Android788 Опубликовано: 13 февраля 2013 Автор Опубликовано: 13 февраля 2013 Xeyirli olsun gardash, gozlenizmezdi, beyem teze mazdanin buna bele ehtiyyaci var ?Tewekkurler qardashim. Demek olar butun mawinlarda buna ehtiyac var. Salondan Leksus, Aston Martin alib obewumka etdirir camaat)))) Geweng )Iw nece gun cekir, kimdi usta meslehetdi ve neciye ) ?Cox sag ol.Tural ele dubay seyaheti dovrunde verdim ustaya getdim.5 gune hazir edib verdiler. 3-4 yerle meslehetlewmiwdim ve qiymet oyrenmiwdim en munasib ve duzgun qiymeti verdiler hemde Usta neche illerin ustasidir. Mawinin zborkasinda probelm yoxdur, sade 1-2 nuans ortaya cixdi, oda xirdavatdir. Qalan herwey oz qaydasindadir. Face-de Noise Isolation Garage Cars 1
Турал Опубликовано: 13 февраля 2013 Опубликовано: 13 февраля 2013 Cox saol burda ssilkani acmir axsham baxaram, neciye eledi sene ?
RaUf Uf Uf Опубликовано: 13 февраля 2013 Опубликовано: 13 февраля 2013 goresen, obeswumka-da istifade olunan o materialdan hardan tapmaq olar satiwda??????????
Rashka Опубликовано: 13 февраля 2013 Опубликовано: 13 февраля 2013 goresen, obeswumka-da istifade olunan o materialdan hardan tapmaq olar satiwda??????????bazarda stp satiwda var 1
Android788 Опубликовано: 13 февраля 2013 Автор Опубликовано: 13 февраля 2013 (изменено) Cox saol burda ssilkani acmir axsham baxaram, neciye eledi sene ?InwaAllah, Tural indi orda esas daniwiq rol oynadi. Petya 850 demiwdi, Roma 900, bunlar ise 820. Bunlarda men esas ustunluyu qaraja ve ustaya ve rahat yerde yerlewir deye verdim. Qarajlari tertemiz seliqeli ve ustalari yaxwidir hemde Fehle prospektinde yerlewir. goresen, obeswumka-da istifade olunan o materialdan hardan tapmaq olar satiwda??????????Satirlar amma elede ucuz olmur haaa, listi 10-12AZN olur, hemde mende mAwinda tekce o materialdan getmedi. STP-nin ustunden Splen STP getdi ve detallarin hamisinda madelinden istifade olundu(hisselerde sesi goturen). Wekillerde qapinin obivkalarinda aydin gorunur Изменено 13 февраля 2013 пользователем Android788 2
RaUf Uf Uf Опубликовано: 13 февраля 2013 Опубликовано: 13 февраля 2013 bazarda stp satiwda varmawin bazarindan tapa bilerem???? istiyirem 06da qapilarin icine yapiwdirim... onun ozunun yapiwqani olur??? qapilara kapota ve baqaja vura bilerem yeqin... qaraj weraitinde ozum obeswumka ede bilerem yungulvari???????????/InwaAllah, Tural indi orda esas daniwiq rol oynadi. Petya 850 demiwdi, Roma 900, bunlar ise 820. Bunlarda men esas ustunluyu qaraja ve ustaya ve rahat yerde yerlewir deye verdim. Qarajlari tertemiz seliqeli ve ustalari yaxwidir hemde Fehle prospektinde yerlewir. Satirlar amma elede ucuz olmur haaa, listi 10-12AZN olur, hemde mende mAwinda tekce o materialdan getmedi. STP-nin ustunden Splen STP getdi ve detallarin hamisinda madelinden istifade olundu(hisselerde sesi goturen). Wekillerde qapinin obivkalarinda aydin gorunurbir list texminen ne qeder olur???????/
Rashka Опубликовано: 13 февраля 2013 Опубликовано: 13 февраля 2013 mawin bazarindan tapa bilerem???? istiyirem 06da qapilarin icine yapiwdirim... onun ozunun yapiwqani olur??? qapilara kapota ve baqaja vura bilerem yeqin... qaraj weraitinde ozum obeswumka ede bilerem yungulvari???????????/bir list texminen ne qeder olur???????/50*70 diyesen))oz yapiwkani var,biraz fenle qizdirirsaz ve yapiwdirirsan)))he qaraj weraitinde ede bilersen,ancaq cox vaxt lazimdi 1
RaUf Uf Uf Опубликовано: 13 февраля 2013 Опубликовано: 13 февраля 2013 50*70 diyesen))oz yapiwkani var,biraz fenle qizdirirsaz ve yapiwdirirsan)))he qaraj weraitinde ede bilersen,ancaq cox vaxt lazimditwk... bezi asan yerleri ozum edecem, gorum ne effekt verir.. 1
GuliyevicH Опубликовано: 15 февраля 2013 Опубликовано: 15 февраля 2013 Tewekkurler qardashim. Demek olar butun mawinlarda buna ehtiyac var. Salondan Leksus, Aston Martin alib obewumka etdirir camaat)))) Cox sag ol. Tural ele dubay seyaheti dovrunde verdim ustaya getdim.5 gune hazir edib verdiler. 3-4 yerle meslehetlewmiwdim ve qiymet oyrenmiwdim en munasib ve duzgun qiymeti verdiler hemde Usta neche illerin ustasidir. Mawinin zborkasinda probelm yoxdur, sade 1-2 nuans ortaya cixdi, oda xirdavatdir. Qalan herwey oz qaydasindadir. Face-de Noise Isolation Garage Cars Sen alman ingilis mashinini oz mashininla muqayise edirsen? Senin mashininin indiki obezshumka olunmush veziyyeti ile menim evvelki S klass-imin ses buraxmasini muqayise etsen senin mashininda xaric seslerin salonda eshidilmesi ehtimali daha choxdur... Yapon mashinlarinin demiri kagiz kimi olur.. Hemchinin menim lexsusumda da.. butun sesleri salonda eshidirem.. Yoxsa Aston Martini salondan aparib obezshumka elemek bosh sohbetdir.. Imkan olanda Bugatti de yazardin.. 2
Android788 Опубликовано: 15 февраля 2013 Автор Опубликовано: 15 февраля 2013 (изменено) Sen alman ingilis mashinini oz mashininla muqayise edirsen? Senin mashininin indiki obezshumka olunmush veziyyeti ile menim evvelki S klass-imin ses buraxmasini muqayise etsen senin mashininda xaric seslerin salonda eshidilmesi ehtimali daha choxdur... Yapon mashinlarinin demiri kagiz kimi olur.. Hemchinin menim lexsusumda da.. butun sesleri salonda eshidirem.. Yoxsa Aston Martini salondan aparib obezshumka elemek bosh sohbetdir.. Imkan olanda Bugatti de yazardin..Orxan men yazsaydim yazardim BMW-ni sadece bilirem onlarin buna ehtiyaci yoxdur, Diqqetle oxusan yazmiwam Leksus ve Astonmartin, chunki men ozum ona wahid olmuwam, Gormediyim bilmediyimi ise yazmaram, Eger nedense wuphen varsa Bakinin obewumka iwleyen yerlerine baxa bilersen, Menim taniwimin mudurunun BMW 760i varidir ve ona maksimalni Gozel ses sitemi yigdirib ve yenede obewumka edib bezi yerleri, Sen demekle deyil. Buqattini bilmirem, sen bilsen yazarsan Изменено 15 февраля 2013 пользователем Android788 1
GuliyevicH Опубликовано: 15 февраля 2013 Опубликовано: 15 февраля 2013 (изменено) Orxan men yazsaydim yazardim BMW-ni sadece bilirem onlarin buna ehtiyaci yoxdur, Diqqetle oxusan yazmiwam Leksus ve Astonmartin, chunki men ozum ona wahid olmuwam, Gormediyim bilmediyimi ise yazmaram, Eger nedense wuphen varsa Bakinin obewumka iwleyen yerlerine baxa bilersen, Menim taniwimin mudurunun BMW 760i varidir ve ona maksimalni Gozel ses sitemi yigdirib ve yenede obewumka edib bezi yerleri, Sen demekle deyil. Buqattini bilmirem, sen bilsen yazarsan absurd aglina gelen sheyleri yazrisan ee qaqa.. bosh bosh herfleri yanbayan yigmaqla deyil... Ozun yuxarida qeyd elemisen ki demek olar ki butun... Sen mashinina opsiyada nezerde tutulandan artiq shey yigdiranda elbette axirda onu obezshumka elemeye mecbur olacaqsan.. Elave ses sistemi yigdiranda elbette ki hemin avtomobilin ses izolyasiyasi elave avadanliq uchun nezerde tutulmayib ve salon getdikce boshalir.. Ozun oz postlariva eks sheyler yazirsan.. Изменено 15 февраля 2013 пользователем GuliyevicH 2
AVTOSUREN Опубликовано: 15 февраля 2013 Опубликовано: 15 февраля 2013 bele teklemey kimi cixmasin )) kecen defe de hemin 2 sozu man dedim.real olmaq lazimdi, aradi bir dostda-tanishda mers-bmw zat olanda sur bir balaca. sanin sozderinnen naxadi bilinirki 2-3 mashin surmusan man kecen defe pradoda axirinci, gedesi oldum bir yere, arxada oturmushdum, yola cixan kimi, ele bildim gapi acigdi mashin gede gede acdim bagladim, sonram gordum yox, shusheni galdirdim, gordumku oda baglidir, indi gor bu mashin ne geder ses kuylidir, ozumunkune oyrewmisham deye... amma ene de prado ureydiii!!!lazat eleyir mana) kimin na sozu var galsin ee stanoka )))) 5
Android788 Опубликовано: 15 февраля 2013 Автор Опубликовано: 15 февраля 2013 absurd aglina gelen sheyleri yazrisan ee qaqa.. bosh bosh herfleri yanbayan yigmaqla deyil... Ozun yuxarida qeyd elemisen ki demek olar ki butun... Sen mashinina opsiyada nezerde tutulandan artiq shey yigdiranda elbette axirda onu obezshumka elemeye mecbur olacaqsan.. Elave ses sistemi yigdiranda elbette ki hemin avtomobilin ses izolyasiyasi elave avadanliq uchun nezerde tutulmayib ve salon getdikce boshalir.. Ozun oz postlariva eks sheyler yazirsan.. Sene yazmaqla deyil, onsuzda bawa duwen deyilsen. bele teklemey kimi cixmasin )) kecen defe de hemin 2 sozu man dedim.real olmaq lazimdi, aradi bir dostda-tanishda mers-bmw zat olanda sur bir balaca. sanin sozderinnen naxadi bilinirki 2-3 mashin surmusan man kecen defe pradoda axirinci, gedesi oldum bir yere, arxada oturmushdum, yola cixan kimi, ele bildim gapi acigdi mashin gede gede acdim bagladim, sonram gordum yox, shusheni galdirdim, gordumku oda baglidir, indi gor bu mashin ne geder ses kuylidir, ozumunkune oyrewmisham deye... amma ene de prado ureydiii!!!lazat eleyir mana) kimin na sozu var galsin ee stanoka )))) Pradoda yox Tucsonda , Sportage-de, E46 325i, Landcruise, ve.s olmuwam salonlarinda. Ses kuylu olurlar. Son model BMW-de de olmuwam ki, cox sessizdirler. Mazdani hami deyirki wuknmasi zeif olur. Mende eletdirdim ferqini gordum. Daha Super sessiz demezdim amma yenede ferq var. Adice bizim Tiguanda ses kuy coxdur. Sohbet salondaki seskuyden gedir. Ona gore deye bilmerem hansi mawinda necedir, Amma ekser mawinlarda ses kuy olur. Bizim yollarin qarwiligindada hemen seskuykler artir
GuliyevicH Опубликовано: 15 февраля 2013 Опубликовано: 15 февраля 2013 Sene yazmaqla deyil, onsuzda bawa duwen deyilsen. Pradoda yox Tucsonda , Sportage-de, E46 325i, Landcruise, ve.s olmuwam salonlarinda. Ses kuylu olurlar. Son model BMW-de de olmuwam ki, cox sessizdirler. Mazdani hami deyirki wuknmasi zeif olur. Mende eletdirdim ferqini gordum. Daha Super sessiz demezdim amma yenede ferq var. Adice bizim Tiguanda ses kuy coxdur. Sohbet salondaki seskuyden gedir. Ona gore deye bilmerem hansi mawinda necedir, Amma ekser mawinlarda ses kuy olur. Bizim yollarin qarwiligindada hemen seskuykler artir cirt elemekle deyil ee.. gerek yaxshi melumatli olasan her shey barede.. Yoxsa bilib bilmediyini yazma.
Android788 Опубликовано: 15 февраля 2013 Автор Опубликовано: 15 февраля 2013 cirt elemekle deyil ee.. gerek yaxshi melumatli olasan her shey barede.. Yoxsa bilib bilmediyini yazma. Men hecne demirem sadece onu deyecem ki, Forumda 99% in avtomobili var, Olmuyan yerden Jaguqara kimi olani var. Hormet besleyib, fikir vermek evezine awibka tutmaq lazim deyil Orxan.G. Adam bir Like verib Xeyirli olsun deyer evvel. Foruma owibka tutmaga YOX, komek etmeye, fikir bildirmeye, sehv edirse duzgun yol gostermeye, gencler arasinda zencir yaratmaq uchun daxil oluruq. Ferq etmez kimin Peredoku yerle geden 06-si var kimin Mazdasi kimin filan bewmekani. Hamimiz Azeri xalqinin ovladlariyiq. Menden buqeder!
Javid Опубликовано: 15 февраля 2013 Опубликовано: 15 февраля 2013 Hamimiz Azeri xalqinin ovladlariyiq. Menden buqeder! Deyilen sagliga!http://youtu.be/FgU7EsiWHxg 3
Android788 Опубликовано: 15 февраля 2013 Автор Опубликовано: 15 февраля 2013 Sag ol DJ Javid http://www.jms-fahrzeugteile.de/Alufelgen/Tomason-Felgen/19-Zoll/Tomason-TN10-gunmetal-poliert-Felge-85x19::565625.html Bu saytdan Diskleri sifariw verirem. Sadece 1 nuans varki mene shinlerde teklif edirler. 235/35/R19 Hansi brend ve modeli meslehet gorerdiz? http://www.tyre-store.net/526270/detail/T59552 http://www.tyre-store.net/526270/detail/T56335 http://www.tyre-store.net/526270/detail/T33548 http://www.tyre-store.net/526270/detail/T23956 http://www.tyre-store.net/526270/detail/T60562 http://www.tyre-store.net/526270/detail/T30817 http://www.tyre-store.net/526270/detail/T59288 http://www.tyre-store.net/526270/detail/T59299
Android788 Опубликовано: 16 февраля 2013 Автор Опубликовано: 16 февраля 2013 cox gozel disklardi...!Thanks very much. Sen hele gor ustunde nece gorunecek!
Рекомендуемые сообщения