Перейти к содержанию

W202 - Серебристая ласточка

Hikmet

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
gashangdi sahligiva kismat:)

sag ol aay Zaur-) gorunmurseen)

Esger gedirsen,sat ceshkani getsin :)

he ee gagaw duz deyirsen) kak nikak esger gedirem))

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Sen qayidanda onda uje W202 ve W210 olmuyachaq. Mashinlar uje havada uchacaqlar.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Sen qayidanda onda uje W202 ve W210 olmuyachaq. Mashinlar uje havada uchacaqlar.

inanmiram gagaw 1 ile ucan mawin cixsin

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)
inanmiram gagaw 1 ile ucan mawin cixsin

Zarafatdi ediremde sende sirazi inandin? 

Mence satmagin daha uygun olar. Niye? Chunki mashin 1 il yatacaq, ya arada xodlayar ferq etmez amma yatib qalacaq ve 1 il qocalacaq. Satib elinde pul elesen ve esgerlikden gelenden sonra ili daha yeni olan W202 veya W210 veya tam ferqli bir mashin goturersen.

men shexsen bele ederdim! amma yenede Sen men deyilem.

Изменено пользователем Android788
Опубликовано:
Zarafatdi ediremde sende sirazi inandin? 

Mence satmagin daha uygun olar. Niye? Chunki mashin 1 il yatacaq, ya arada xodlayar ferq etmez amma yatib qalacaq ve 1 il qocalacaq. Satib elinde pul elesen ve esgerlikden gelenden sonra ili daha yeni olan W202 veya W210 veya tam ferqli bir mashin goturersen.

men shexsen bele ederdim!

sene kim dediki men esger gedireme?)) diplomumu gozleyirem alim cixib gedecem xaricde tehsilimi devam elemeye

Neyse offtop elemeyek.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

ishdayam brat danizde:)

ishdayam brat danizde:)

brat goyursan mashini garaja bir vedre yag tokursan mashinin ustune. galir yahin icinde  . takarleri de cixardirsan  ve 4 pomidor yeshiyi altina.   galannan sonra da minirsen tazden w 202 ve surursen onu.::)))))

xaricde tasil alsan da bela.  kanikulara galacaksan axi:)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Hikmet her shey eladi,amma o povorotnikleri cixart yarashmir.mashin ele bil 96ci ilindi .En yaxshisi oz povorotnikleri goy ve onlari biraz qaralt

• Yeri var! 1
Опубликовано:

uje 2 gundu fikir verirem seherler mawini xoddayanda gec gizir evvelki kimi deyil...

80 nan 40 arasinda galir sora uje 15 20 deg sora galxir 80..

kim bilir neden ola biler?

Опубликовано:
uje 2 gundu fikir verirem seherler mawini xoddayanda gec gizir evvelki kimi deyil...

80 nan 40 arasinda galir sora uje 15 20 deg sora galxir 80..

kim bilir neden ola biler?

mende mawin qizmirdi lap 20 deq qozlesemde hec 40dan yuxari qalxmirdi ancaq qerek surerdim sonra qalxaceydi. termostat icinde klapan xereb olmuwdu hemwe aciq qalirdi. 

Опубликовано:
mende mawin qizmirdi lap 20 deq qozlesemde hec 40dan yuxari qalxmirdi ancaq qerek surerdim sonra qalxaceydi. termostat icinde klapan xereb olmuwdu hemwe aciq qalirdi. 

ay saol surende strelka galxir)

negeder xerci var?

Опубликовано:
ay saol surende strelka galxir) negeder xerci var?

Cheshkalarda xasiyyetdir strelka ishlememey. Ya benzin polni gosterer yada sari ishiq yanar. Mende ekser hallarda olurdu. 

Senin stikerin nece oldu. duzeltdin? men getdim onlarin ofisine ve istediyim kimi duzeltdim. Belke sende gedim eliyesen?

Опубликовано:
Cheshkalarda xasiyyetdir strelka ishlememey. Ya benzin polni gosterer yada sari ishiq yanar. Mende ekser hallarda olurdu. 

Senin stikerin nece oldu. duzeltdin? men getdim onlarin ofisine ve istediyim kimi duzeltdim. Belke sende gedim eliyesen?

he benzin strelkasi cezib mende iwlemir)

stikerden hele xeber yoxdu sen razmetleri nece eledin? yaxwi gorunur?

gerek mende gedim

Опубликовано:

сегодня диски отдал на рестоврацию

посмотрим что выйдет

• Yeri var! 1
Опубликовано:
сегодня диски отдал на рестоврацию

посмотрим что выйдет

deyarsan sonra kim elayir ve harda ok?

Опубликовано:

ilgar papanin-)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

nomrani mana Alishka vermishdi. danishmishdim onunla:)   demali mande onda kraskalatdiracam:)

Опубликовано:

вот и долгожданная наклейка-)

post-13119-0-06160200-1367953005_thumb.j

post-13119-0-81476600-1367953087_thumb.j

• Yeri var! 4
Опубликовано:
вот и долгожданная наклейка-)

Cox yuxari vurmusaneee.1 azcaashagilardan vurmaqlazim idi.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...