Перейти к содержанию

Смайлик,который характеризует в данный момент

Кнопочка

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

в этой теме человек чувствует себя глухо - немым

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Сегодня после просмотра Звонок 2, такое ощущение, что кто-то ходит по балкону :ghost:

Хочу отвлечь себя, но впечатления остались. Не люблю я эти страшилки(( :ghost:

Опубликовано:

Сегодня после просмотра Звонок 2, такое ощущение, что кто-то ходит по балкону :ghost:

Хочу отвлечь себя, но впечатления остались. Не люблю я эти страшилки(( :ghost:

Jim Kerryə baxın horror filmlərdən sonra. Əsər-əlamət qalmayacaq lol!

Опубликовано:

Jim Kerryə baxın horror filmlərdən sonra. Əsər-əlamət qalmayacaq lol!

Birdən Cim Kerriyə baxan vaxtı arxadan kimsə gəlib əlini qoydu çiynimə :mellow:

Yo lazım deyil, luçşe sakitcə oturum gözüm orda burda olsun))

Malo li :ghost:

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Birdən Cim Kerriyə baxan vaxtı arxadan kimsə gəlib əlini qoydu çiynimə :mellow:

Yo lazım deyil, luçşe sakitcə oturum gözüm orda burda olsun))

Malo li :ghost:

Boş şeylərdi) Mən neçə ildi baxıram, demək olar bütün horror filmlərə də baxmışam lol. Sağ-salamatam, heçnə də baş veməyib. Lap əvvəl gəlir həmin qorxu, baxdıqca keçir)

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Boş şeylərdi) Mən neçə ildi baxıram, demək olar bütün horror filmlərə də baxmışam lol. Sağ-salamatam, heçnə də baş veməyib. Lap əvvəl gəlir həmin qorxu, baxdıqca keçir)

Mən həmişə çox diqqətnən baxıram filmlərə, rejissor səhvlərini və ya Пасхальное яйцо-nu tutmaq üçün. Ona görədə beynimə işdiyir kadrlar, təəssuratı bir müddət qalır.

Görəkdə, sabaha qədər o bolotadakı balaca qız televizordan çıxıb məni yeməsə zor olar) :ghost:

Изменено пользователем Tempoflash
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Mən həmişə çox diqqətnən baxıram filmlərə, rejissor səhvlərini və ya Пасхальное яйцо-nu tutmaq üçün. Ona görədə beynimə işdiyir kadrlar, təəssuratı bir müddət qalır.

Görəkdə, sabaha qədər o bolotadakı balaca qız televizordan çıxıb məni yeməsə zor olar) :ghost:

Ondan qorxmusuz yəni? ( Bilirsiz necə filmlər var ruhlara aid? Baxanda adamın tükləri biz-biz durur, və heç də tez unudulmur ;) O film nədiki onların yanında.. Açın googleda axtarın o qızın qrimi filan barədə, görəcəksiz real deyil, daha o qorxu qalmayacaq, inanın :) Həmin aktrisanın real şəkillərinə baxın) Doğrudan effekti olur belə edəndə.

Sorry for offtop.

Theme:

:sl3:

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)
:mailboy: Изменено пользователем 455
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...