Wa1do Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 Rauf, bax yenede oxuyuram seni, deyirem yazmayim hech ne, qoy yazsin amma alinmir... A kiwi, senin Azerbaycanin benzininden xeberin var ki, hele burda bele uverenni yazirsan?! Lazimdi lazim deyil ele bow bow meslehetler verirsen, neceki Android-in movzusunda! Menden soruwdu vide salmaq isteyirem, ne edim, mende yazdim, oturub orda yeke yeka yazirsan ki, flan bele bu ele, sen bilmirsen daniwma ve s... Bir az yazdiqlarina diqqet yetirsen chox yaxwi olar. Oturub bow bow demaqoqluq elemekle deyil, men sene bir soz deyim, demaqoq, duz soz deyen adama deyiller, amma sen hech demaqoq da deyilsen, hal hazirda bow bogazliqdan bawqa hech ne ile mewgul olmursan... Umnik, get kimya, riyaziyyat oxu, gələrsən! Benzini qarışdıranda oktan ədədi artmır. Bakıdakı benzinin tərkibində etilin faizi yüksəkdir. Qarışdıranda, o etillər birləşir və detonasiyanı artırır. Bunu başa düşməyin üçün kimyanı bilməyin lazımdır, Bakıda yaşamağın kifayət etmir. Qaldı ki, maşını vidə salmaq, sən dediyin banandır, o da Afrikada bitir! 225/40/R17 təkər görmüsən realda? O profilin neçə millimetr qalınlığında olduğunu bilirsən? Bax, 225/40/R19 şinlər! Profil 17 disklərdə də eyni qalınlıqda olacaq. Maşınına alət dolduran adam bu profillə maşın sürə bilər səncə? O adam bank işçisi deyil, evlərin elektriklərinin çəkilməsi işinə baxır, baqajda alətlər daşıyır. Boşboğazlığı sən edirsən ki, iş maşınını vidə salmaqdan danışırsan. Mən əsasla danışıram, sən də sitat gətir, səhv olduğumu sübut et, səhvimi qəbul edim! 3
Togrul193 Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 Четкая ауди....Диски ну просто уничтожают её вид.. уродливыеВопрос.Уже больше месяца при запуске двигателя утром бывает что-то вроде задержки. Как будто несколько дней стояла на морозеОт чего это может быть ? От бензина или ?Запись.rar
Type-R Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 Если кто имеет доступ к базам карфакс, ауточек, то попрошу пробить мне один вин. Если надо заплачу. Только нужно всё быстренько
Firudin Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 Скажите пожалуйста у нас в городе разрешается ли хамелеон стекла?
AVTOMANYAK Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 Скажите пожалуйста у нас в городе разрешается ли хамелеон стекла?Да вроде к ним не придираются.
Firudin Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 Да вроде к ним не придираются.Точно?некоторые говорят что придираются.я точно хочу узнать.
AVTOMANYAK Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 Точно?некоторые говорят что придираются.я точно хочу узнать.У троих моих друзей хамелеоны причет темные к ним не придирались уже месяца 3-4 водят с ними.
West Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 (изменено) Umnik, get kimya, riyaziyyat oxu, gələrsən! Benzini qarışdıranda oktan ədədi artmır. Bakıdakı benzinin tərkibində etilin faizi yüksəkdir. Qarışdıranda, o etillər birləşir və detonasiyanı artırır. Bunu başa düşməyin üçün kimyanı bilməyin lazımdır, Bakıda yaşamağın kifayət etmir. Qaldı ki, maşını vidə salmaq, sən dediyin banandır, o da Afrikada bitir! 225/40/R17 təkər görmüsən realda? O profilin neçə millimetr qalınlığında olduğunu bilirsən? Bax, 225/40/R19 şinlər! Profil 17 disklərdə də eyni qalınlıqda olacaq. Maşınına alət dolduran adam bu profillə maşın sürə bilər səncə? O adam bank işçisi deyil, evlərin elektriklərinin çəkilməsi işinə baxır, baqajda alətlər daşıyır. Boşboğazlığı sən edirsən ki, iş maşınını vidə salmaqdan danışırsan. Mən əsasla danışıram, sən də sitat gətir, səhv olduğumu sübut et, səhvimi qəbul edim! Sen mene de gorum men harda yazmiwam ki, benzini qariwdirim? Sen hech bilirdin men niye o qalinliqi yazirdim? chunki naziyk profille diskler vidli gorsenir... Bax gorursen yenede esassiz daniwirsan. hech bilmirsen men niye ve ne yaziram.. Neyse sene baw qowanin agli yoxdu... Изменено 23 июля 2012 пользователем West
Uzi Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 Диски ну просто уничтожают её вид.. уродливыеВопрос.Уже больше месяца при запуске двигателя утром бывает что-то вроде задержки. Как будто несколько дней стояла на морозеОт чего это может быть ? От бензина или ?Наоборот, она четко смотрится благодаря им....И как можно диски МАЕ называть уродливыми?)))
GuliyevicH Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 Sen mene de gorum men harda yazmiwam ki, benzini qariwdirim?Sen hech bilirdin men niye o qalinliqi yazirdim? chunki naziyk profille diskler vidli gorsenir...Bax gorursen yenede esassiz daniwirsan. hech bilmirsen men niye ve ne yaziram..Neyse sene baw qowanin agli yoxdu...Ziya terefkeshlik olmasin.. Amma Raufun postlarinda o shey xoshuma gelir ki neyese esaslanib yazir.. mence onun postlarinda problem yoxdur .. problem ondadir ki sen onun yazdiqlarini basha dushe bilmirsen ve ya basha dushmek istemirsen.. bax ele disk teker sohbetinde sen kor korane olaraq yazirsan ki meselchun 20-lik disk nazik profille mashini seksi tutur.. amma Rauf yazanda maksimum imkanlari nezere alib optimal varianti yazir... ve dediyi kimi subut edir... benzine gelende ise burda Rauf menim postuma cavab verdi ki qatma.. ve bu forumda Rauf birinci adam deyil ki, onun terkibini lori dilde basha salib niye meslehetli olmadigina aydinliq getir.. 3
Firudin Опубликовано: 23 июля 2012 Опубликовано: 23 июля 2012 У троих моих друзей хамелеоны причет темные к ним не придирались уже месяца 3-4 водят с ними.Как я знаю 30% разрешается
Wa1do Опубликовано: 24 июля 2012 Опубликовано: 24 июля 2012 Sen mene de gorum men harda yazmiwam ki, benzini qariwdirim? Sen hech bilirdin men niye o qalinliqi yazirdim? chunki naziyk profille diskler vidli gorsenir... Bax gorursen yenede esassiz daniwirsan. hech bilmirsen men niye ve ne yaziram.. Neyse sene baw qowanin agli yoxdu... Əgər 95 benzin tökməyi normal qəbul edirsənsə, niyə 93-lə 95-in qarışığının əleyhinə fikir bildirməyimi normal qarşılamırsan? Görürsən, hələ də uşaq-uşaq danışırsan. Nazik profillə 17 disklər qoysan, gərək o maşını yerə otuzdurasan. Əgər oxudunsa, Orxanla məsləhətləşəndə onun dediklərini yazmışam. Maşınında 3 gün sement daşı, ustanın alətlərini daşı, ustanı işə apar-gətir, onda görüm sən nazik profilli təkər qoymaqdan, maşını yerə otuzdurmaqdan danışa biləcəksən, ya yox. Sən ancaq şəkillərə baxmaqla kifayətlənirsənsə, ona mən nə edim? Ceyhuna praktik və yaxşı görünüşlü maşın lazımdır. Sən isə şoularda gördüyün kimi maşın yığmasını təklif edirsən. Başa düş, o şəkillərdəki maşınlar ikinci, üçüncü maşınlardı. Tartuda bir 011 var, maşın yerdən 3-4 sm yuxarıdır, özüm görmüşəm o maşını. O qaqaşın gündəlik sürdüyü Golf MK4 Variant var, stock vəziyyətdə. Sənin kimi "ağıllılar" isə elə düşünür ki, o, elə yerdə oturmuş 011-ü sürür bütün günü. Наоборот, она четко смотрится благодаря им....И как можно диски МАЕ называть уродливыми?))) Keskin KT-05. Kimde yaxshi peredok yigan var ? 8-ci mkr.-da Namiq var, eşitdiyimə görə yaxşı peredok yığır. O elə yığa bilir ki, peredok aşağı düşmür. Səhv etmirəmsə Kəmalə Nərmin şadlıq sarayının yanında işləyir. 1
ELF Опубликовано: 24 июля 2012 Опубликовано: 24 июля 2012 ! Внимание!Рауф и Зия, советую прекратить спор, или же открыть новую тему для таких обсуждений. А то вопросы по теме и соответственно ответы на них теряются из вида. 1
Togrul193 Опубликовано: 24 июля 2012 Опубликовано: 24 июля 2012 Наоборот, она четко смотрится благодаря им....И как можно диски МАЕ называть уродливыми?)))Не знаю Узи .. у тебя кажется, что-то со вкусом )) но они реально уродливые )))Кстати как на счет моего вопроса ? Никто не сталкивался ?
West Опубликовано: 24 июля 2012 Опубликовано: 24 июля 2012 (изменено) Əgər 95 benzin tökməyi normal qəbul edirsənsə, niyə 93-lə 95-in qarışığının əleyhinə fikir bildirməyimi normal qarşılamırsan?Görürsən, hələ də uşaq-uşaq danışırsan. Nazik profillə 17 disklər qoysan, gərək o maşını yerə otuzdurasan. Əgər oxudunsa, Orxanla məsləhətləşəndə onun dediklərini yazmışam. Maşınında 3 gün sement daşı, ustanın alətlərini daşı, ustanı işə apar-gətir, onda görüm sən nazik profilli təkər qoymaqdan, maşını yerə otuzdurmaqdan danışa biləcəksən, ya yox. Sən ancaq şəkillərə baxmaqla kifayətlənirsənsə, ona mən nə edim? Ceyhuna praktik və yaxşı görünüşlü maşın lazımdır. Sən isə şoularda gördüyün kimi maşın yığmasını təklif edirsən. Başa düş, o şəkillərdəki maşınlar ikinci, üçüncü maşınlardı. Tartuda bir 011 var, maşın yerdən 3-4 sm yuxarıdır, özüm görmüşəm o maşını. O qaqaşın gündəlik sürdüyü Golf MK4 Variant var, stock vəziyyətdə. Sənin kimi "ağıllılar" isə elə düşünür ki, o, elə yerdə oturmuş 011-ü sürür bütün günü.Zəhmət olmasa bu yazdıqlarını indi əsaslandır, əgər belə əsaslı danışansansa. Sən hardan bilirsən mən nəyə əsaslanıb bunları yazıram? Mənim dostum Qırmızı Subaru sürür, yəgin ki, forumda görmüsən, dagada sürür daşada sürür o həmən profillə, nə diski əyilir, nədəki maşın dağılır, niyə? Bəli, o maşını otuzdurmayib, ancaq sənə bir misal da çəkim, bir tanışım da var, 203 kuzası var 2005ci il. maşına sport purjinlər qoyub və zavod "banan" disklərlə (söhbət c230-lardan gedir). İndiyə kimi heç bir problem görmayib və artıq 4 aya yaxın elə sürür, maşın həm aşaqıdı, həm də mən dediyim profildi, özüdə ki, rayonlarada gedir elə, nəbilim Gəncədi, Qubadı və s. Və əgər yadındadısa mən Ceyhuna dedim, konkret vid istəyirsənsə, onda 1lik rezinlər qoy, və mən dediyim profil, demək istəyirsənki nəsə belə dəhşət dəyişiklik olacaq?! Və yaxud mənim tanışlarımın başına gəlməyən gələcək?Benzinə qalanda isə sənin Bakının benzinindən xəbərin olmadan məsləhət görürsən. Avropada sən yazdığın oktan və s. söhbətlər öz lazımi normasındadı, yəni ki, sən oxuduqun kitabda necədi ordada elədi, Azərbaycana gələndə isə, bizim 95 heç 95 deyil, misal üçün İST-in 95ini götürək, o benzin 93-dü və üstündən nəsə qatıb 95-ə "qaldırırlar". Mənim maşınım o benzini götürmür, səhər pis xodlanır, getməyində fərq olur, söz yox, amma xodlanmağı, və hərdən maşının boğulmağı məni qane etmir, və məhz ona görə mən 93 tökürəm maşına və Orxana-da onu məsləhət gördüm.Birdə sənə bir söz yazım, mənə nəsə yazanda 1ci yazdıqlarına və müraciətinə fikir ver. Изменено 24 июля 2012 пользователем West
Uzi Опубликовано: 24 июля 2012 Опубликовано: 24 июля 2012 Зия, это от машины зависит, мы заливаем 95 и машина тьфу-тьфу-тьфу не троит и никаких проблем при зажигании и тянет хорошо...Заливаем на лукойле
West Опубликовано: 24 июля 2012 Опубликовано: 24 июля 2012 Зия, это от машины зависит, мы заливаем 95 и машина тьфу-тьфу-тьфу не троит и никаких проблем при зажигании и тянет хорошо...Заливаем на лукойле Ну так я же написал, что по своему опыту написал
BMW_X5 Опубликовано: 25 июля 2012 Опубликовано: 25 июля 2012 Ребят помогите,нужна фирма/компания которая сможет перевезти авто из Германии в Баку или в Грузию.Только авто-трейлером.
Рекомендуемые сообщения