Android788 Опубликовано: 7 января 2013 Автор Опубликовано: 7 января 2013 Ceyhun, qazandan nə xəbər? Poct dedi gelmeyib, Rubabe xanim dedi hec bakiya daxil olmayib, Sonra dedi yox bakidadir. Zeng etdi hemkarlarina ve oyrendi ki, bes onlar qeydiyyata alib gonderibler. Dedi en son variant odurki gomrul saxlayib. Bawa duwe bilmedim Gomrukun qazan ile ne iwi var? Qiymet 80Avro, cekisi 3-4kq, Qanun vericilikde ise 200$ ve 20kq kecerse rusum duwur. Hemde nece olur biri kecir gomrukden obiri iliwir? Ordaki gomruku taniyiram birdene oturub orda deyir ver gelsin. Bawi hecneden cixmir, 1 defe olmuwam orda taniyiram kimdir ozude Gunewlide qalir.
Wa1do Опубликовано: 7 января 2013 Опубликовано: 7 января 2013 Poct dedi gelmeyib, Rubabe xanim dedi hec bakiya daxil olmayib, Sonra dedi yox bakidadir. Zeng etdi hemkarlarina ve oyrendi ki, bes onlar qeydiyyata alib gonderibler. Dedi en son variant odurki gomrul saxlayib. Bawa duwe bilmedim Gomrukun qazan ile ne iwi var? Qiymet 80Avro, cekisi 3-4kq, Qanun vericilikde ise 200$ ve 20kq kecerse rusum duwur. Hemde nece olur biri kecir gomrukden obiri iliwir? Ordaki gomruku taniyiram birdene oturub orda deyir ver gelsin. Bawi hecneden cixmir, 1 defe olmuwam orda taniyiram kimdir ozude Gunewlide qalir. Azərbaycana girib? Gömrükdən keçib poçta gəlmir? İndi qazan hardadı? Heç kim bilmir?
Wa1do Опубликовано: 7 января 2013 Опубликовано: 7 января 2013 Baxdım, AZBAKA girib. Ordan çıxmayıb deyəsən. Ora ilə əlaqə saxlamaq lazımdır.
Android788 Опубликовано: 7 января 2013 Автор Опубликовано: 7 января 2013 Baxdım, AZBAKA girib. Ordan çıxmayıb deyəsən. Ora ilə əlaqə saxlamaq lazımdır.Ora ile elaqe saxlamiwam deyirler bizde yoxdur. Cox guman gomrukdedir, Sebebsiz yere saxlayiblar. Sabah isteyirem gedim deyim
Wa1do Опубликовано: 7 января 2013 Опубликовано: 7 января 2013 Ora ile elaqe saxlamiwam deyirler bizde yoxdur. Cox guman gomrukdedir, Sebebsiz yere saxlayiblar. Sabah isteyirem gedim deyim İşə düşmüşük də.
GuliyevicH Опубликовано: 7 января 2013 Опубликовано: 7 января 2013 Mastershift qazanlar sifarish vermisiz? 2
Android788 Опубликовано: 8 января 2013 Автор Опубликовано: 8 января 2013 İşə düşmüşük də. Uraaa Rauf getdim alemi qatdim bir birine, Qoydum ozumu demaqoqluga. Pryamoy reis zad, Gomruk dedi mende olsaydi ikiside mende olardi. Vopwim etceken mawin kimi alemi qatdim birbirine. Gonderdiler Rubabe x yanina, oda poctun reisine zeng etdi daniwdi. ustunden 2 deq kecmedi zeng ve dediler poctdadir gelsin gotursun. Rubabe x dedi men iw veren deyilem amma erize yazib iwden cixardardim onlari ki, Vetendaw pul odeyir ki tez gelsin, amma bowuna yuvandiriblar, vetendawi get-gele saliblar, aldadiblar. Amma nese. Hemde Rubabe,x qonwumun bibisi qizi cixdi ve yaxwi hormet eledi. Sag olsun tapdi cixartdi. Pocta geldim. Iwciler meni goren kimi, Sen neylemiseeeeen? alemi vurmusan birine. Bize zeng etmeyen qalmayib. Yaxwi olub. Poctu qeydiyyatdan kecirib acib tehvil verdiler. Wukur elime kecdi. InwaAllah 4-cu gun Emil ile gedirem qurawdirmaga. pipler mende qazanlarda mende. 5-ci gun cixacam teste. Mastershift qazanlar sifarish vermisiz? XEYIR!!! Abbasin yaxwi sozu yadima duwur Mastershift deyende. "Mastershift wufenski qazanlardir" men Simons getizdirdim 1
Турал Опубликовано: 8 января 2013 Опубликовано: 8 января 2013 Hamisi yaxshidir amma ustunluyu buna vererdim http://www.vividracing.com/catalog/weds-sport-sa67r-wheels-19x80-5x1143-p-63297.html 1
StriKe Опубликовано: 8 января 2013 Опубликовано: 8 января 2013 Mence gesheng gorsener )http://youtu.be/BsLZCIoK328 2
Android788 Опубликовано: 10 января 2013 Автор Опубликовано: 10 января 2013 Hamisi yaxshidir amma ustunluyu buna vererdim http://www.vividracing.com/catalog/weds-sport-sa67r-wheels-19x80-5x1143-p-63297.htmlOk, choxsag ol. Mence gesheng gorsener )http://youtu.be/BsLZCIoK328Bubnun ile vaxtinda cox maraqlanmiwam, Bu iwin sahibi ve ustasi Rosiyadadir, 1 qizin mawinina yigib bele. menede dedi ki faralari gonder yigim seninchun. iwim gucum qurtaribmi ki, faralari sokum gonderim? Ona gore fikrimi deyiwdim, Amma baxmiwam hemen o qizin mawininda cox seksi gorunur. 1
XOSS Опубликовано: 10 января 2013 Опубликовано: 10 января 2013 Ok, choxsag ol. Bubnun ile vaxtinda cox maraqlanmiwam, Bu iwin sahibi ve ustasi Rosiyadadir, 1 qizin mawinina yigib bele. menede dedi ki faralari gonder yigim seninchun. iwim gucum qurtaribmi ki, faralari sokum gonderim? Ona gore fikrimi deyiwdim, Amma baxmiwam hemen o qizin mawininda cox seksi gorunur. Тоже самое мне корейцы сказали отправь фары затюнингуем и вышлем обратно. Но я сказал лучше вы там купите новые фары , соберите и гтправте. Они та3 и зделали 1
AVTOMANYAK Опубликовано: 10 января 2013 Опубликовано: 10 января 2013 Тоже самое мне корейцы сказали отправь фары затюнингуем и вышлем обратно. Но я сказал лучше вы там купите новые фары , соберите и гтправте. Они та3 и зделалиБрат ты Кадензу не тюнингуешь?
Wa1do Опубликовано: 10 января 2013 Опубликовано: 10 января 2013 Uraaa Rauf getdim alemi qatdim bir birine, Qoydum ozumu demaqoqluga. Pryamoy reis zad, Gomruk dedi mende olsaydi ikiside mende olardi. Vopwim etceken mawin kimi alemi qatdim birbirine. Gonderdiler Rubabe x yanina, oda poctun reisine zeng etdi daniwdi. ustunden 2 deq kecmedi zeng ve dediler poctdadir gelsin gotursun. Rubabe x dedi men iw veren deyilem amma erize yazib iwden cixardardim onlari ki, Vetendaw pul odeyir ki tez gelsin, amma bowuna yuvandiriblar, vetendawi get-gele saliblar, aldadiblar. Amma nese. Hemde Rubabe,x qonwumun bibisi qizi cixdi ve yaxwi hormet eledi. Sag olsun tapdi cixartdi. Pocta geldim. Iwciler meni goren kimi, Sen neylemiseeeeen? alemi vurmusan birine. Bize zeng etmeyen qalmayib. Yaxwi olub. Poctu qeydiyyatdan kecirib acib tehvil verdiler. Wukur elime kecdi. InwaAllah 4-cu gun Emil ile gedirem qurawdirmaga. pipler mende qazanlarda mende. 5-ci gun cixacam teste. Əla! Təbriklər! Mən demişdim də, şüvənlik salmasan işin keçməyəcək. Şəkilləri göstərərsən. Səsin də videosu mütləq olsun. 1
Android788 Опубликовано: 10 января 2013 Автор Опубликовано: 10 января 2013 Əla! Təbriklər! Mən demişdim də, şüvənlik salmasan işin keçməyəcək. Şəkilləri göstərərsən. Səsin də videosu mütləq olsun. Sene bir aciq verimde. Allah razi olsun senden ki meni Eminle taniwdirdin , Allah Emildende razi olsun ki mene komek eledi . goruwduk apardi men ustanin yanina ve emeliyyat bitene qeder yanimdan ayrilmadi ve komek etdi. Iwden razi qaldim, ustada menden Sozun esl menasinda cox gozel alindi. Herwey ureyimce oldu. wekiller olacaq, hele kompyutersizem. Kop gelen kimi wekiller ve video olacaq,MUTLEQ 2
Wa1do Опубликовано: 10 января 2013 Опубликовано: 10 января 2013 (изменено) Sene bir aciq verimde. Allah razi olsun senden ki meni Eminle taniwdirdin , Allah Emildende razi olsun ki mene komek eledi . goruwduk apardi men ustanin yanina ve emeliyyat bitene qeder yanimdan ayrilmadi ve komek etdi. Iwden razi qaldim, ustada menden Sozun esl menasinda cox gozel alindi. Herwey ureyimce oldu. wekiller olacaq, hele kompyutersizem. Kop gelen kimi wekiller ve video olacaq,MUTLEQ Səs ürəyincə oldumu? Ehtimallarım özünü doğrultdu? Mənim üçün əsas budur! Ceyhun, bu gejə yata bilməyəcəm. Gecəylə videonu bir yolla mənə göndər. Изменено 10 января 2013 пользователем Avtomaniya 1
Android788 Опубликовано: 10 января 2013 Автор Опубликовано: 10 января 2013 Sesi indi necedi? Alemdireeee. Usta qulaq asdi dediki birinci mawindirki bele lezzetli ses verir, hansina qurawdirirdimsa guruldayirdi. Sirazi bilinir orijinal qazanlardirlar Səs ürəyincə oldumu? Ehtimallarım özünü doğrultdu? Mənim üçün əsas budur! Ceyhun, bu gejə yata bilməyəcəm. Gecəylə videonu bir yolla mənə göndər. Nece ureyimce olduyeee, mawinda gurultu gelir, sonende pir edir birde xodlananda, esl istediyim alindi. Tewekkurler sene chaliwaram, 3
West Опубликовано: 10 января 2013 Опубликовано: 10 января 2013 (изменено) Gor ne tapmiwam)) http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/kfz-zubehoer-motorradteile/tomason-tn1-bmw-alufelgen-vredestein-ultrac-sessanta-z4-e89-51639646?adId=51639646 Изменено 10 января 2013 пользователем West 3
Android788 Опубликовано: 10 января 2013 Автор Опубликовано: 10 января 2013 (изменено) Ancaq heleki budur, yaxinlarda olacaq, Qar dayansin hele bil. http://www.youtube.com/watch?v=fnfb2NDXRNU&list=UU9wiVZmuHdtNK0HEYvTt3jQ Oblicovkada hazir oldu bugun. Yaxwi wekiller tezlikle olacaq, hava hem soyuq idi hemde telesirdim Gor ne tapmiwam)) http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/kfz-zubehoer-motorradteile/tomason-tn1-bmw-alufelgen-vredestein-ultrac-sessanta-z4-e89-51639646?adId=51639646 olcu ve qiymet gelsin studiyaya! Изменено 10 января 2013 пользователем Android788 2
Рекомендуемые сообщения