Перейти к содержанию

Вопрос-Ответ по автомобильным темам (Часть 2)

moFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Какие документы нужны при полном обклеивание машины винилом и чтобы проблем с законами не было?

эти документы называются Лавэ. тоесть на языке смертных денежки.

Опубликовано:
эти документы называются Лавэ. тоесть на языке смертных денежки.

Понятно что не бесплатно)) То есть нельзя сделать без "крутых" знакомых а по закону?Печально...

• Yeri var! 1
Опубликовано:

кто знает,какая сейчас серия номеров выдается?

Опубликовано:

Salam Aleykum,

Dostlar, belə bir sual məni maraqlandırır, bəlkə məlumatlı olanınız var.

Deyilənə görə Grantada Priora mühərrikidir.Eyni zamanda bu mühərrik daha da təkmilləşdirilib.

Avtomat sürət qutusu da Yaponiya istehsalı olan Jatko ya Jako firmasına aiddir.

Avtomat sürət qutusu ilə bunun çəkməyi, getməyi, işləməyi necədir?

Bəlkə kimsə sürüb, ya qohumunda, qonşusunda var.

Əvvəlcədən təşəkkürlər! :)

Опубликовано:
Salam Aleykum,

Deyilənə görə Grantada Priora mühərrikidir.Eyni zamanda bu mühərrik daha da təkmilləşdirilib.

Papam novosibirde yasiyir.onun masini dediyin kimidir.deyir masin pisik kimidir ayagini qaza qoymaq olmur

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Salam Aleykum,

Birdefe rastima gelib bele Granta opanib duwurdu,men sol yoluyle gelirdim Babeknen axwam terefi,sol teref ise cox probka olur,hami donur,sag terefe cixamirdim,bu ise ele bil meni ke4ir,guzguye baxir hardayam,gozduyur,men catanda tezeden qaza bazib gedirdi,axirda men sag terefe cixanda,men surdum,o da nese elemek isteyirdi,ancaq he4ne onda alinmadi,qaldi arxada,surmedi axra kimi,suretmi awagi saldim gozdedim,gelmedi!Rusiyada hami deyir ki zeyifdi o!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Люди если водить друга машину без довереность но он со мной будет рядом сидеть. можно так? законно? живая довереность если вообще такое ?

Опубликовано:
Люди если водить друга машину без довереность но он со мной будет рядом сидеть. можно так? законно? живая довереность если вообще такое ?

Если в техпаспорте вписано имя вашего друга, - то можно.

Опубликовано:
Если в техпаспорте вписано имя вашего друга, - то можно.

Да машина на его имя. точно можно? спасбио)

Опубликовано:

Можно.

Опубликовано: (изменено)
Да машина на его имя. точно можно? спасбио)

Точно! Если, конечно, у Вас есть права :)

Служба "Трезвый водитель" так и работает...

Изменено пользователем Etienne
Опубликовано:

Где в Тбилиси можно купить дешевле новые колеса Пирелли или БФГудрич?

Еще пару вещей надо починить в машине , у кого есть контакты,адресса буду очень признателен.

Опубликовано:
Papam novosibirde yasiyir.onun masini dediyin kimidir.deyir masin pisik kimidir ayagini qaza qoymaq olmur

Birdefe rastima gelib bele Granta opanib duwurdu,men sol yoluyle gelirdim Babeknen axwam terefi,sol teref ise cox probka olur,hami donur,sag terefe cixamirdim,bu ise ele bil meni ke4ir,guzguye baxir hardayam,gozduyur,men catanda tezeden qaza bazib gedirdi,axirda men sag terefe cixanda,men surdum,o da nese elemek isteyirdi,ancaq he4ne onda alinmadi,qaldi arxada,surmedi axra kimi,suretmi awagi saldim gozdedim,gelmedi!Rusiyada hami deyir ki zeyifdi o!

Salam Aleykum!

Mәnә dә maraqlı oldu ona görә dәqiqlәşdirmәk istәdim.Mәncә dә elә güclü ola bilmәz.Amma elә tәriflәdilәr ki, dedim yәni belә şey ola bilәr.:-)

Cavablarınıza görә tәşәkkür edirәm!

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Salam Aleykum! Mәnә dә maraqlı oldu ona görә dәqiqlәşdirmәk istәdim.Mәncә dә elә güclü ola bilmәz.Amma elә tәriflәdilәr ki, dedim yәni belә şey ola bilәr.:-) Cavablarınıza görә tәşәkkür edirәm!

Onansa teze Grana Sport almaq olar,137 at gucu,hele ki cixmayib o))16 disk+yokohama tekerler,idman yaylar,abs,idman oturacaqlar))

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Onansa teze Grana Sport almaq olar,137 at gucu,hele ki cixmayib o))16 disk+yokohama tekerler,idman yaylar,abs,idman oturacaqlar))

Hәlә çıxmayıbsa, o zaman bunlar biraz inandırıcı deyil.:-)

Опубликовано:
Rəngə görə qiymət dəyişir?

Reng meselesin bilmirem,standart qara rengi dedim.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Здравствуйте ребята! У меня такая вот проблема. Машина Нива. Больше всего при подъеме и при повороте когда газуешь машина начинает дергаться. Как будто муфта-газ делаешь. Это продолжает 2-3 иногда даже 4 толчка. Мне это надоело. Компьютер ничего не показывает. Мастера говорят все в порядке. От чего это может быть? Буду очень признателен любой помощи!

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...