elmar677 Опубликовано: 7 мая 2012 Опубликовано: 7 мая 2012 (изменено) Apache wirketinde ozume bu baykdan sifariw verdim,daha doqrusu onlarin hesabina pul yatizdirdim bu baykdan almaq uchun.amma renginde hele deqiq sechim ede bilmemiwem.reng sechimi-qara-qirmizi-sari-aq-goy-metallik.chox yumwaq,dozumlu,SURETLI,qenaetcil,bort kompyuteri,ABS-ve daha bawqa muasir yeniliklerle techiz olunmuw motochikldir.probkalarin qenimi.hansi rengi meslehet gorerdiniz?men qaraya ustunluk verirem.rastamojkasi nechiye olar bunun?senedlewdirme meselesinde her bir meslehete ehtiyacim var.Bakida yoxdur,her halda men gormemiwem ve netrde de bunun Bakida olmasi baresinde bir subut tapmadim. Kitay deyil,Hind istehsalidir. Изменено 7 мая 2012 пользователем Турал
elmar677 Опубликовано: 7 мая 2012 Автор Опубликовано: 7 мая 2012 beli,180 CC.mende qaraya ustuluk verirem,motochikl bawqa alemdir.sozle ifade etmek chetindir.men MBW202dense buna daha chox ustunluk verirem probka YOX-parkinq-Yox-ele benzin de Yox kimidir-DYP-de ele yoxa beraberdir(eger adam balasi kimi sursen moderator,choxsaqol qardaw 1
Mc-TuRBo Опубликовано: 7 мая 2012 Опубликовано: 7 мая 2012 sirr deyilse necheye oturur bu ? neeceb sport bike goturmedin birdefelik ?)
elmar677 Опубликовано: 7 мая 2012 Автор Опубликовано: 7 мая 2012 ozumde de xaricde hal hazirda bundandir,sadece iwlenmiwin getirmek istemirem,ona gore de tezesin sifariw verdim sirr deyilse necheye oturur bu ? neeceb sport bike goturmedin birdefelik ?) Sport bayk mene rahat deyil.evveller Pulse 220 sururdum,rahat olmadiqina gore Apache goturdum.ele bu yarim sport kimidir,weher daxilinde surmek olduqca rahatdir.qiymetin LS-e yazdim benzini chox qenaetle iwledir.100km cemi 2-2,5 litr bu da sari ve qirmizi rengleri
ELF Опубликовано: 7 мая 2012 Опубликовано: 7 мая 2012 Artıq almısan? Rəngini seçmək qalıb? Yəqin ki, bunu gündəlik istifadə edəcəksən. Yəni arabir ləzzət almaq üçün yox. Ona görə qara götürsən yaxşı olar. Mən sarı götürərdim.
elmar677 Опубликовано: 7 мая 2012 Автор Опубликовано: 7 мая 2012 Artıq almısan? Rəngini seçmək qalıb? Yəqin ki, bunu gündəlik istifadə edəcəksən. Yəni arabir ləzzət almaq üçün yox. Ona görə qara götürsən yaxşı olar. Mən sarı götürərdim. demek olar ki almiwam,pul artiq wirketin hesabindadir,dediler rengin sech biz de gonderek.beli,yeqin ki gundelik istifade edecem,lezzeti ele gundelik de almaq olar bu baykdan tam raziyam seninle,qara daha munasibdir,sarinin da oz yeri var
Ильгар Опубликовано: 7 мая 2012 Опубликовано: 7 мая 2012 Gor ozuve bidene qirmizi formada tapsan ele qirmizi qesheng tutar. Qeshengdi ehtiyyatla sur.
elmar677 Опубликовано: 7 мая 2012 Автор Опубликовано: 7 мая 2012 Ancaq qara rəng! ok,qara daha gozel gorunur.qirmizisi da chox qewengdir. ne eceb Avto.az-in bayk bolmesi yoxdur?olmaya bayk suren burda ancaq menem?
Mc-TuRBo Опубликовано: 7 мая 2012 Опубликовано: 7 мая 2012 ozumde de xaricde hal hazirda bundandir,sadece iwlenmiwin getirmek istemirem,ona gore de tezesin sifariw verdimSport bayk mene rahat deyil.evveller Pulse 220 sururdum,rahat olmadiqina gore Apache goturdum.ele bu yarim sport kimidir,weher daxilinde surmek olduqca rahatdir.qiymetin LS-e yazdimbenzini chox qenaetle iwledir.100km cemi 2-2,5 litrbu da sari ve qirmizi renglerisaglignan deyek uje) xeyirli olsun.
elmar677 Опубликовано: 7 мая 2012 Автор Опубликовано: 7 мая 2012 Gor ozuve bidene qirmizi formada tapsan ele qirmizi qesheng tutar. Qeshengdi ehtiyyatla sur.indi hal hazirda ele surduyum de Apache 180 qirmizi rengdedir.tez goze charpir ve nezer celb edir.amma iwlenmiwi Bakiya getizdirmek istemirem.mexsus bayk paltari almaq fikrim yoxdur.maksimum wlem.ehtiyatli sururem,bir defe bayk qezasi kechirmiwem,ozude chox aqir yol qezasi idi,mocuze oldu ki saq chixdim o yol qezasindan,bayk tike-tike olmuwdu.arxadan vurmuwdular.hemiwe ehtiyatliyam ve haminiza yollarda ehtiyatli olmaqi arzulayiram.ALLAH hamimizi beladan hifz etsin!saglignan deyek uje) xeyirli olsun.choxsaqol Qardawim.bundan defelerle yaxwisi (ister 2 teker-ister 4 tekerlisi) siz Eziz forum iwtirakchilarina nesib olsun!! 1
elmar677 Опубликовано: 7 мая 2012 Автор Опубликовано: 7 мая 2012 Pulsar 200.chox gozel baykdir.amma nese Apachi mene daha xowdur.yiqcamdir.Pulsar-200 wekilleri. ustundeki qaqawi tanimiram 2
Abbas_DXB Опубликовано: 7 мая 2012 Опубликовано: 7 мая 2012 Elmar mellim, yaxshi baykdi, saglignan zaranee Rastamojkasi realligda bir 600-800 manat olacag + oformlenie Rengi da gara olsa, yaxshi olar Men litrliy Harley Davidson rastamojka eledim, 2000 manat pul aldilar Dostum, Honda CBR1000 RR getirdi, 2500 manata elediler Senedleshdirme pulu mashinna eynidi(nomre, oformlenie, sigorta, texosmotr)
elmar677 Опубликовано: 7 мая 2012 Автор Опубликовано: 7 мая 2012 Elmar mellim, yaxshi baykdi, saglignan zaranee Rastamojkasi realligda bir 600-800 manat olacag + oformlenie Rengi da gara olsa, yaxshi olar Men litrliy Harley Davidson rastamojka eledim, 2000 manat pul aldilar Dostum, Honda CBR1000 RR getirdi, 2500 manata elediler Senedleshdirme pulu mashinna eynidi(nomre, oformlenie, sigorta, texosmotr) Salam Abbas.choxsaqol qardaw,doqurdanda yaxwi baykdir. rastamojkasi mence maksimum 500 manat elemelidir.bunun gucu 180dir,birde Harley ya Honda deyil ki mawin qiymetine elesinler.xotya bizimkilere nevarki,yatib yuxuda gorduyu qiymeti sabah stolun ustunde qoyacaq.Rastamojka uchun bayki Sulutepeye aparmaq lazimdir?
Abbas_DXB Опубликовано: 7 мая 2012 Опубликовано: 7 мая 2012 Salam Abbas.choxsaqol qardaw,doqurdanda yaxwi baykdir. rastamojkasi mence maksimum 500 manat elemelidir.bunun gucu 180dir,birde Harley ya Honda deyil ki mawin qiymetine elesinler.xotya bizimkilere nevarki,yatib yuxuda gorduyu qiymeti sabah stolun ustunde qoyacaq.Rastamojka uchun bayki Sulutepeye aparmaq lazimdir? Heri, her shey mashindaki kimi Elmar, onlar hech ada baxmirlar, chunki Harleyi aparanda, adini hech oxuya da bilmirler. Onlar baykin gozelliyine baxib, giymet deyirler Birde men niye gore dedim 600-800 manat, chunki motosikletlerin getirmeyinede monopoliya var, ona gore bile bile rastamojka giymetini chox deyirler! Menim bir dene tanishim, Suzuki Boulevard-in obveslarini temiz sokmushduki, rastamojkani ucuz elesin. Tessevir eliyin kimi, bayka lesh bir sheye kimi baxib, rastamojkani uvuz elediler Tak ichto bizim gomruke chare yoxdu 2
elmar677 Опубликовано: 7 мая 2012 Автор Опубликовано: 7 мая 2012 (изменено) Heri, her shey mashindaki kimi Elmar, onlar hech ada baxmirlar, chunki Harleyi aparanda, adini hech oxuya da bilmirler. Onlar baykin gozelliyine baxib, giymet deyirler Birde men niye gore dedim 600-800 manat, chunki motosikletlerin getirmeyinede monopoliya var, ona gore bile bile rastamojka giymetini chox deyirler! Menim bir dene tanishim, Suzuki Boulevard-in obveslarini temiz sokmushduki, rastamojkani ucuz elesin. Tessevir eliyin kimi, bayka lesh bir sheye kimi baxib, rastamojkani uvuz elediler Tak ichto bizim gomruke chare yoxdu Abbas,bele bawa duwdum ki chole chixib baxacaqlar bayka?mene demiwdiler ki bayki hech sulutepeye aparmaq lazim deyil.bayk olmasa da rastamojka etmek olar. gozel fikirdir,men de matorun qabaqin sokecem, zir-zibildən yaxacam ustune aparacam ora,qoy qiymetlendirsinler neujeli onu dovlet qiymetine rastamojka elemek olmaz?netde yazmiwdilar ki guya rastamojka meselesin asandlawdiriblar. doqurdan gozel fikirdir,ALLAH razi olsun senden.bu baykin kalan plastmasi var qabaqinda,sokecem hamisin,ucuz fara da alib basacam ustune.vsyo.palchiqlayacam ora burasin Изменено 8 мая 2012 пользователем ELF 1
AVTOSUREN Опубликовано: 8 мая 2012 Опубликовано: 8 мая 2012 mende mataskilet istiyirem, garajim gokku heleliy) giymetlerin bura yazmag olmaz?o suzukini gordum merkezde, vidide seside eladi) ozde 2 dene dalbadal gedirdiler ayri ayri renglerde.
Abbas_DXB Опубликовано: 8 мая 2012 Опубликовано: 8 мая 2012 mende mataskilet istiyirem, garajim gokku heleliy) giymetlerin bura yazmag olmaz?o suzukini gordum merkezde, vidide seside eladi) ozde 2 dene dalbadal gedirdiler ayri ayri renglerde.Этот пост вообще ни о чем Сулейман )))Мыртташирсан брат? ))))Ня гиймят истяирсян? 1
Phobia Опубликовано: 8 мая 2012 Опубликовано: 8 мая 2012 Этот пост вообще ни о чем Сулейман )))Мыртташирсан брат? ))))Ня гиймят истяирсян?Эльмар гардашдан сорушдулар алдыгы байкын гиймятини (Апаченын), лакин гиймят хаггында хеч бир джаваю вермяйиб.That's the point bro. 1
Рекомендуемые сообщения