Перейти к содержанию

Mazda 6 90-NN-788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Bugun mawini verdim moykaya, yuduzdurdum ve soz verdiyim video ve wekilleri cekdim. Buyurun baxin. Umarim xowunuza gelecek ve inkar edenler fikirlerini deyiwecek.

Wekillerde qurawdirilma gosterilib.3-cu wekli yerlewdirmeyimde meqsedim odurki hemen o borular 7sm awagi idi evvel, Amma qurawdirma zamani onuda 7sm qaldirdilar ki, pis yollarda surtmesinyere. Bugun resnichkalarida quraqdirdim. Oblicovkada oz yerinde. Petya duzeltmeyine yaxwi duzeldib,

post-12931-0-04062300-1358090383_thumb.j

post-12931-0-00520500-1358090390_thumb.j

post-12931-0-01357300-1358090398_thumb.j

post-12931-0-01860000-1358090405_thumb.j

post-12931-0-38017600-1358090414_thumb.j

post-12931-0-49095000-1358090422_thumb.j

post-12931-0-29784500-1358090431_thumb.j

Изменено пользователем Android788
  • Yeri var! 9
Опубликовано:

Geyhun, arxa planin şekillerinde qoyda.Qöster qörey nege qörsenir. 

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Geyhun, arxa planin şekillerinde qoyda.Qöster qörey nege qörsenir. 

InwaAllah sabah ;)

Ceyhun, videonu çəkəndə babat qaz verərdin da bə elə bil ki. :lol: Videoda neçə min dövrə qədər işlədirsən mühərriki?

Mən də istəyirəm bu qazanlardan. :) Düşünürdüm 63.5 mm-lə qofradan arxaya qədər gətirim. Ancaq deyəsən təkcə rezonator və arxa qazanları 63.5 mm qoymağım bəs edəcək. Məndə rezonatorun birinci qatında deşiklər var artıq. :)

Изменено пользователем Avtomaniya
  • Yeri var! 2
Ceyhun, videonu çəkəndə babat qaz verərdin da bə elə bil ki. :lol: Videoda neçə min dövrə qədər işlədirsən mühərriki?

Mən də istəyirəm bu qazanlardan. :) Düşünürdüm 63.5 mm-lə qofradan arxaya qədər gətirim. Ancaq deyəsən təkcə rezonator və arxa qazanları 63.5 mm qoymağım bəs edəcək. Məndə rezonatorun birinci qatında deşiklər var artıq. :)

Fimrimde var orta qazani legv edim yoxlayim gorum nece bir ses cixacaq. ve usta baxdiki bes menim mawinin vixlopunda 3 eded katalizator var. Dedi gel hec olmasa 2-sini legv edek, 1- ise qalsin, hansiki kollektor ile bitiwikdir. mende hele bilmirem. Qerar vere bilmirem ki, sunnet etsem nece olar, pis olsa xowuma gelmez sonra neylerem meselesi var.

bunuda cekmiwemse boyuk iwidr, bazar gunu idi. baci oglu xestelenmiwdi, Qarayev xestexanasinin heyetinde cekmiwem. ona gore cox qaz vere bilmirdim)))) Hemde xalastoyda olan ses ile D-de olan ses ferqlenir. Karobkani deyiwen kimi sesde deyiwiklik sirazi hiss olunur. Dahada bass-lawir. Gurultu emmeli bawli gelir, sadece men colde olan sesi ewitmiremde gedende. Havalar soyukdur, penecerini baglayiram)))

Опубликовано:
bunuda cekmiwemse boyuk iwidr, bazar gunu idi. baci oglu xestelenmiwdi, Qarayev xestexanasinin heyetinde cekmiwem. ona gore cox qaz vere bilmirdim)))) Hemde xalastoyda olan ses ile D-de olan ses ferqlenir. Karobkani deyiwen kimi sesde deyiwiklik sirazi hiss olunur. Dahada bass-lawir. Gurultu emmeli bawli gelir, sadece men colde olan sesi ewitmiremde gedende. Havalar soyukdur, penecerini baglayiram)))

Allah şəfa versin. Allah saxlamış, nə qaçhaqaç idi. :) Bir babat video çək də, o youtube-dakılardan. :D Yerində duranda, o başa-bu başa gedəndə... Bildin də necə bir şey deyirəm.

Опубликовано:
Allah şəfa versin. Allah saxlamış, nə qaçhaqaç idi. :) Bir babat video çək də, o youtube-dakılardan. :D Yerində duranda, o başa-bu başa gedəndə... Bildin də necə bir şey deyirəm.

Ok, no problemos. inwaAllah havlar duzelsin hele, dunen gun cixmiwdi bugun ise buz yagirdi. indide yagiw. Normal hava weraiti olan kimi cekecem.

Опубликовано:
Ok, no problemos. inwaAllah havlar duzelsin hele, dunen gun cixmiwdi bugun ise buz yagirdi. indide yagiw. Normal hava weraiti olan kimi cekecem.

Bizim soyuqlar sizə gəlib deyəsən. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Bizim soyuqlar sizə gəlib deyəsən. :)

Aha gelibler ozude sendende xeber ler getiribler. Sen mene diskden denen. Tomason 40mm olur.45 elemeyide heckim desteklemir. Teze disklere axtariwina cixmiwam))) ada ele Weds Sportu alacam

Опубликовано:
Səndə H11 -dir dumanaqarşı işıqlarda. 55 vatt, 12 volt olmalıdır. 

Men onlari ag rengde elemek isteyirem. Yandiranda cox ebecer gorunur, yuxari ag awagi sarimtil.

Birde sene sayt vermiwdimeeee, ordan mene cavab geldi diskler barede, dedi hansi diskleri isteyirsen mende TN1 veTN9 u verdim. Dedi birnece gun sebr edin size deyecem ET45 ile mumkundur ya yox. Bunlar almaniyadadrilar ve sifariwleride qebul edirler. Mene cox maraqlidir ki, onlar mene dedilerki sene deqiq ET45 lazimdir? men dedim beli. Dastavkanida dediki her diske 80Avr alacagiq. Mence normaldir.

Опубликовано:
Men onlari ag rengde elemek isteyirem. Yandiranda cox ebecer gorunur, yuxari ag awagi sarimtil.

Birde sene sayt vermiwdimeeee, ordan mene cavab geldi diskler barede, dedi hansi diskleri isteyirsen mende TN1 veTN9 u verdim. Dedi birnece gun sebr edin size deyecem ET45 ile mumkundur ya yox. Bunlar almaniyadadrilar ve sifariwleride qebul edirler. Mene cox maraqlidir ki, onlar mene dedilerki sene deqiq ET45 lazimdir? men dedim beli. Dastavkanida dediki her diske 80Avr alacagiq. Mence normaldir.

Ağ rəngdə olması üçün hardasa 5000 Kelvin qoymalısan.

Əla! Əgər sifarişlə ET45 etsələr, zor olar. Ola da bilsin özləri sənə təklif versin. Çünki hansı avtomobilə hansı ölçülərin uyğun gəldiyini orda bilirlər. :) İnşAllah xoş xəbər gələr. Bağışla, neçə gündür başım qarışıqdır, Almanlarla danışa bilmədim. :( 

• Yeri var! 1
Ağ rəngdə olması üçün hardasa 5000 Kelvin qoymalısan.

Əla! Əgər sifarişlə ET45 etsələr, zor olar. Ola da bilsin özləri sənə təklif versin. Çünki hansı avtomobilə hansı ölçülərin uyğun gəldiyini orda bilirlər. :) İnşAllah xoş xəbər gələr. Bağışla, neçə gündür başım qarışıqdır, Almanlarla danışa bilmədim. :( 

Deymez ay Rauf, Eleindi cavab yazdilarki, bes 45 yoxdur ancaq 40 var. Mende yazdim ki, mene 45 lazimdir eger mumkundurse sifariw vermek men 2-3 ay gozleye bilerem, problem deyil.

Ele indi mazda servisdeyem, Canlari sag olsun internet yeri var Mac PRO kompyuterlerle)))) Nakladkalari ve ayaq altilari deyiwirem. 

Gederem baxaram hem 5000 hem 4300-e. Ancaq Rewid denen gorum hardan ala bilerem Osramlari?

Опубликовано:
Bu babat gorsener

15993864_CP_photo.jpeg

Wekil bakidadir yoxsa dubayda? Men o gun bazara getdim cemi 1 dene 19luq tapdim oda bele leksusun  idi. Nito vidi vardi, Bu ondan qewengdir qat qat sadece hardadir?

Tomason TN1 diski mawin getdiyi halda bele gorunur. :wub: 

eb4c2c8s-960.jpg

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bu mashini tez tez gorurem Ceyhun

Menim zennimce chix da yaxshi yarashir, sadece bir as oturdmag lazimdi.

5000 o diskdi, 8000 obirisi, mence real bir shey istiyib, almag lazimdi.

post-7312-0-18259600-1358765668_thumb.jp

Sade ve gesheng

• Yeri var! 2
Bu mashini tez tez gorurem Ceyhun

Menim zennimce chix da yaxshi yarashir, sadece bir as oturdmag lazimdi.

5000 o diskdi, 8000 obirisi, mence real bir shey istiyib, almag lazimdi.

attachicon.gifimage.jpg

Sade ve gesheng

Abbas fikrine ve serf etdiyin vaxtina gore tewekkur edirem

Mende oturdmaq isteyirem pnevma ile, Disk almaq isteyirem Oriqinal. Bakida 19 dubay 900AZN-den bawlayir. amma men orijinal Tomason diskini 1000AZN aliram. Ferq budur. Men razmerle deqiqlewmiwem 19 goturecem, sadece 1-az sebr edirem TN10 diskleri bazara cixsin gorum nece gorunecek. Senin fikrince bud TN10 necedir? mence superdir, 2013-den satiwa buraxildi. qiymeti denesine 239avro. Komplektine 956avro dastavka 320avro. Normal gorunse goturecem. Hem Cavidin sozu olmasin bakida inkubator duzeltmek lazim deyil, Ferqli birwey, Buda yenilik olacaq Baki uchun.

http://youtu.be/JX6k0fbq9w0

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Kstati, Javid asdigi disk, Lexus IS F diskidi, 19du :)

Men sene gorsetdiyim da, Infiniti G37 diskidi, o da 19.

Tomason pis deyil, giymetine gorede yaxshidi.

Amma bele WOW bir shey gormedim

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Kstati, Javid asdigi disk, Lexus IS F diskidi, 19du :)

Men sene gorsetdiyim da, Infiniti G37 diskidi, o da 19.

Tomason pis deyil, giymetine gorede yaxshidi.

Amma bele WOW bir shey gormedim

Javid asdigi disk heqqi qewengdir sadece Javid onu hardasa gorub yoxsa inetden tapib?

Sen asdigin disk sadece gozellik uchundur. Men pnevma ile o diskleri qoya bilmerem, Pnevma uchun seksi birwey teleb olunur. Heleki konkret fikrim Tomason TN1 veya TN10. eger TN10 yarawmasa onda Ziya dediyi kimi TN1 qoyacam. 

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...