Musa Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 в этой теме человек чувствует себя глухо - немым 3
Wa1do Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 Shaggy ft. Alaine - For your eyes only
Tempoflash Опубликовано: 2 октября 2012 Опубликовано: 2 октября 2012 Сегодня после просмотра Звонок 2, такое ощущение, что кто-то ходит по балкону Хочу отвлечь себя, но впечатления остались. Не люблю я эти страшилки((
Leylah Опубликовано: 2 октября 2012 Опубликовано: 2 октября 2012 Сегодня после просмотра Звонок 2, такое ощущение, что кто-то ходит по балкону Хочу отвлечь себя, но впечатления остались. Не люблю я эти страшилки(( Jim Kerryə baxın horror filmlərdən sonra. Əsər-əlamət qalmayacaq lol!
Tempoflash Опубликовано: 2 октября 2012 Опубликовано: 2 октября 2012 Jim Kerryə baxın horror filmlərdən sonra. Əsər-əlamət qalmayacaq lol! Birdən Cim Kerriyə baxan vaxtı arxadan kimsə gəlib əlini qoydu çiynimə Yo lazım deyil, luçşe sakitcə oturum gözüm orda burda olsun)) Malo li 1
Leylah Опубликовано: 2 октября 2012 Опубликовано: 2 октября 2012 Birdən Cim Kerriyə baxan vaxtı arxadan kimsə gəlib əlini qoydu çiynimə Yo lazım deyil, luçşe sakitcə oturum gözüm orda burda olsun)) Malo li Boş şeylərdi) Mən neçə ildi baxıram, demək olar bütün horror filmlərə də baxmışam lol. Sağ-salamatam, heçnə də baş veməyib. Lap əvvəl gəlir həmin qorxu, baxdıqca keçir) 1
Tempoflash Опубликовано: 2 октября 2012 Опубликовано: 2 октября 2012 (изменено) Boş şeylərdi) Mən neçə ildi baxıram, demək olar bütün horror filmlərə də baxmışam lol. Sağ-salamatam, heçnə də baş veməyib. Lap əvvəl gəlir həmin qorxu, baxdıqca keçir) Mən həmişə çox diqqətnən baxıram filmlərə, rejissor səhvlərini və ya Пасхальное яйцо-nu tutmaq üçün. Ona görədə beynimə işdiyir kadrlar, təəssuratı bir müddət qalır. Görəkdə, sabaha qədər o bolotadakı balaca qız televizordan çıxıb məni yeməsə zor olar) Изменено 2 октября 2012 пользователем Tempoflash 1
Leylah Опубликовано: 2 октября 2012 Опубликовано: 2 октября 2012 Mən həmişə çox diqqətnən baxıram filmlərə, rejissor səhvlərini və ya Пасхальное яйцо-nu tutmaq üçün. Ona görədə beynimə işdiyir kadrlar, təəssuratı bir müddət qalır. Görəkdə, sabaha qədər o bolotadakı balaca qız televizordan çıxıb məni yeməsə zor olar) Ondan qorxmusuz yəni? ( Bilirsiz necə filmlər var ruhlara aid? Baxanda adamın tükləri biz-biz durur, və heç də tez unudulmur O film nədiki onların yanında.. Açın googleda axtarın o qızın qrimi filan barədə, görəcəksiz real deyil, daha o qorxu qalmayacaq, inanın Həmin aktrisanın real şəkillərinə baxın) Doğrudan effekti olur belə edəndə. Sorry for offtop. Theme: 1
455 Опубликовано: 3 октября 2012 Опубликовано: 3 октября 2012 (изменено) Изменено 3 октября 2012 пользователем 455
Рекомендуемые сообщения