Назим Опубликовано: 29 июня 2013 Опубликовано: 29 июня 2013 S500 girib S600-a olub S65 AMG?! )))))))))))))))))))) Далдан гиряндя ики матору уже олур да ))Оффтопа гёря озюм озюмдян юзр истяйирям )) 7 Цитата
GuliyevicH Опубликовано: 29 июня 2013 Опубликовано: 29 июня 2013 Gagawin ozunun gara Mustangi var idi CT030 bu oz mashini deyil idiAydaa atasi bizim ishe tez tez gedib gelirdi.. Chox alicenab, ozune hormet qoyan, gozel, medeni, aristokrat insan idi.. Heyf chox heyf.. Kishiye ureyim agridi... Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 29 июня 2013 Опубликовано: 29 июня 2013 (изменено) S500 girib S600-a olub S65 AMG?! ))))))))))))))))))))Ha ozde bezkraska hemde long)))Sorry for offtop Изменено 29 июня 2013 пользователем MagerramoFF 1 Цитата
Rzazade Опубликовано: 1 июля 2013 Опубликовано: 1 июля 2013 Yaxin adamin oglu idi lap ureyim agradiALLAH rehmet elesin...ALLAH ailesine sebr versin Цитата
fatBoy Опубликовано: 3 июля 2013 Опубликовано: 3 июля 2013 (изменено) В полку Камар убыло(( Изменено 3 июля 2013 пользователем fatBoy 2 Цитата
fatBoy Опубликовано: 3 июля 2013 Опубликовано: 3 июля 2013 002?Номеров не запоминаю, да и не было их) Цитата
Android788 Опубликовано: 4 июля 2013 Опубликовано: 4 июля 2013 Qazaxda Prezidentin gelishi ile elaqedar asfalt cekme ishleri gedirdi ve Asfalt presliyen surushub yoldan cixib ashdi. buda foto Цитата
Гараев Опубликовано: 5 июля 2013 Опубликовано: 5 июля 2013 Her vaxtiniz xeyr ezizlerim!1 saat bundan qabaq yungulvari qezaya duşdummene aydin olmayan suallar varsvetaforda saga donme işigi yandirib orta palasa ile 1 palasa arasinda dayanmiwam yawili gozleyiremsag terefimde bir mawin dayanib ikimizde saga donuruksevtoforun yawil iwigi yandi ve ikimizde eyni mamentde donduk sagameni vuran mawin menim sagimda idi men bunu sixmadim oz yoluma uje cixmiwam donenden sonra geldi meni vurdu sag qabaq qapimin eyagindan yol polis emekdawlari deyir guhan mendediGuhan mendedi? yoxsa meni vuranda? Цитата
Farid Опубликовано: 5 июля 2013 Опубликовано: 5 июля 2013 Baxir yola, ve neche donme istiqametleri var idi. Chox guman ki, gunah sendedi, ve saga ancaq sag cergeden donmek olardi 3 Цитата
091 Опубликовано: 5 июля 2013 Опубликовано: 5 июля 2013 (изменено) Her vaxtiniz xeyr ezizlerim! 1 saat bundan qabaq yungulvari qezaya duşdum mene aydin olmayan suallar var svetaforda saga donme işigi yandirib orta palasa ile 1 palasa arasinda dayanmiwam yawili gozleyirem sag terefimde bir mawin dayanib ikimizde saga donuruk sevtoforun yawil iwigi yandi ve ikimizde eyni mamentde donduk saga meni vuran mawin menim sagimda idi men bunu sixmadim oz yoluma uje cixmiwam donenden sonra geldi meni vurdu sag qabaq qapimin eyagindan yol polis emekdawlari deyir guhan mendedi Guhan mendedi? yoxsa meni vuranda? Yerdeki xetde baxir,eger senin polosanda duz ve saga isharesi varsa gunah ondadi. Eger yoxdusa ,sendedi gunah. Veziyyete baxmiyarax donerken sagi buraxmalisan,hemde duz olan polasaya ayid olan svetafor ishigina ayid olan yerde sen qirmizidan kechmisen eger lap derine getse QAI ischileri,baxir onlarin logikasina Изменено 5 июля 2013 пользователем 091 3 Цитата
miralay Опубликовано: 6 июля 2013 Опубликовано: 6 июля 2013 Ishigforun ayri donme bolmesi varsa-demeli saga donmey uchun yalniz yolun sagdaki cergesini tutmalisan.Sen ise 2ci cergeden bashladun donmeye saga. Bu veziyyetde qaydani pozan sen olmusan,seni vuran ise prinsipial g...verendi, kishiliye qalsa yol vere bilerdi. 3 Цитата
Турал Опубликовано: 6 июля 2013 Автор Опубликовано: 6 июля 2013 Her vaxtiniz xeyr ezizlerim!1 saat bundan qabaq yungulvari qezaya duşdummene aydin olmayan suallar varsvetaforda saga donme işigi yandirib orta palasa ile 1 palasa arasinda dayanmiwam yawili gozleyiremsag terefimde bir mawin dayanib ikimizde saga donuruksevtoforun yawil iwigi yandi ve ikimizde eyni mamentde donduk sagameni vuran mawin menim sagimda idi men bunu sixmadim oz yoluma uje cixmiwam donenden sonra geldi meni vurdu sag qabaq qapimin eyagindan yol polis emekdawlari deyir guhan mendediGuhan mendedi? yoxsa meni vuranda? Gunah sendedi.Sag prioritet sayilir, sagi buraxmalisan, ve oda indi baxir yola Цитата
miralay Опубликовано: 6 июля 2013 Опубликовано: 6 июля 2013 У кого нибудь есть инфа про утреннюю аварию напротив Шихлинки? Цитата
Турал Опубликовано: 6 июля 2013 Автор Опубликовано: 6 июля 2013 У кого нибудь есть инфа про утреннюю аварию напротив Шихлинки?Человек прошел в неположенном месте, его сбили на смерть. Цитата
miralay Опубликовано: 6 июля 2013 Опубликовано: 6 июля 2013 Человек прошел в неположенном месте, его сбили на смерть.Турал 1 смерть? параша ходит что мол под грузовиком семья осталась. Цитата
PcTec Опубликовано: 6 июля 2013 Опубликовано: 6 июля 2013 Человек прошел в неположенном месте, его сбили на смерть.Жалеть в таком случае нужно близких человекаБыл человек-Нет человекаБыл отец/брат/муж/-стал трупНа днях пришлось в силу обстоятельств перебегать дорогу на бабекеЯ поседел за эти пару минут 3 Цитата
Lowenhart Опубликовано: 6 июля 2013 Опубликовано: 6 июля 2013 hadise bele bash veribse, gunahkar o du, eger bashga cur, mumkunse, paint de chek as bura Цитата
Турал Опубликовано: 6 июля 2013 Автор Опубликовано: 6 июля 2013 Турал 1 смерть? параша ходит что мол под грузовиком семья осталась.Рука была мужчины лет 30-40, труп был один, проехав несколько метров, одна семья состоящая из 2 женщин и одного мужика так же переходила дорогу перебегая ее, чуть не задев автомобиль в котором я ехал, и еще че то заорал в след.Мы остановились и вышли из машины, мужик явно не расчитывал на это.Подойдя к нему спрашиваем ня дейирсян деир хечня, бяс сян ахы няся гышгырдын, йох мян хечня демядим, бурдан адам йол кечяр?Бяс мян хардан кечим с такими глазами мол мы подняли его с любимого кресла.Джанын чыхсын переходдан зебрадан кеч, ора бах бирини артыг вурублар, сяндя дейясян онун йериндя олмаг истийирсян. 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.