Перейти к содержанию

Услуга: Avto ve tuninq hisseler

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Mercedes, BMW, Toyota, KIA, Chevrolet ve.s brend avtomobiller uchun demek olar her bir hissenin ve aksesuarlarin sifariwlerinin qebulu.

Buferler, kapotlar, led stoplar, qabaq faralar, led iwiqlar, salon iwiqlari, Koreya mawinlari uchun kovralitler, ve daha neler

email- [email protected]

tel - 0555 788 788

Avtomobiller uchun "Custom" nomrelerede sifariwler qebuldur. Duz veya Kvadrat nomreler ferq etmir. 1 denesinin qiymeti 30AZN, tehvil verilir sifariw gununden 10-15 gun erzinde. Keyfiyyetli materiallardan hazirlanir.

wUACk32L.jpg

Опубликовано: (изменено)

Kontakt nomre?

Qiymetler?

Misal uchun Hyundai sonata 2005 LED stoplar.

Ve, o mashinin ustunde olan nomreden nechiye teshkil eliyirsiz?

Изменено пользователем Anar
Опубликовано: (изменено)

Kontakt nomre?

Qiymetler?

Misal uchun Hyundai sonata 2005 LED stoplar.

Ve, o mashinin ustunde olan nomreden nechiye teshkil eliyirsiz?

03-YS06TLED.jpg264AZN

kontakj nomre ele Podpisde)))

Priora üçün sifarişlə hər hansı bir hissəni gətirə bilirsiniz?

Qardash Priora Rusiya avtomobili oldugu uchun ve menim oralar ile elaqem olmadigi uchun getire bilmirem. tewekkurler

Изменено пользователем Android788
Опубликовано:

03-YS06TLED.jpg264AZN

kontakj nomre ele Podpisde)))

Qardash Priora Rusiya avtomobili oldugu uchun ve menim oralar ile elaqem olmadigi uchun getire bilmirem. tewekkurler

Forumun qaydalarina birde nezer salardiz. Men nomreni axtarmali deyilem, movzunu yaradarkan ozunuz her sheyi teshkil etmelisiniz.

10EA001 nomresinnen nechiye teshkil eliyirsiz?

Опубликовано:

Kvadrat nomreye baxmaq olar?

Buyur qardashim. Bu menim fikrimdir, istesez fonu legv ede bilerem, veya Lexus evezine AMG veya bawqa avto markasini yerlewdirmek olar.

mit0U3fR.png

Forumun qaydalarina birde nezer salardiz. Men nomreni axtarmali deyilem, movzunu yaradarkan ozunuz her sheyi teshkil etmelisiniz.

10EA001 nomresinnen nechiye teshkil eliyirsiz?

Hmm duzdur qaydalara gore sadece podpisde oldugu uchun hami gorur deye yazmaga ehtiyac gormedim. 994 555 788 788 Ceyhun

Uzun nomreler 30AZN, kvadrat 35AZN, kvadrat nomrenin baha olmasinin sebebi odurki sadece Amerikada kvadrat nomrelere ehtiyac olur.

Опубликовано:

Анар его же номер в теме есть))

Bu nomren menim mawinimda cekilib, ve bu nomreni dostum uchun getirmiwem, BMW 5-kada olur. Menim uchun ferq etmir istenilen nomreni istenilen olcude getisdire bilerem.

Опубликовано:

Bu nomren menim mawinimda cekilib, ve bu nomreni dostum uchun getirmiwem, BMW 5-kada olur. Menim uchun ferq etmir istenilen nomreni istenilen olcude getisdire bilerem.

я не про этот номер,а про Контактный Номер
Опубликовано:

я не про этот номер,а про Контактный Номер

Aha duz deyirsiz, men sehv bawa duwdum. Neylek admindide dedi, mende tezden yazdim :zor:

Опубликовано:

Анар его же номер в теме есть))

Он вписал его после того как я написал.

Андроид, чох саг ол.

Дальше без оффтопа.

Опубликовано:

Он вписал его после того как я написал.

Андроид, чох саг ол.

Дальше без оффтопа.

Dostlar sag olsun. Qardash eger isteyirsense ele indice senin uchun bir nomre hazirlayim bax, Avtomanyak uchun hazirladigimi yeqin ki, gorduz. 10EA001 meslehet gormezdim chunki bu artiq bakida var. 99EA999 eger istesez!

Опубликовано:

Buyur qardashim. Bu menim fikrimdir, istesez fonu legv ede bilerem, veya Lexus evezine AMG veya bawqa avto markasini yerlewdirmek olar.

mit0U3fR.png

Bes nomre yerine bashqa bir shey yazmaq olar misal ucuhun ad ve ya ad ve nomre?

Опубликовано:

Dostlar sag olsun. Qardash eger isteyirsense ele indice senin uchun bir nomre hazirlayim bax, Avtomanyak uchun hazirladigimi yeqin ki, gorduz. 10EA001 meslehet gormezdim chunki bu artiq bakida var. 99EA999 eger istesez!

Chox sag ol. Artig 3 nomrem var. Sadece marag namine sorushdum.

Hansi olkeye mexsusdu?

Опубликовано:

mit0U3fR.png

Bes nomre yerine bashqa bir shey yazmaq olar misal ucuhun ad ve ya ad ve nomre?

Qardash ancaq 8 simvol yerlewir, ad veya nomre ikisi birlekde mumkun deyil.

Chox sag ol. Artig 3 nomrem var. Sadece marag namine sorushdum.

Hansi olkeye mexsusdu?

Ok problem deyil. Boyuk Britaniyaya mexsusdur. Avadanliqlar keyfiyyetli materialdan hazirlanir. Elecede bawqa hisselerde getirirem Amerikadan, Dubaydan, Kitaydan, Isvecden

Опубликовано:

mit0U3fR.png

Bes nomre yerine bashqa bir shey yazmaq olar misal ucuhun ad ve ya ad ve nomre?Qardash ancaq 8 simvol yerlewir, ad veya nomre ikisi birlekde mumkun deyil.

Niye men ORIK 303 yazdirsam yerleshmez?

Опубликовано:

mit0U3fR.png

Bes nomre yerine bashqa bir shey yazmaq olar misal ucuhun ad ve ya ad ve nomre?Qardash ancaq 8 simvol yerlewir, ad veya nomre ikisi birlekde mumkun deyil.

Niye men ORIK 303 yazdirsam yerleshmez?

yerlewecek elbetde, ORIK(4) 5 303(8)tamam 8 simvoldurda qardashim

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...