getirmek lazimdir. Qeshen birshey etmek lazimdir. hami Vossene otursa olacaq Auto.az Vossenliler mende Avtomaniya( Rauf) qardashimin komeyi ile gece gunduz inetleri gezib axtardiq ve Noyabr ayinda bunu gordum, Dekabr ayinda teqdimati oldu ve yanvardan satisha buraxildi. Mende aldim. Cox inaniram ki, yarashacaq, Ancaq shuphe edirem tekerlerin profili az olacaq 235/35/R19 Allah mushterilerimi mene cox gormesin))))) Zeng etdim dedi zeng getir bakiya qalani menlikdir. biri nomre verir, biri gomruk hell edir. biri opera balet teatrina bilet verir))))) Geshey qaqa yaxshi qurtarmisan onda)))
Hikmet Опубликовано: 5 марта 2013 Опубликовано: 5 марта 2013 Qargish edirsen yoxsaaaa. bahali rol oynamir Hikmet. Allah ve forumcular shahiddirlerki men ancaq ele 3000AZN verib Vossen almaq isteyirdim, Amma mudrik Javid ve Tural dedilerki bahali ve.s ferq etmir. Esas odurki olkeye yenilik getirmek lazimdir. Qeshen birshey etmek lazimdir. hami Vossene otursa olacaq Auto.az Vossenliler mende Avtomaniya( Rauf) qardashimin komeyi ile gece gunduz inetleri gezib axtardiq ve Noyabr ayinda bunu gordum, Dekabr ayinda teqdimati oldu ve yanvardan satisha buraxildi. Mende aldim. Cox inaniram ki, yarashacaq, Ancaq shuphe edirem tekerlerin profili az olacaq 235/35/R19 Allah mushterilerimi mene cox gormesin))))) Zeng etdim dedi sen getir bakiya qalani menlikdir. biri nomre verir, biri gomruk hell edir. biri opera balet teatrina bilet verir))))) Gaga bizde gargiw yoxdu o ne sozdu yazirsan? Seni tebrik eleyib ve yazdimki o gun olsun bunnanda bahalisini yeni yaxwisin alasan onu sen gargiw kimi gebul eledinse daha sene sozum yoxdu..
Android788 Опубликовано: 5 марта 2013 Автор Опубликовано: 5 марта 2013 Gaga bizde gargiw yoxdu o ne sozdu yazirsan? Seni tebrik eleyib ve yazdimki o gun olsun bunnanda bahalisini yeni yaxwisin alasan onu sen gargiw kimi gebul eledinse daha sene sozum yoxdu..Ay Hikmet sehv basha dushdun. yeni demek istedim ki, deyirsen lap yaxshisin lap bahalisini alim. Mende onu fikirleshmirem. Qabqda pnevma plani var, ele ona 3000 lazimdir
Hikmet Опубликовано: 5 марта 2013 Опубликовано: 5 марта 2013 Ay Hikmet sehv basha dushdun. yeni demek istedim ki, deyirsen lap yaxshisin lap bahalisini alim. Mende onu fikirleshmirem. Qabqda pnevma plani var, ele ona 3000 lazimdirInwallah oda alinar goyarsan pnevmanida ondada tebrik eleyerik seni! 1
Android788 Опубликовано: 5 марта 2013 Автор Опубликовано: 5 марта 2013 Inwallah oda alinar goyarsan pnevmanida ondada tebrik eleyerik seni!Allah razi olsun. Sizin kimi yaxshi insanlar etrafimizdan eksik olmasin. 1
Android788 Опубликовано: 6 марта 2013 Автор Опубликовано: 6 марта 2013 Salonda bir aza vinil ishi gordurmek isteyirem. Fikriniz Demek salonda olan Silver plastikalari ve ozunun mebellerine eyni rengde vinil cekdirmek isteyirem. Sebeb odurki Silver bir az nito gorunur, Oz mebelleride gunden gune cizilir. Ona gore 1 defelik hell etmek isteyirem. Sizce ne reng vinil salonu tutar?
Рекомендуемые сообщения