Перейти к содержанию

Нужен совет по приобретению Apache RTR-180

elmar677

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Apache wirketinde ozume bu baykdan sifariw verdim,daha doqrusu onlarin hesabina pul yatizdirdim bu baykdan almaq uchun.amma renginde hele deqiq sechim ede bilmemiwem.reng sechimi-qara-qirmizi-sari-aq-goy-metallik.chox yumwaq,dozumlu,SURETLI,qenaetcil,bort kompyuteri,ABS-ve daha bawqa muasir yeniliklerle techiz olunmuw motochikldir.probkalarin qenimi.hansi rengi meslehet gorerdiniz?men qaraya ustunluk verirem.rastamojkasi nechiye olar bunun?senedlewdirme meselesinde her bir meslehete ehtiyacim var.Bakida yoxdur,her halda men gormemiwem ve netrde de bunun Bakida olmasi baresinde bir subut tapmadim.

Kitay deyil,Hind istehsalidir.

post-5859-0-66263000-1336389355_thumb.jp

post-5859-0-22866200-1336389454_thumb.jp

post-5859-0-96203400-1336389505_thumb.jp

post-5859-0-41689400-1336389632_thumb.jp

post-5859-0-49265400-1336389734_thumb.jp

post-5859-0-91166700-1336389759_thumb.jp

post-5859-0-73920500-1336389813_thumb.jp

post-5859-0-56265800-1336389853_thumb.jp

Изменено пользователем Турал
Опубликовано:

beli,180 CC.mende qaraya ustuluk verirem,motochikl bawqa alemdir.sozle ifade etmek chetindir.men MBW202dense buna daha chox ustunluk verirem :D

probka YOX-parkinq-Yox-ele benzin de Yox kimidir-DYP-de ele yoxa beraberdir(eger adam balasi kimi sursen ;)

moderator,choxsaqol qardaw

• Yeri var! 1
Опубликовано:

sirr deyilse necheye oturur bu ? neeceb sport bike goturmedin birdefelik ?)

Опубликовано:

ozumde de xaricde hal hazirda bundandir,sadece iwlenmiwin getirmek istemirem,ona gore de tezesin sifariw verdim

sirr deyilse necheye oturur bu ? neeceb sport bike goturmedin birdefelik ?)

Sport bayk mene rahat deyil.evveller Pulse 220 sururdum,rahat olmadiqina gore Apache goturdum.ele bu yarim sport kimidir,weher daxilinde surmek olduqca rahatdir.qiymetin LS-e yazdim

benzini chox qenaetle iwledir.100km cemi 2-2,5 litr

bu da sari ve qirmizi rengleri

post-5859-0-32193100-1336391961_thumb.jp

post-5859-0-44569400-1336391993_thumb.jp

Опубликовано:

Artıq almısan? Rəngini seçmək qalıb? Yəqin ki, bunu gündəlik istifadə edəcəksən. Yəni arabir ləzzət almaq üçün yox. Ona görə qara götürsən yaxşı olar. Mən sarı götürərdim.

Опубликовано:

Artıq almısan? Rəngini seçmək qalıb? Yəqin ki, bunu gündəlik istifadə edəcəksən. Yəni arabir ləzzət almaq üçün yox. Ona görə qara götürsən yaxşı olar. Mən sarı götürərdim.

demek olar ki almiwam,pul artiq wirketin hesabindadir,dediler rengin sech biz de gonderek.beli,yeqin ki gundelik istifade edecem,lezzeti ele gundelik de almaq olar bu baykdan ;) tam raziyam seninle,qara daha munasibdir,sarinin da oz yeri var

post-5859-0-71733700-1336393247_thumb.jp

post-5859-0-17350200-1336393262_thumb.jp

post-5859-0-07235600-1336393291_thumb.jp

Опубликовано:

Gor ozuve bidene qirmizi formada tapsan ele qirmizi qesheng tutar. Qeshengdi ehtiyyatla sur.

Опубликовано:

Ancaq qara rəng!

ok,qara daha gozel gorunur.qirmizisi da chox qewengdir.

ne eceb Avto.az-in bayk bolmesi yoxdur?olmaya bayk suren burda ancaq menem? :D

Опубликовано:

ozumde de xaricde hal hazirda bundandir,sadece iwlenmiwin getirmek istemirem,ona gore de tezesin sifariw verdim

Sport bayk mene rahat deyil.evveller Pulse 220 sururdum,rahat olmadiqina gore Apache goturdum.ele bu yarim sport kimidir,weher daxilinde surmek olduqca rahatdir.qiymetin LS-e yazdim

benzini chox qenaetle iwledir.100km cemi 2-2,5 litr

bu da sari ve qirmizi rengleri

saglignan deyek uje) xeyirli olsun.

Опубликовано:

Gor ozuve bidene qirmizi formada tapsan ele qirmizi qesheng tutar. Qeshengdi ehtiyyatla sur.

indi hal hazirda ele surduyum de Apache 180 qirmizi rengdedir.tez goze charpir ve nezer celb edir.amma iwlenmiwi Bakiya getizdirmek istemirem.mexsus bayk paltari almaq fikrim yoxdur.maksimum wlem.ehtiyatli sururem,bir defe bayk qezasi kechirmiwem,ozude chox aqir yol qezasi idi,mocuze oldu ki saq chixdim o yol qezasindan,bayk tike-tike olmuwdu.arxadan vurmuwdular.hemiwe ehtiyatliyam ve haminiza yollarda ehtiyatli olmaqi arzulayiram.ALLAH hamimizi beladan hifz etsin!

saglignan deyek uje) xeyirli olsun.

choxsaqol Qardawim.bundan defelerle yaxwisi (ister 2 teker-ister 4 tekerlisi) siz Eziz forum iwtirakchilarina nesib olsun!!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Pulsar 200.chox gozel baykdir.amma nese Apachi mene daha xowdur.yiqcamdir.Pulsar-200 wekilleri.

ustundeki qaqawi tanimiram :D

post-5859-0-32684700-1336394368_thumb.jp

post-5859-0-48500900-1336394568_thumb.jp

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Elmar mellim, yaxshi baykdi, saglignan zaranee :D

Rastamojkasi realligda bir 600-800 manat olacag + oformlenie

Rengi da gara olsa, yaxshi olar :)

Men litrliy Harley Davidson rastamojka eledim, 2000 manat pul aldilar

Dostum, Honda CBR1000 RR getirdi, 2500 manata elediler

Senedleshdirme pulu mashinna eynidi(nomre, oformlenie, sigorta, texosmotr)

Опубликовано:

Elmar mellim, yaxshi baykdi, saglignan zaranee :D

Rastamojkasi realligda bir 600-800 manat olacag + oformlenie

Rengi da gara olsa, yaxshi olar :)

Men litrliy Harley Davidson rastamojka eledim, 2000 manat pul aldilar

Dostum, Honda CBR1000 RR getirdi, 2500 manata elediler

Senedleshdirme pulu mashinna eynidi(nomre, oformlenie, sigorta, texosmotr)

Salam Abbas.choxsaqol qardaw,doqurdanda yaxwi baykdir.

rastamojkasi mence maksimum 500 manat elemelidir.bunun gucu 180dir,birde Harley ya Honda deyil ki mawin qiymetine elesinler.xotya bizimkilere nevarki,yatib yuxuda gorduyu qiymeti sabah stolun ustunde qoyacaq.Rastamojka uchun bayki Sulutepeye aparmaq lazimdir?

Опубликовано:

Salam Abbas.choxsaqol qardaw,doqurdanda yaxwi baykdir.

rastamojkasi mence maksimum 500 manat elemelidir.bunun gucu 180dir,birde Harley ya Honda deyil ki mawin qiymetine elesinler.xotya bizimkilere nevarki,yatib yuxuda gorduyu qiymeti sabah stolun ustunde qoyacaq.Rastamojka uchun bayki Sulutepeye aparmaq lazimdir?

Heri, her shey mashindaki kimi

Elmar, onlar hech ada baxmirlar, chunki Harleyi aparanda, adini hech oxuya da bilmirler. Onlar baykin gozelliyine baxib, giymet deyirler :D

Birde men niye gore dedim 600-800 manat, chunki motosikletlerin getirmeyinede monopoliya var, ona gore bile bile rastamojka giymetini chox deyirler!

Menim bir dene tanishim, Suzuki Boulevard-in obveslarini temiz sokmushduki, rastamojkani ucuz elesin. Tessevir eliyin kimi, bayka lesh bir sheye kimi baxib, rastamojkani uvuz elediler :D

Tak ichto bizim gomruke chare yoxdu :D

• Yeri var! 2
Опубликовано: (изменено)

Heri, her shey mashindaki kimi

Elmar, onlar hech ada baxmirlar, chunki Harleyi aparanda, adini hech oxuya da bilmirler. Onlar baykin gozelliyine baxib, giymet deyirler :D

Birde men niye gore dedim 600-800 manat, chunki motosikletlerin getirmeyinede monopoliya var, ona gore bile bile rastamojka giymetini chox deyirler!

Menim bir dene tanishim, Suzuki Boulevard-in obveslarini temiz sokmushduki, rastamojkani ucuz elesin. Tessevir eliyin kimi, bayka lesh bir sheye kimi baxib, rastamojkani uvuz elediler :D

Tak ichto bizim gomruke chare yoxdu :D

Abbas,bele bawa duwdum ki chole chixib baxacaqlar bayka?mene demiwdiler ki bayki hech sulutepeye aparmaq lazim deyil.bayk olmasa da rastamojka etmek olar.

gozel fikirdir,men de matorun qabaqin sokecem, zir-zibildən yaxacam ustune aparacam ora,qoy qiymetlendirsinler ;) neujeli onu dovlet qiymetine rastamojka elemek olmaz?netde yazmiwdilar ki guya rastamojka meselesin asandlawdiriblar.

doqurdan gozel fikirdir,ALLAH razi olsun senden.bu baykin kalan plastmasi var qabaqinda,sokecem hamisin,ucuz fara da alib basacam ustune.vsyo.palchiqlayacam ora burasin :D

Изменено пользователем ELF
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

mende mataskilet istiyirem, garajim gokku heleliy) giymetlerin bura yazmag olmaz?

o suzukini gordum merkezde, vidide seside eladi) ozde 2 dene dalbadal gedirdiler ayri ayri renglerde.

Опубликовано:

mende mataskilet istiyirem, garajim gokku heleliy) giymetlerin bura yazmag olmaz?

o suzukini gordum merkezde, vidide seside eladi) ozde 2 dene dalbadal gedirdiler ayri ayri renglerde.

Этот пост вообще ни о чем Сулейман )))

Мыртташирсан брат? ))))

Ня гиймят истяирсян?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Этот пост вообще ни о чем Сулейман )))

Мыртташирсан брат? ))))

Ня гиймят истяирсян?

Эльмар гардашдан сорушдулар алдыгы байкын гиймятини (Апаченын), лакин гиймят хаггында хеч бир джаваю вермяйиб.

That's the point bro.

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...