Перейти к содержанию

Mazda 6 90-NN-788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
gardash senin yerinde olsaydim diskleri boz rengde eliyib birde perde vurardim

artig sheyler neyive lazimdi?

birinci avatari deyiwdirdiyive teecuvlendim :) 

Boz rengde olmayan amma mawinin rengine oxwar rengde diskler beyenmiwdim sadece stokda olmadi. Cox xowum gelmiwdi. Indi axtariram, secim etmek cox zordur. Birini secirem ya uygun gelmir ya 19" olmur yada dastavkasi ozunden baha cixir. Yeni ele satici varki ancaq UPS ile iwleyir oda diskleri 1200$-a gonderir. Yeni veziyyet bele cetindir.

http://www.ebay.com/itm/330841168296?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 bu disklere 640$ dastavka isteyir. 19 dur ve menim mawinima tam uygun gelir.

http://www.ebay.com/itm/300669002380?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 bu diske ise 1200$ isteyir gondermek uchun, Isteyirem Amerikadaki dostuma gonderse ve o mene gonderse ne qeder xercim cixacagini oyrenim.

• 3 недели спустя...
Опубликовано: (изменено)

Dostlar son olaraq bu diski secdim Tomason TN10 2013 model, Amma bu diskin ferqli rengli kantlari var. Sizce hansi yaxwi olar?

post-12931-0-97943100-1360617351_thumb.j

post-12931-0-63385700-1360617353_thumb.j

post-12931-0-14801500-1360617355_thumb.j

post-12931-0-70070700-1360617356_thumb.j

Изменено пользователем Android788
  • Yeri var! 2

1 or 3

Изменено пользователем Lowenhart
  • Yeri var! 2
Опубликовано:
Dostlar son olaraq bu diski secdim Tomason TN10 2013 model, Amma bu diskin ferqli rengli kantlari var. Sizce hansi yaxwi olar?

1 ve 3 yaxshidi, sade ve gozel. 

Birdeki glushitelin nasadkalari chox icherdedi onlari deyish hech olmasa diffuzornan beraber olsun.

• Yeri var! 1

Android, bashga variant yoxdu? :) krilonun ichinde galacag

D2K temasina bax

Опубликовано:

D2K temasina bax

Ему так и нужно чтобы внтри крыла были. Пневму будет устанавливать.

• Yeri var! 1
Ему так и нужно чтобы внтри крыла были. Пневму будет устанавливать.

знаю, но если на то пошло, нужно с начало пневму установить, а потом правильные диски выбирать :)  а не наоборот )

Qırmızı kant. 

Kurşitelin nasadkalarınıda Rocket-ə dəyiş 

weeeest, yaddinan chixdi bir shey, supportlari da girmizi etmek, olsun russian kolhoz :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:
знаю, но если на то пошло, нужно с начало пневму установить, а потом правильные диски выбирать :)  а не наоборот )

weeeest, yaddinan chixdi bir shey, supportlari da girmizi etmek, olsun russian kolhoz :D

Support lazim doylu. qırmızı kant + posadka = derzki. 

hə birdə rocket nasadkalar mütləqdi.

• Yeri var! 1
1 ve 3 yaxshidi, sade ve gozel. 

Birdeki glushitelin nasadkalari chox icherdedi onlari deyish hech olmasa diffuzornan beraber olsun.

icheride deyiller, mende qluwitel teref buferler uklonla gedir ve nasadkalarda ukonladir. yeni bufer ile eyni gedir

D2K temasina bax

Krilonun ichinde qalacaq mutleq , duzdur ET45 tapmadim, ET40-dir bunlar, amma yenede yarayir, krilolar geniwlendirilecek

Qırmızı kant. 

Kurşitelin nasadkalarınıda Rocket-ə dəyiş 

Roket nedir? hemde men qazanlari alanda meslehetlewdim, heckim bir soz demedi, Raufda dedi bax hansi xowun gelirse onuda al. Mende cutune 80AZN saydim

roketlerin weklini qoy baxim

Изменено пользователем Android788
Опубликовано:
icheride deyiller, mende qluwitel teref buferler uklonla gedir ve nasadkalarda ukonladir. yeni bufer ile eyni gedir

Krilonun ichinde qalacaq mutleq , duzdur ET45 tapmadim, ET40-dir bunlar, amma yenede yarayir, krilolar geniwlendirilecek

Roket nedir? hemde men qazanlari alanda meslehetlewdim, heckim bir soz demedi, Raufda dedi bax hansi xowun gelirse onuda al. Mende cutune 80AZN saydim

roketlerin weklini qoy baxim

Tipa takoy sööbət

post-9016-0-60156800-1360619184_thumb.jp

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Tipa takoy sööbət

bu qazandir nasadka ile. Ziya buna uje gecdir. men uje Simons qazan qoymuwam, Lionfire nasadkalar. hecde pis gorunmur. Seside valeh edicidir. Opwi 601$ xercim cixdi vixlop sistemine

Опубликовано:

Bu mazda 6 cox qewengdir amma 1 minusu var ki, vixlop stokdur ve buferden gorunur

Опубликовано:
Bu mazda 6 cox qewengdir amma 1 minusu var ki, vixlop stokdur ve buferden gorunur

sen, bele tiskteker posadka ele, men sene kurshiter nasadkasi tapim :)

sorry for offtop)) bu da bizimki)))

pistoleti satissan ga?

• Yeri var! 2
Опубликовано:

bu modelden weherde cox azdir... sedan daha coxdur.. xeyirli olsun, baximli mawindir...

Shemkirlisen qaqa ?

he...

sen, bele tiskteker posadka ele, men sene kurshiter nasadkasi tapim :)

pistoleti satissan ga?

yox satilmir... pnevmatikdir...

bizde oz ustunde gelen zavod diskilerdi, R18... rayonda daga dawa o qeder surulub ki, arkalar dagilib butun...

post-13712-0-50736100-1360619715_thumb.j

post-13712-0-92359800-1360619729_thumb.j

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...