Перейти к содержанию

Куплю: Нарды

Doberman

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Куплю оригинальные нарды на подарок. Желательно дорогие лимитед эдишн или что то в этом роде. Фото приветствуется.

Что нибудь в этом роде.

post-6427-0-68303800-1345631676_thumb.jp

post-6427-0-31505800-1345631692_thumb.jp

• Yeri var! 5
Опубликовано:

Bir xeylaq olar ki, Xaqani ticarət mərkəzinin 3-cü mərtəbəsində bu cür əl işləri görmüşdüm.

Əsl hədiyyəlik idi.Amma indi bilmirəm, yenə də satırlar ya yox.

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Mende var, turmeden hediyye kimi gonderibler amma men nard sevmediyim uchun sata bilerem. 4kq-dan chox chekisidi. El ile duzeldilib, ama uzerindeki naxishlar sizin qoydugunuz shekildeki kimi deyil. sadece el ile ishlenmish shekillerdi. Vor aleminin ishareleri var (8 gusheli ulduz, lepir, shir,kvadrat ve s.) . Shekilini chekib qoyaram bura. Qiymet nechiye maraqlandirir sizi?Chunki men bilmirem bele sheylerin qiymeti nechiye olur(

Изменено пользователем The Power Of Dreams
Опубликовано:

Gardash vor aleminnen isharelerle lazim doyul men vora bagishdamiram bunu. Bashga teklifun varsa buyur. Giymeti 500 - 5000 arasi.

• Yeri var! 6
Опубликовано:

Gardash vor aleminnen isharelerle lazim doyul men vora bagishdamiram bunu. Bashga teklifun varsa buyur. Giymeti 500 - 5000 arasi.

Men nerdin gorunushunu size dedim sadece olaraq,kime bagishlayib bagishlamayacaginiz size aiddir. Bashqa teklif yoxdur. Teshekkur edirem.

Опубликовано:

P.M. göndərdim.:)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Merdekandada duzeldirler ama deqiqi yerini deye bilmeyecem

Опубликовано:

Ребята всем спасибо сегодня купил супер нарды. Закройте плз.

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...