moFF Опубликовано: 14 июля 2012 Автор Опубликовано: 14 июля 2012 Ushaqlar mashina 98 benzin vurmaq isteyirem. Ne ziyani ola biler?Onsuzda bizim 98 Avropadaki 98 deyil. Hemin keyfiyet deyil. Sende pasportda yazilibsa 95, vur ele 95. Mashina eziyyet vere bilersen, o da sene eziyyet olacag.
Wa1do Опубликовано: 14 июля 2012 Опубликовано: 14 июля 2012 (изменено) Ushaqlar mashina 98 benzin vurmaq isteyirem. Ne ziyani ola biler?Bakının 98-i təmiz 98 oktan deyil. Səndə sənəddə nə yazılıb, baxmadın? Axşam nəsə tapa bilmədim neçə oktanlı benzin vurulmalıdır sənin maşınıva. Изменено 14 июля 2012 пользователем Avtomaniya
GuliyevicH Опубликовано: 14 июля 2012 Опубликовано: 14 июля 2012 Bir nefere zeng eledim... sheherde taninmish ustadi.. Bibiheybete chatmamish servisi olan Rafael.. onun komekchisine zeng eledim sorushdum... deyir ne bade 98 vurarsan.. vursan 6 gunden sonra mashini evaukatorda bura getireceksen... sheherde ag 911 turbo da 98 vurmushdu... 6 gunden sonra Rafaelgil onun motorunu sokub tezden yigmishdilar... motordan gelen sesi sorushdum.. dedi ne benzin vurmushan.. dedim ki Azpetrol 95.. dedi delisen sen? Get boshalt o benzini.. sonra da deyirsen ki motordan ses gelir.. meslehet gordu ki Ist petrol ve ya Lyukoil 93-le 95-i qarishdirmaq only.. 2
Wa1do Опубликовано: 14 июля 2012 Опубликовано: 14 июля 2012 (изменено) Bir nefere zeng eledim... sheherde taninmish ustadi.. Bibiheybete chatmamish servisi olan Rafael.. onun komekchisine zeng eledim sorushdum... deyir ne bade 98 vurarsan.. vursan 6 gunden sonra mashini evaukatorda bura getireceksen... sheherde ag 911 turbo da 98 vurmushdu... 6 gunden sonra Rafaelgil onun motorunu sokub tezden yigmishdilar... motordan gelen sesi sorushdum.. dedi ne benzin vurmushan.. dedim ki Azpetrol 95.. dedi delisen sen? Get boshalt o benzini.. sonra da deyirsen ki motordan ses gelir.. meslehet gordu ki Ist petrol ve ya Lyukoil 93-le 95-i qarishdirmaq only.. Təmiz 95 də məsləhət görmədi? Mən 2002-nin A4-ə, özü də 2.0 litr həcmli mühərrikə 95 oktan tökürəm. Изменено 14 июля 2012 пользователем Avtomaniya
Apollon Опубликовано: 14 июля 2012 Опубликовано: 14 июля 2012 Bir nefere zeng eledim... sheherde taninmish ustadi.. Bibiheybete chatmamish servisi olan Rafael.. onun komekchisine zeng eledim sorushdum... deyir ne bade 98 vurarsan.. vursan 6 gunden sonra mashini evaukatorda bura getireceksen... sheherde ag 911 turbo da 98 vurmushdu... 6 gunden sonra Rafaelgil onun motorunu sokub tezden yigmishdilar... motordan gelen sesi sorushdum.. dedi ne benzin vurmushan.. dedim ki Azpetrol 95.. dedi delisen sen? Get boshalt o benzini.. sonra da deyirsen ki motordan ses gelir.. meslehet gordu ki Ist petrol ve ya Lyukoil 93-le 95-i qarishdirmaq only.. трактаристы ды о,уста дейил!! так ему и передашь,онун кимиляриди еля елийир ки 911 мотору 98 бензиндян токюлюр!! американка машынларын сари энжин ишыгы,евро сявияси дяйишильмияня гядяр янаджаг! бензин тут не причем,заливай 95-й азпетроль,ничего не будет! нет в мире чутких моторов,чем у Бмв,если она тише и лучше работает на азпетроловском 95-ом бензине то другие моторые дюняннян будут довольсоватся этим бензином смешивать 93-ий с 95-ым,практикуется только в аз-не достаточно открыть,и прочитать про свойства бензина,и вы сразу же поймете во что превращаются сегменты при перемешивании,в результате чего,этой фигней питается ваш мотор 6
AVTOMANYAK Опубликовано: 14 июля 2012 Опубликовано: 14 июля 2012 Təmiz 95 də məsləhət görmədi? Mən 2002-nin A4-ə, özü də 2.0 litr həcmli mühərrikə 95 oktan tökürəm.Mənə də bir neçə usta məsləhət gorüb ki 93-lə 95-i garışdırım ve ist petrolda ve ya socarda.
Wa1do Опубликовано: 14 июля 2012 Опубликовано: 14 июля 2012 (изменено) Mənə də bir neçə usta məsləhət gorüb ki 93-lə 95-i garışdırım ve ist petrolda ve ya socarda.Mən Bakıda yaşamadığıma görə çox şükür benzinlə əlaqəli heç bir problemim yoxdur.Benzinin oktan ədədini artırmaq üçün xüsusi maddə töküldüyünü eşitmişəm, amma daha 93-lə 95-i qarışdırmaq... O halda oktan ədədi arta bilməz. Bu toplama əməliyyatı deyil. Изменено 14 июля 2012 пользователем Avtomaniya
Wa1do Опубликовано: 15 июля 2012 Опубликовано: 15 июля 2012 Что может быть причиной ломание подшипника передной ступицы?
West Опубликовано: 15 июля 2012 Опубликовано: 15 июля 2012 Что может быть причиной ломание подшипника передной ступицы?Sənin yekə disklərin.
Wa1do Опубликовано: 15 июля 2012 Опубликовано: 15 июля 2012 Sənin yekə disklərin.Bəs Bakıda camaatda niyə dağılmır? Mənim "yekə" disklərim 17 disklərin çəkisindədir.
GuliyevicH Опубликовано: 16 июля 2012 Опубликовано: 16 июля 2012 трактаристы ды о,уста дейил!!так ему и передашь,онун кимиляриди еля елийир ки 911 мотору 98 бензиндян токюлюр!!американка машынларын сари энжин ишыгы,евро сявияси дяйишильмияня гядяр янаджаг!бензин тут не причем,заливай 95-й азпетроль,ничего не будет!нет в мире чутких моторов,чем у Бмв,если она тише и лучше работает на азпетроловском 95-ом бензинето другие моторые дюняннян будут довольсоватся этим бензиномсмешивать 93-ий с 95-ым,практикуется только в аз-недостаточно открыть,и прочитать про свойства бензина,и вы сразу же пойметево что превращаются сегменты при перемешивании,в результате чего,этой фигнейпитается ваш моторBirce onu bilirem ki, mashinin ustunde gelen amerikanlarin benzininden sonra Azpetrol 95 vuran kimi mashinin motorunda shaqqilti kimi ses emele geldi.. Onda ele chixir ki, motor brak chixib mende.. Benzin cheninin qapaginda yazilib ki Premium Unleaded Fuel Only.. Yeni yalniz 95 nezerde tutulub... Etiraf etmek lazimdir ki, dogurdan da bizim benzinlerin keyfiyyeti chox ashagidir.. Ozu de benzinin keyfiyyetine hessas olan motorlar mehz yapon avtomobillerine mexsusdur.. Bir de bir yaxin qohumum da menim mashinimin adi variantindan alib.. Deyir mende de arada ele ses gelir.. Bundan da bele qerara gelmek olar ki, butun bunlara sebeb benzinin keyfiyyetsiz olmagidir.. 1
Musa Опубликовано: 16 июля 2012 Опубликовано: 16 июля 2012 GuliyevicHqardash o benzinin menim bashima achmadigi oyun qalmiyib dai bezmishem priborda emission system check requered gormekden gah yanir gah sonur, hamisi eyni zibildi inandirim seni 4
Android788 Опубликовано: 16 июля 2012 Опубликовано: 16 июля 2012 GuliyevicHqardash o benzinin menim bashima achmadigi oyun qalmiyib dai bezmishem priborda emission system check requered gormekden gah yanir gah sonur, hamisi eyni zibildi inandirim seniMen hemiwe benzini Inter Petroldan vururam, iwcileri uje menle munasibet qurublar ve mene etiraf etdiki bizim benzin IST petrolla eyni gelir ve butun benzinler eyni zibildi chunki xususi avadanliq varki bahadir , bizim benzin ixraccilari ise o aparati almirlar deye benzinler hamisi zibildi. Ve onuda dediki herbir zapravkada atirlar ele bizdede 10L -re 300qr kesilir buda dovlete gedir. 1
Wa1do Опубликовано: 16 июля 2012 Опубликовано: 16 июля 2012 Birce onu bilirem ki, mashinin ustunde gelen amerikanlarin benzininden sonra Azpetrol 95 vuran kimi mashinin motorunda shaqqilti kimi ses emele geldi.. Onda ele chixir ki, motor brak chixib mende.. Benzin cheninin qapaginda yazilib ki Premium Unleaded Fuel Only.. Yeni yalniz 95 nezerde tutulub... Etiraf etmek lazimdir ki, dogurdan da bizim benzinlerin keyfiyyeti chox ashagidir.. Ozu de benzinin keyfiyyetine hessas olan motorlar mehz yapon avtomobillerine mexsusdur.. Bir de bir yaxin qohumum da menim mashinimin adi variantindan alib.. Deyir mende de arada ele ses gelir.. Bundan da bele qerara gelmek olar ki, butun bunlara sebeb benzinin keyfiyyetsiz olmagidir..95 oktan adıyla satılan benzin həqiqətən də 95 oktan olmadığına görə mühərrikdən səs gəlir.98 tökmüsən heç? Bir litr 98 al, gör nə rəngdədi. Göy rəngdə olmalıdır əgər təmizdisə. 2
GuliyevicH Опубликовано: 16 июля 2012 Опубликовано: 16 июля 2012 GuliyevicH qardash o benzinin menim bashima achmadigi oyun qalmiyib dai bezmishem priborda emission system check requered gormekden gah yanir gah sonur, hamisi eyni zibildi inandirim seni Qardashim 2015-e qeder döz, her shey yaxshi olacaq.. 2015-de yeni zavod tikilmesi nezerde tutulub..sport avtomobildir de qardash.. hele ceyranin gedirse min shukur elemek lazimdir.. 95 oktan adıyla satılan benzin həqiqətən də 95 oktan olmadığına görə mühərrikdən səs gəlir. 98 tökmüsən heç? Bir litr 98 al, gör nə rəngdədi. Göy rəngdə olmalıdır əgər təmizdisə. Rauf alib baxaram gorum... dunen Lyukoil-de 93-le 95-i qatdim.. sadece hele bakda hardasa 15 litr Azpetrolun benzini qalmidhfi.. bugun butun gunu surecem gorum ne effekt verir. 1
Wa1do Опубликовано: 16 июля 2012 Опубликовано: 16 июля 2012 Rauf alib baxaram gorum... dunen Lyukoil-de 93-le 95-i qatdim.. sadece hele bakda hardasa 15 litr Azpetrolun benzini qalmidhfi.. bugun butun gunu surecem gorum ne effekt verir.Orxan, qatanda oktan ədədi artmır, qatma. Məncə orda spirtin dərəcəsi artır ki, bu da detonasiyanı artırır. 1
Togrul193 Опубликовано: 16 июля 2012 Опубликовано: 16 июля 2012 Азпетрол мне не нравится, пропадает куда-то каждый раз ))Раньше заливал Сокар, потом АБУ тот что на Гяндлике.. странно но машина стала тянуть только после заливки на ИСТ.. 1
Wa1do Опубликовано: 16 июля 2012 Опубликовано: 16 июля 2012 Азпетрол мне не нравится, пропадает куда-то каждый раз ))Yəqin spirti çoxdur tərkibində.
Apollon Опубликовано: 16 июля 2012 Опубликовано: 16 июля 2012 (изменено) Birce onu bilirem ki, mashinin ustunde gelen amerikanlarin benzininden sonra Azpetrol 95 vuran kimi mashinin motorunda shaqqilti kimi ses emele geldi.. Onda ele chixir ki, motor brak chixib mende.. Benzin cheninin qapaginda yazilib ki Premium Unleaded Fuel Only.. Yeni yalniz 95 nezerde tutulub... Etiraf etmek lazimdir ki, dogurdan da bizim benzinlerin keyfiyyeti chox ashagidir.. Ozu de benzinin keyfiyyetine hessas olan motorlar mehz yapon avtomobillerine mexsusdur.. Bir de bir yaxin qohumum da menim mashinimin adi variantindan alib.. Deyir mende de arada ele ses gelir.. Bundan da bele qerara gelmek olar ki, butun bunlara sebeb benzinin keyfiyyetsiz olmagidir.. albatdaki benzin keyfiyyatli deyil,sadege savatsiz ustalarin maslahatlarina uymag lazim deyil дальше можно я по русски,напишу? двиг зашумел из за контакта плохого бензина,с высоко-качественным маслом в двигле,который залит еще в заводе,у которого требования как мин.на Евро 4 по мне,правильно будет,между 1500-2000 км пробега,поменять масло в двигле это по тису правильно,и кроме того,новое масло,приспoсобленное к плохому бензину,сделает свое дело после чего,вероятней всего,шум в двигле как мин.уменьшится,а как макс пропайдет! а масло,заливай только это! Изменено 16 июля 2012 пользователем Apollon 1
GuliyevicH Опубликовано: 16 июля 2012 Опубликовано: 16 июля 2012 (изменено) Apallon muellim mence de siz haqqlisiz.. menim de bu yag meselesi beynime batmishdi... hem de mashini Lexus servise gosterende motorxanada W20 yazilmishdi.. evveli yadimda deyil.. usta dedi ki bu yag Azerbaycan uchun nezerde tutulmayib... Dunen Lyukoil-de hardasa 20 litr 93, 10 litr 95 tokdum.. bugunku netice de motordan gelen ses dunenkine nisbeten zeif chixir.. hem de arada itir sonra yene ses gelir.. novbeti defe IST petrolu yoxlayacam.. Изменено 16 июля 2012 пользователем GuliyevicH
Рекомендуемые сообщения