Перейти к содержанию

Вопрос-Ответ по автомобильным темам (Часть 2)

moFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Bezi 014lerde dumani var bezilerinde ise yox. Ferqleri nedi bu 014lerin tebiiki dumanidan bashqa.

o deyesen lyuksdir
Опубликовано:

Sehv etmiremse ya 015 ya da 014 dumannisiz gelir. Sonradan deyiwirler

Bakiya gelen 015-lerde dumanni olmur. Kokplektasiyadan asilidir. Bu modellerde hetta oturacaq qizdiricisi da ola biler.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Hörmətli sürücülər)

Kimsə mənə navigator barədə məlumat verə bilər? İstəyirəm, amma düşünürəm, burdan almağım yaxşı olar ya sifariş verməyim?

Kimsə yararlanır navigatordan burda? :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Написано лансер.Че за модель такая?

post-4898-0-14792600-1342105321_thumb.jp

Опубликовано: (изменено)

Написано лансер.Че за модель такая?

Lancer Sportback. Bakıya beləsini rəsmi olaraq gətirmirlər. Avropada bu modeldən doludur. :)

Hörmətli sürücülər)

Kimsə mənə navigator barədə məlumat verə bilər? İstəyirəm, amma düşünürəm, burdan almağım yaxşı olar ya sifariş verməyim?

Bakıda naviqator? Mən məsləhət görərdim şəhəri öyrənəsiniz.

Əgər istəyirsinizsə, məncə elə Bakıdan almaq olar.

Изменено пользователем Avtomaniya
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

Hörmətli sürücülər)

Men istifade edirem. Cox lazimi bir avadanliqdir, Eger prado-nuzda monitor ve naviqator desteyi varsa ele orijinal proqrami yazmaq meslehetdir, eger yoxdursa ozaman naviqatoru zakaz etmek serf eder. men ozum uchun ebay-den sifariw etdim ve proqramini ve xeriteni ozum yazdim. 80AZN-ne bawa geldi, halbuki eyni Naviqatoru 175AZN-ne mawin bazarinda verirdiler.

Rauf qardashim deyir weheri oyrenmek, weheri ele naviqator tez oyreder. Men Bakiya gelende hecbir kuce ve obyektin harda yerlewdiyini bilmirdim, yavaw-yavaw oyrenirem.

Опубликовано:

Bakıda naviqator? Mən məsləhət görərdim şəhəri öyrənəsiniz.

Əgər istəyirsinizsə, məncə elə Bakıdan almaq olar.

Ayaqla gəzmirəm. Ona görə çətinlik çəkirəm bəzən tanımadığım yerlər olur.. Necə olmasa da xanım sürücüyəm. Heç vaxt ehtiyac duymamışam, amma indi hiss edirəmki, navigator işi daha da asanlaşdırır...

Bakının hər tərəfini gəzmək məcburiyyətində deyiləmki :) Sadəcə olurki, nəyəsə görə məcbur olursan.. Yoldakı taksi sürücülərdən soruşub getməkdənsə navigator olur, daha da işi asanlaşdırır.

Rauf qardashim deyir weheri oyrenmek, weheri ele naviqator tez oyreder. Men Bakiya gelende hecbir kuce ve obyektin harda yerlewdiyini bilmirdim, yavaw-yavaw oyrenirem.

Təzə gəlmiş adamla Bakıda böyümüş adam fərqlidir.

Ayaqla gəzmirəm. Ona görə çətinlik çəkirəm bəzən tanımadığım yerlər olur.. Necə olmasa da xanım sürücüyəm. Heç vaxt ehtiyac duymamışam, amma indi hiss edirəmki, navigator işi daha da asanlaşdırır...

Bakının hər tərəfini gəzmək məcburiyyətində deyiləmki :) Sadəcə olurki, nəyəsə görə məcbur olursan.. Yoldakı taksi sürücülərdən soruşub getməkdənsə navigator olur, daha da işi asanlaşdırır.

"Alma"nız köməyinizə çata bilmir? :)

Mən də, atam da naviqator lazım olanda telefondakı naviqator xidmətindən istifadə edirik.

Опубликовано:

Təzə gəlmiş adamla Bakıda böyümüş adam fərqlidir.

"Alma"nız köməyinizə çata bilmir? :)

Mən də, atam da naviqator lazım olanda telefondakı naviqator xidmətindən istifadə edirik.

Almayla sükan arxasında olarkən necə qurdalanım? 50 manatım artıq düşməyib.

Опубликовано:

Almayla sükan arxasında olarkən necə qurdalanım? 50 manatım artıq düşməyib.

Kənarda saxlayıb, lazımi ünvanı yazmaq çox çətindir? Məlumatınız olsun ki, naviqatorda da ünvanı yazmaq lazımdır. :)

Опубликовано:

Kənarda saxlayıb, lazımi ünvanı yazmaq çox çətindir? Məlumatınız olsun ki, naviqatorda da ünvanı yazmaq lazımdır. :)

Azərbaycanda bu funskiya aktivdir?

Опубликовано:

Azərbaycanda bu funskiya aktivdir?

Son 3 ildə Azərbaycanda olmadığıma görə məlumatsızam. Yəni heç mümkün deyil? :huh: Əgər elə bir şey mümkün deyilsə, o halda naviqatordan necə istifadə etməyi düşünürsünüz?

Опубликовано:

Son 3 ildə Azərbaycanda olmadığıma görə məlumatsızam. Yəni heç mümkün deyil? :huh: Əgər elə bir şey mümkün deyilsə, o halda naviqatordan necə istifadə etməyi düşünürsünüz?

Sukana eylewmemiwden qabaq unvani yigmaq ve sonra yola duwmek olmaz ki? men hemiwe bele edirem, Amma Rauf heqiqi menim cox komeyime chatib bu NAVI. Adam taniyiram Pajeroya Ipadi ustanovka edib ve 53funta azeri xeritesini ve proqrami alib, cox mukemmel keyfiyyete ve yeniliklere qadirdir. Cin istehsali olanda pis deyil, hec olmasa palajeniyadan cixardir.
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Sukana eylewmemiwden qabaq unvani yigmaq ve sonra yola duwmek olmaz ki? men hemiwe bele edirem, Amma Rauf heqiqi menim cox komeyime chatib bu NAVI. Adam taniyiram Pajeroya Ipadi ustanovka edib ve 53funta azeri xeritesini ve proqrami alib, cox mukemmel keyfiyyete ve yeniliklere qadirdir. Cin istehsali olanda pis deyil, hec olmasa palajeniyadan cixardir.

Biz adətən telefonda istifadə edirik, ya da evdə xəritəyə baxırıq, gedirik. Özü də Stokqolmun yolları çox qarışıqdı, mən gec öyrəndim yolları.

Çin istehsalı olan yaxşı naviqatorlar var, amma az hallarda lazım olursa, elə telefonla da kifayətlənmək olar.

Опубликовано:

Biz adətən telefonda istifadə edirik, ya da evdə xəritəyə baxırıq, gedirik. Özü də Stokqolmun yolları çox qarışıqdı, mən gec öyrəndim yolları.

Çin istehsalı olan yaxşı naviqatorlar var, amma az hallarda lazım olursa, elə telefonla da kifayətlənmək olar.

@ qocun bawni 1 qazanda qaynatmaq yaxwi deyil. telefonun oz yeri var, NAVI-nin oz. Mende androiddir, zeng gelende bele NAVI-ni sondurmur, cox munasibdir, amma yenede istifade etmirem. Xerite demiwken bezen mende Google mapsden istifade edirem. Obyektin yerini oyrenirem i vsyo. Bax ele yaxinlarda nenemi goz klinikasina aparmaliydim. getdim oz yerine dediler uje burdan kocubler bilmirik hardadirlar, cixardim NAVI-ni yazdim goz klinikasi tapdim apardi meni duz qabagina, 8-9 mikrorayona kocurmuwduler, men orani hec tanimirdim. ara kucelerle ele apardi duz qabagina cixdim. Herden cox lazimi avadanli kimi istifade etmek olur.

Hemde Rauf bizde gunde birwey tikitler ya yerini deyiwirler yada legv edirler Mene deyirdiler Ezizbeyov heykelini taniyirsan? dedim yox, deyir nerimanov heykelinden qalxdin Ezizbeyov heykelidir, Dedim qardash orda ezizbeyovun heykeli yoxdur axi? dedi ola bilmez. oturduq getdik ki, heqiqeten Heykeli legv edib yerine fantan qoyublar)))))))) Bele weyler cox olur weherde..

• Yeri var! 1

@ qocun bawni 1 qazanda qaynatmaq yaxwi deyil. telefonun oz yeri var, NAVI-nin oz. Mende androiddir, zeng gelende bele NAVI-ni sondurmur, cox munasibdir, amma yenede istifade etmirem. Xerite demiwken bezen mende Google mapsden istifade edirem. Obyektin yerini oyrenirem i vsyo. Bax ele yaxinlarda nenemi goz klinikasina aparmaliydim. getdim oz yerine dediler uje burdan kocubler bilmirik hardadirlar, cixardim NAVI-ni yazdim goz klinikasi tapdim apardi meni duz qabagina, 8-9 mikrorayona kocurmuwduler, men orani hec tanimirdim. ara kucelerle ele apardi duz qabagina cixdim. Herden cox lazimi avadanli kimi istifade etmek olur.

Hemde Rauf bizde gunde birwey tikitler ya yerini deyiwirler yada legv edirler Mene deyirdiler Ezizbeyov heykelini taniyirsan? dedim yox, deyir nerimanov heykelinden qalxdin Ezizbeyov heykelidir, Dedim qardash orda ezizbeyovun heykeli yoxdur axi? dedi ola bilmez. oturduq getdik ki, heqiqeten Heykeli legv edib yerine fantan qoyublar)))))))) Bele weyler cox olur weherde..

Nə bilim, biz telefondan bəzən naviqator kimi də istifadə edirik və heç bir narahatçılıq yoxdur. Künc-bucaq yerlərə getmək üçün naviqator yaxşı şeydir. Ancaq ümumilikdə hələ ki, elə də çox ehtiyac duymuram Stokqolmda. Həm də burda yollarda işarələr istiqaməti göstərir. Naviqator ancaq adresin düz qabağına gedə bilmək üçün lazımdır. Düzü düşsə, birini almaq istəyərəm.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Uşaqlar, Opel Astra ya bilmirəm Vectra`nın ştamp diskləri 15`likdir?

Bu disklər haqqında məlumat verə bilərsiniz?Neçə boltdur, 98`likdir ya 100`lük?

Опубликовано:

100-dü, Fərhad. VAZ-ın özünün 15 düyümlük ştampları var, Ukraynada istehsal olunur, amma Azərbaycana gətirilmir. Mən də bir dəfə disk axtarırdım, onda ştamp istehsal edən zavoda getdim çıxdım.

Belə bir şey etmək olar; Mercedes-in qara disklərinin deşiklərini bağlayırlar, 4X98 açırlar, amma forumda Roshga-080 lap çoxdan elətdirib əvvəlki ağ 07-də, mən də realda görmüşdüm o maşını o disklərlə, zor görünürdü. Dediyinə görə maşını dağıdır. :(

Опубликовано:

Sen prioraya qoymaq isteyirsen?men yoxlamiwam getmir,ortasinda olan dewik balacadir
Опубликовано:

Ushaqlar mashina 98 benzin vurmaq isteyirem. Ne ziyani ola biler?

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...