Android788 Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 Mercedes, BMW, Toyota, KIA, Chevrolet ve.s brend avtomobiller uchun demek olar her bir hissenin ve aksesuarlarin sifariwlerinin qebulu. Buferler, kapotlar, led stoplar, qabaq faralar, led iwiqlar, salon iwiqlari, Koreya mawinlari uchun kovralitler, ve daha neler email- [email protected] tel - 0555 788 788 Avtomobiller uchun "Custom" nomrelerede sifariwler qebuldur. Duz veya Kvadrat nomreler ferq etmir. 1 denesinin qiymeti 30AZN, tehvil verilir sifariw gununden 10-15 gun erzinde. Keyfiyyetli materiallardan hazirlanir. 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 Kvadrat nomreye baxmaq olar? 1 Цитата
Anar Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 (изменено) Kontakt nomre?Qiymetler?Misal uchun Hyundai sonata 2005 LED stoplar.Ve, o mashinin ustunde olan nomreden nechiye teshkil eliyirsiz? Изменено 25 марта 2012 пользователем Anar Цитата
Anar Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 Abbas, syao, gormedim)))) Сейчас исправлю)) 1 Цитата
FRHD Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 Priora üçün sifarişlə hər hansı bir hissəni gətirə bilirsiniz? Цитата
Android788 Опубликовано: 25 марта 2012 Автор Опубликовано: 25 марта 2012 (изменено) Kontakt nomre? Qiymetler? Misal uchun Hyundai sonata 2005 LED stoplar. Ve, o mashinin ustunde olan nomreden nechiye teshkil eliyirsiz? 264AZNkontakj nomre ele Podpisde))) Priora üçün sifarişlə hər hansı bir hissəni gətirə bilirsiniz? Qardash Priora Rusiya avtomobili oldugu uchun ve menim oralar ile elaqem olmadigi uchun getire bilmirem. tewekkurler Изменено 25 марта 2012 пользователем Android788 Цитата
Anar Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 264AZN kontakj nomre ele Podpisde))) Qardash Priora Rusiya avtomobili oldugu uchun ve menim oralar ile elaqem olmadigi uchun getire bilmirem. tewekkurler Forumun qaydalarina birde nezer salardiz. Men nomreni axtarmali deyilem, movzunu yaradarkan ozunuz her sheyi teshkil etmelisiniz. 10EA001 nomresinnen nechiye teshkil eliyirsiz? 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 25 марта 2012 Автор Опубликовано: 25 марта 2012 Kvadrat nomreye baxmaq olar? Buyur qardashim. Bu menim fikrimdir, istesez fonu legv ede bilerem, veya Lexus evezine AMG veya bawqa avto markasini yerlewdirmek olar. Forumun qaydalarina birde nezer salardiz. Men nomreni axtarmali deyilem, movzunu yaradarkan ozunuz her sheyi teshkil etmelisiniz. 10EA001 nomresinnen nechiye teshkil eliyirsiz? Hmm duzdur qaydalara gore sadece podpisde oldugu uchun hami gorur deye yazmaga ehtiyac gormedim. 994 555 788 788 Ceyhun Uzun nomreler 30AZN, kvadrat 35AZN, kvadrat nomrenin baha olmasinin sebebi odurki sadece Amerikada kvadrat nomrelere ehtiyac olur. 2 Цитата
Rashka Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 Анар его же номер в теме есть)) Цитата
Android788 Опубликовано: 25 марта 2012 Автор Опубликовано: 25 марта 2012 Анар его же номер в теме есть))Bu nomren menim mawinimda cekilib, ve bu nomreni dostum uchun getirmiwem, BMW 5-kada olur. Menim uchun ferq etmir istenilen nomreni istenilen olcude getisdire bilerem. Цитата
Rashka Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 Bu nomren menim mawinimda cekilib, ve bu nomreni dostum uchun getirmiwem, BMW 5-kada olur. Menim uchun ferq etmir istenilen nomreni istenilen olcude getisdire bilerem.я не про этот номер,а про Контактный Номер 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 25 марта 2012 Автор Опубликовано: 25 марта 2012 я не про этот номер,а про Контактный Номер Aha duz deyirsiz, men sehv bawa duwdum. Neylek admindide dedi, mende tezden yazdim Цитата
Anar Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 Анар его же номер в теме есть))Он вписал его после того как я написал.Андроид, чох саг ол.Дальше без оффтопа. 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 25 марта 2012 Автор Опубликовано: 25 марта 2012 Он вписал его после того как я написал.Андроид, чох саг ол.Дальше без оффтопа.Dostlar sag olsun. Qardash eger isteyirsense ele indice senin uchun bir nomre hazirlayim bax, Avtomanyak uchun hazirladigimi yeqin ki, gorduz. 10EA001 meslehet gormezdim chunki bu artiq bakida var. 99EA999 eger istesez! 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 Kvadrat nomreye baxmaq olar? Buyur qardashim. Bu menim fikrimdir, istesez fonu legv ede bilerem, veya Lexus evezine AMG veya bawqa avto markasini yerlewdirmek olar. Bes nomre yerine bashqa bir shey yazmaq olar misal ucuhun ad ve ya ad ve nomre? Цитата
Anar Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 Dostlar sag olsun. Qardash eger isteyirsense ele indice senin uchun bir nomre hazirlayim bax, Avtomanyak uchun hazirladigimi yeqin ki, gorduz. 10EA001 meslehet gormezdim chunki bu artiq bakida var. 99EA999 eger istesez!Chox sag ol. Artig 3 nomrem var. Sadece marag namine sorushdum.Hansi olkeye mexsusdu? 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 25 марта 2012 Автор Опубликовано: 25 марта 2012 Kvadrat nomreye baxmaq olar? Buyur qardashim. Bu menim fikrimdir, istesez fonu legv ede bilerem, veya Lexus evezine AMG veya bawqa avto markasini yerlewdirmek olar. Bes nomre yerine bashqa bir shey yazmaq olar misal ucuhun ad ve ya ad ve nomre? Qardash ancaq 8 simvol yerlewir, ad veya nomre ikisi birlekde mumkun deyil. Chox sag ol. Artig 3 nomrem var. Sadece marag namine sorushdum. Hansi olkeye mexsusdu? Ok problem deyil. Boyuk Britaniyaya mexsusdur. Avadanliqlar keyfiyyetli materialdan hazirlanir. Elecede bawqa hisselerde getirirem Amerikadan, Dubaydan, Kitaydan, Isvecden 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 Kvadrat nomreye baxmaq olar? Buyur qardashim. Bu menim fikrimdir, istesez fonu legv ede bilerem, veya Lexus evezine AMG veya bawqa avto markasini yerlewdirmek olar. Bes nomre yerine bashqa bir shey yazmaq olar misal ucuhun ad ve ya ad ve nomre?Qardash ancaq 8 simvol yerlewir, ad veya nomre ikisi birlekde mumkun deyil. Niye men ORIK 303 yazdirsam yerleshmez? 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 25 марта 2012 Автор Опубликовано: 25 марта 2012 Kvadrat nomreye baxmaq olar? Buyur qardashim. Bu menim fikrimdir, istesez fonu legv ede bilerem, veya Lexus evezine AMG veya bawqa avto markasini yerlewdirmek olar. Bes nomre yerine bashqa bir shey yazmaq olar misal ucuhun ad ve ya ad ve nomre?Qardash ancaq 8 simvol yerlewir, ad veya nomre ikisi birlekde mumkun deyil. Niye men ORIK 303 yazdirsam yerleshmez? yerlewecek elbetde, ORIK(4) 5 303(8)tamam 8 simvoldurda qardashim Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.