Перейти к содержанию

Hyundai Grandeur 10 FJ 007

Elvin207

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Graundeu Hyundailar arasinda en prestijlisi ve keyfiyyetlisidir. (Tural sende kupedir bu siyahida yoxdur)

Mawinda deyiwiklik etmek isteyirsense onda ele Coilovers qoy ve diskleri deyiw. Cut out nebade qoyasan. Qoyursan seviyyeli birwey qoy, yada hec eldeyme. 

Mawinin gucunu yoxlamaq isteyirsense gel menle draga ;)

Qardash bes genesis ya da equus prestijli deyil? :huh:

Опубликовано:
Qardash bes genesis ya da equus prestijli deyil? :huh:

Men grandeu ile taniwam amma Eguus surmemiwem deye bilmerem. Amma onu 100% biliremki Grandeu Sonata ve Azeradan daha yaxwidir.

Опубликовано:
Men grandeu ile taniwam amma Eguus surmemiwem deye bilmerem. Amma onu 100% biliremki Grandeu Sonata ve Azeradan daha yaxwidir.

Azera le grandeur ele eyni mashindi men bilen. Amma onu ne genesisle ne de equusle mugaise etmek olmaz olarin yanimda o ele bil accentdi.

Опубликовано:

men demezdim ki grandeur azeradan yaxwidi yada azera grandeurdan,azera men bilen amerikankadi yani ora ucun buraxilmiw mawindi,her weyi grandeurnan eynidi peredokda her weyde

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Ne Masindi sende ? Drag surmek ucun ?

men demezdim ki grandeur azeradan yaxwidi yada azera grandeurdan,azera men bilen amerikankadi yani ora ucun buraxilmiw mawindi,her weyi grandeurnan eynidi peredokda her weyde

Bir Gun Vaxt teyin  edib edereik Fotosesiya 

Mende 2.4 Matordu Benzin icmesi Normaldi mence  YUXARI MATORLARA BAXANDA )))))

Опубликовано:
 Bir Gun Vaxt teyin  edib edereik Fotosesiya 

Maragli fotosessya elemek olar,men hemiwe bowam sene serf eden vaxt olanda heber ele goruwey )

Опубликовано:
Maragli fotosessya elemek olar,men hemiwe bowam sene serf eden vaxt olanda heber ele goruwey )

Ok Xeber ederem sene  :yeah:

Опубликовано:
He mawAllah babat tutub ) 

Men Oz qasi Rengde axtarirdim tapa  bilmirdim gucbalanan capayevde tapdim xenonlari ))

Опубликовано:
gawi rangda 800k di 100% deyiram 

Yeqinki Day nece k Oldugunu bilmirem axsam vaxti ele dumanliari birde qasi yandirib sururem  bes edir mene

Опубликовано:

sanin mawnin nayi var pasatka istayir belkemda aglayir pasatka ucun )) bularin ayri disklari var gormusan? fikrin yoxdu olardan goymag? 3 motorda galir

Опубликовано: (изменено)

1000082_52e59d222e0d1cc7b00c2e15b5ed6c2c Bu diskler yaxsidi , Tuningde yaxsidi )

Изменено пользователем Elvin207

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...