Гараев Опубликовано: 9 августа 2012 Автор Опубликовано: 9 августа 2012 1998 ,sharlota,clasik,metalika.shekil yoxdu sabah olar qiyameti ne olacaq? Цитата
Rovshan Опубликовано: 9 августа 2012 Опубликовано: 9 августа 2012 gel gor mashini danishaq,avtomatdan ucuz olar elbetde kstati yurushu 150.000-dir 113.000- de almisham,mence pis deyil Цитата
Android788 Опубликовано: 9 августа 2012 Опубликовано: 9 августа 2012 Men mexanika xestesiyem avtomatla aram yoxdu yeri gelmiwken dost taniw mene deyirki bir gun karobkanin stvolu elinde gelecekC180 mexanika ile, 2.4 mator hyundai sonata ile sumuwem ve 20 saniyeden sonra guzgude sanatani gore bilmedim, nebilim biri deyir yerimir, biri deyir benzini 4ox i4ir qalmiwam bele C180 mene serf eliyer 4unki rasmtamowkasida ucuzdu C240-ise Avtozavr demiwken istirbiteldi suret sevenem ama ekanomiyada isteyiremMendede C180-dir, hami deyir zeifdir nedir. Raziyam ki, 4 nefer ve kondisioner ve padyom sohbetinde ozunu gosterir, amma gencede ele padyom yox hemde weher baki kimi boyuk deyil. Gundelik men bunu sururem ve benzin yemeyinden cox raziyam, polnu bak vururam ve weher ici 610-650km sururem benzin datcikinin iwigi yanana kimi(yeni iwiq yanmamiw yeniden ponu bak vururam) Rayon yolunda 800km kimi sururem, Ele dunen qaxdan qayitdim ve 420km geldim eve kimi ve datcik yaridan yuxarda idi. Hemde rasxodlarina baxanda C180 C240-dan ucuzludur. ekonomikdir, mexanika olsa belke dahada ferq eder. 1 Цитата
Гараев Опубликовано: 9 августа 2012 Автор Опубликовано: 9 августа 2012 (изменено) Mendede C180-dir, hami deyir zeifdir nedir. Raziyam ki, 4 nefer ve kondisioner ve padyom sohbetinde ozunu gosterir, amma gencede ele padyom yox hemde weher baki kimi boyuk deyil. Gundelik men bunu sururem ve benzin yemeyinden cox raziyam, polnu bak vururam ve weher ici 610-650km sururem benzin datcikinin iwigi yanana kimi(yeni iwiq yanmamiw yeniden ponu bak vururam) Rayon yolunda 800km kimi sururem, Ele dunen qaxdan qayitdim ve 420km geldim eve kimi ve datcik yaridan yuxarda idi. Hemde rasxodlarina baxanda C180 C240-dan ucuzludur. ekonomikdir, mexanika olsa belke dahada ferq eder.Gencede padyom olmasada yayda butun gunu demek olarki Hacikend Togana Topalhasanli Xowbulaq gedib gelirem oraninda perevallarin gedib gelen bilir necedi xowbulaxa gedende vapwe 4ox pereval var Изменено 9 августа 2012 пользователем QARAYEV027 Цитата
Rovshan Опубликовано: 9 августа 2012 Опубликовано: 9 августа 2012 men C-180 mexanikani 100 litrin 900 km trasda surdum,pacti 300 km ise seherde surdum.inaninki,hele ishiq yanmamishdi girdim zapravkaya.Polni bakla rayona cixdim,qayidanda dabavka etdim,cemi 100 litre oldu.Kstati 900 km 200-ze yaxinin padyomlu yollar idi,teqriben 500km kondisionerle surmushem. Цитата
Гараев Опубликовано: 9 августа 2012 Автор Опубликовано: 9 августа 2012 gel gor mashini danishaq,avtomatdan ucuz olar elbetde kstati yurushu 150.000-dir 113.000- de almisham,mence pis deyil bakida yawayirsan? Цитата
Android788 Опубликовано: 9 августа 2012 Опубликовано: 9 августа 2012 Gencede padyom olmasada yayda butun gunu demek olarki Hacikend Togana Topalhasanli Xowbulaq gedib gelirem oraninda perevallarin gedib gelen bilir necedi xowbulaxa gedende vapwe 4ox pereval varbax ele qaxa gedende de gelendede palni baqaj dolu yuk, arxada 4+1 uwaq, qabagda 1+men ve polni bak benzin. wamaxi perevali, ismayilli perevali getdimde geldimde(kondisionersiz), mawinin arxasi polnu oturmuwdu, 4 barmaq perdoklu 07-lere oxwayirdi mawinim. ele bele buqeder benzin yandirib, tek surseydim belkede yalan olar desem 1000km surerdim. Цитата
AvtozavR Опубликовано: 9 августа 2012 Опубликовано: 9 августа 2012 (изменено) Sİzi bilmirem, amma menim qardashimda C180 Avtomat var idi, probegide cox deyildi, satanda 160min + . 3-4 ile yaxin muddetde bizde olub. Kondisionersiz idi ozude. Gishda sheher ici menim surmeyim ile (aktiv) 12.5 - 13 litr yeyirdi. Yayda ise 11-12 litr sheher ici. Trassda 8-8.5 . Menim fikrimce bu 1.8 hecmli muherrik ucun coxdu.Men indi oz mashinim ile (duzdu mende mexanikadi) aktiv surushnen 11.5 civarinda serf edirem. Ne oldu 122 ve 193 at gucu olan mashinda eyni yeyir ki. Изменено 9 августа 2012 пользователем AVTOZAVR041 Цитата
Гараев Опубликовано: 10 августа 2012 Автор Опубликовано: 10 августа 2012 Sİzi bilmirem, amma menim qardashimda C180 Avtomat var idi, probegide cox deyildi, satanda 160min + . 3-4 ile yaxin muddetde bizde olub. Kondisionersiz idi ozude. Gishda sheher ici menim surmeyim ile (aktiv) 12.5 - 13 litr yeyirdi. Yayda ise 11-12 litr sheher ici. Trassda 8-8.5 . Menim fikrimce bu 1.8 hecmli muherrik ucun coxdu.Men indi oz mashinim ile (duzdu mende mexanikadi) aktiv surushnen 11.5 civarinda serf edirem. Ne oldu 122 ve 193 at gucu olan mashinda eyni yeyir ki.men gedib pastayani getirirem bilirem derdi sirri C180-nin, esas bu mawinlarda vozduxamerdi, trasda avtomat tulla getsin, avqona girende qorxa qorxa girirem, ama mexanika C180 2-3 defe surmuwem 4ekimi lezzet eliyir benzin rasxodunu hesablamq aglima gelmiyib Цитата
AvtozavR Опубликовано: 10 августа 2012 Опубликовано: 10 августа 2012 men gedib pastayani getirirem bilirem derdi sirri C180-nin, esas bu mawinlarda vozduxamerdi, trasda avtomat tulla getsin, avqona girende qorxa qorxa girirem, ama mexanika C180 2-3 defe surmuwem 4ekimi lezzet eliyir benzin rasxodunu hesablamq aglima gelmiyibMen surduyum PMS sitemi ile idi yani ki Vozduxomersiz idi. Vozduxomer olanlar bir az bensin az yeyir, ve getmeyi bir az daha yaxshidi. Цитата
Гараев Опубликовано: 10 августа 2012 Автор Опубликовано: 10 августа 2012 Men surduyum PMS sitemi ile idi yani ki Vozduxomersiz idi. Vozduxomer olanlar bir az bensin az yeyir, ve getmeyi bir az daha yaxshidi.PMS sisteminin xeyri nedi? Цитата
AvtozavR Опубликовано: 10 августа 2012 Опубликовано: 10 августа 2012 (изменено) PMS sisteminin xeyri nedi?Xeyri demezdim ziyani deyerdim ))) Yazdim axi PMS Daha zeifdi ve daha cox benzin yeyir cunki Beyin smes duzeltmek ucun muherrike daxil olan havanin migdarini primitiv yolnan hesablayir. Vozduxomerliler ise HFM sisetmidi, daha muasirdi, ve daha az benzin yeyir ve daha yaxshi cekir. Изменено 10 августа 2012 пользователем AVTOZAVR041 Цитата
Гараев Опубликовано: 10 августа 2012 Автор Опубликовано: 10 августа 2012 Xeyri demezdim ziyani deyerdim ))) Yazdim axi PMS Daha zeifdi ve daha cox benzin yeyir cunki Beyin smes duzeltmek ucun muherrike daxil olan havanin migdarini primitiv yolnan hesablayir. Vozduxomerliler ise HFM sisetmidi, daha muasirdi, ve daha az benzin yeyir ve daha yaxshi cekir.понял C180 mexanikan rasxodu necedi benzine bilmirsen? Цитата
Гараев Опубликовано: 20 августа 2012 Автор Опубликовано: 20 августа 2012 bakida yawayirsan? gel gor mashini danishaq,avtomatdan ucuz olar elbetde kstati yurushu 150.000-dir 113.000- de almisham,mence pis deyil Mawinin wekillerin yukleye bilersen? Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 30 августа 2012 Опубликовано: 30 августа 2012 Onda eger getiressense C240 ve ya C280 getir , bizim milletin beynine-diline bir shey dushurse artiq ordan onu cixarmaq cetin meseledi. Yenede deyirem Kompressor problem zad deyil, kim deyirse demeli bilmir deyir , sadece kimnense eshidib. C220 vozduxomeri ise her yer doludu Karkas Avangard ve s. bu da kodu Bosch 0 280 217 100 , menim mashinima da hemen yumuru bashli vozduxomerden gedir... O vaxtlari yani 4 5 il bunnan evvel alverchilerin buraxdigi qush idi hami tuturdu kompressor meselesi )) Menim 230K varim idi 181000 km surdum onu bir denede xirda problemi bele olmadi.. 125 minde aldim kilometr 181 mine kimi surdum bir dene vozduxamer deishdim. Bosh sozlara qulaq asma Avtozavr duz deir. Eger mexanika C230K alsan sana gencede az mashinlar direshejey oz klasinda Mexanika 1.8 motorda chox normal motordu bizda olub onnan qardashim 3 il chapib onu neyi var.. 95ci ilin idi.. Meslehetim oduki C230K tapmasan, C280 alsan.. C240 elede sen deyen yaxshi deil.. En yaxshisi 10 11 mine kohne C klass alana kimi get xundaydan elanda ve ya accent al 2009 zad Yeni ki mercedesin zapchastlarida biraz bahadi.. Hava filtridi yagdi bu he4, qalanlari. Gencede padyom olmasada yayda butun gunu demek olarki Hacikend Togana Topalhasanli Xowbulaq gedib gelirem oraninda perevallarin gedib gelen bilir necedi xowbulaxa gedende vapwe 4ox pereval var Togana, Hacikend gedirsense C klassi neynirsen?) Al bir dene Hyundai Tucson 12 13 minedi uzagi. Yada ucuzlulardan Honda CRV 11000 11500, Birazda ucuz istasan NIva al Yada Chevrolet Niva 2 Цитата
Гараев Опубликовано: 30 августа 2012 Автор Опубликовано: 30 августа 2012 O vaxtlari yani 4 5 il bunnan evvel alverchilerin buraxdigi qush idi hami tuturdu kompressor meselesi )) Menim 230K varim idi 181000 km surdum onu bir denede xirda problemi bele olmadi.. 125 minde aldim kilometr 181 mine kimi surdum bir dene vozduxamer deishdim. Bosh sozlara qulaq asma Avtozavr duz deir. Eger mexanika C230K alsan sana gencede az mashinlar direshejey oz klasinda Mexanika 1.8 motorda chox normal motordu bizda olub onnan qardashim 3 il chapib onu neyi var.. 95ci ilin idi.. Meslehetim oduki C230K tapmasan, C280 alsan.. C240 elede sen deyen yaxshi deil.. En yaxshisi 10 11 mine kohne C klass alana kimi get xundaydan elanda ve ya accent al 2009 zad Yeni ki mercedesin zapchastlarida biraz bahadi.. Hava filtridi yagdi bu he4, qalanlari. Togana, Hacikend gedirsense C klassi neynirsen?) Al bir dene Hyundai Tucson 12 13 minedi uzagi. Yada ucuzlulardan Honda CRV 11000 11500, Birazda ucuz istasan NIva al Yada Chevrolet Niva nivada aldin tezesin al ama bahadi bir ara beynime verdi hyundai accent 2005 model mexanika qiymetleride normaldi menim elimde 7500-8000 pul var ona gore gorekde geweyde vid vererem accent-e ama nemesin keyfiyetine gore qirilib qaliram cunki mende kia optima var idi 4 il surdum satdim xowuma gelmedi nadyojni mawinlar deyil nemesin kamfortu yoxdu mawinda 2 Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 30 августа 2012 Опубликовано: 30 августа 2012 Accent surmusham 1.4 mexanika, pis getmir. ozude yaxshi mashindi..Belke http://www.auto.az/car/53729028/bele niva alasan? Цитата
Гараев Опубликовано: 30 августа 2012 Автор Опубликовано: 30 августа 2012 Accent surmusham 1.4 mexanika, pis getmir. ozude yaxshi mashindi..Belke http://www.auto.az/car/53729028/bele niva alasan?1.7 mator Chevrolet Niva abqonda padvarit eliyir emimde olub trasda surdum abqonlara gire bilmirdim hemde niva bahadi dubay nivanin vidi chevroletden yaxwidi mence Цитата
445 Опубликовано: 9 сентября 2012 Опубликовано: 9 сентября 2012 bes Nissan Sunny nece mashindir Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.