Перейти к содержанию

Моя Нива 10-RF-086

Firudin

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

40 AZN ezizim! Her gepiyine deyer. Amma sende bir balaca giymey bawqa olacag. Sende bawqa sistemdir. Yenilerden. Nerimanla elage saxla! Pewman olmarsan

Tooofiy opurem!

• Yeri var! 2
Опубликовано:
40 AZN ezizim! Her gepiyine deyer. Amma sende bir balaca giymey bawqa olacag. Sende bawqa sistemdir. Yenilerden. Nerimanla elage saxla! Pewman olmarsan

Tooofiy opurem!

Qadanaaaaam eey!))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Hə qadanızalım :)

Chip-tuning NİVA (2010-a qədər, yəni troslu qaz pedalı) - 40 manat (forum əhlinə) , qalan əhaliyə 50 manat.

(2011-dən sonra, yəni elektron qaz pedalı) - 70 manat (forum əhlinə), qalan camaata 80 manat.

• Yeri var! 7
Опубликовано:
behte baxe bu elektron pedali cixardanin men ;D

купи у меня тачку там трос ;) !

• Yeri var! 3
Опубликовано:
купи у меня тачку там трос ;) !

с удовольствием )

• Yeri var! 1
  • 2 недели спустя...
Опубликовано:

10 VM 324 Ag cheshka Taxi! Kimse taniyir onu??? Tecili lazimdi!!! 

Опубликовано:

Mawinimi surtub. Meni bile bile sixanda. g..bash elemishem meni bolmeye verib

Опубликовано:

ыут ьуту ифч щ рфквф щдги,

tfu tekere duwdum lap,sen de o xaterefde olub?

• Yeri var! 2
Опубликовано:
ыут ьуту ифч щ рфквф щдги,

tfu tekere duwdum lap,sen de o xaterefde olub?

Ayna Sultanova terefde qaqa

Опубликовано:

blin o terefde az oluram dedim beke yasamal terefde olub hadise,yasamalda olsa idi tapmag olardi gunde yasamaldayam 

nese bir komeyliy lazimdi?

• Yeri var! 1
Опубликовано:
blin o terefde az oluram dedim beke yasamal terefde olub hadise,yasamalda olsa idi tapmag olardi gunde yasamaldayam 

nese bir komeyliy lazimdi?

Saq ol qardashim! Bolmeni hell eledim problem yoxdur. O ki qaldi o cindira Allah vurub onu. Payini vermiwem

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Firush eyer O qaqash sennen bolmeye yazibsa onda ele Bolmede onun elaqe nomreleride adi,soyadi da var :) ele bolmede sorush desinler unvanini-kuchede axtarmaq agilsizliqdir. Ciddi tapmaq isteyirsense ele Bolmeden oyren. Plus-seni bolmeye chagiranda,mutleg onu da chagirmalidilar ;)

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Firush eyer O qaqash sennen bolmeye yazibsa onda ele Bolmede onun elaqe nomreleride adi,soyadi da var :) ele bolmede sorush desinler unvanini-kuchede axtarmaq agilsizliqdir. Ciddi tapmaq isteyirsense ele Bolmeden oyren. Plus-seni bolmeye chagiranda,mutleg onu da chagirmalidilar ;)

Brat uje ehtiyyac yoxdu. Onu yazmishdim bolmeye 4agirilmamishdan qabag. 

Men bolmeye gedende o qa4mishdi uje ordan. Polisden sorushuram niye onu 4agirmamisiz ? Neye gore ayri ariliqda izahat alirsiz? Polis dedi ki eshidib ki men gelirem getdi) 

Я его ударил. У него с носа кров шла. Он в таком состоянии сел в такси и уехал идарейе. Пожаловался там что я его избил. Вообщем канитель 

• Yeri var! 3
Опубликовано:

А вот ударать его не надо было.
Эт на будущее.
Инди гуртармысан сабагы фикирлеш.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

bele iw verenlerenlerden Allah uzag elesin,kiwisn ozun oz problemvi xel elede

Firuw bawni burax getsin o uzu oznu sindirib onsuz

• Yeri var! 3
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...