Tofiq Опубликовано: 6 сентября 2024 Опубликовано: 6 сентября 2024 30.09.2023 в 15:26, Farid сказал: Можно продавать долго за 700-тысячу манат, а можно продать быстро за 2-3 какому-нибудь Зауру или Закиру, родившемуся 31-го числа ))) Нет рыночных цен, если номер продается не в ГАИ, всё от балды, и от везения. Я никак не связан с покупкой/продажей номеров, могу сказать только о своих наблюдениях. К примеру, в продаже были (или есть, не слежу за ними) номера 10-**-071, висели в интернете за 1500-2000. На меня выходили через-через, предлагали забрать за тысячу, а когда отказывался, предлагали забрать за мою цену. Но если у меня сейчас появится автомобиль, и потребуется тот самый номер, не факт, что я его найду даже за 3 тысячи. То есть, в интернете писать можно любую цену, но по факту, номера могут очень долго продаваться, годами. А могут и быстро, как повезёт. Misal uchun biz 10 *# 707 axtarirdiq emimin mashini uchun, 1500 manata vermedi sahibi. 100 manatin sohbeti getdi, 2 ay sonra ise hemin nomreni ozum uchun 600 manata aldim ))) 1 Цитата
093 Опубликовано: 2 октября 2024 Опубликовано: 2 октября 2024 Salam bilmədim hara yazım bura yazdım,Bir sualım var bilənlərə,maşının nömrəsi itib, qanun nə deyir burda? yani qanuni rüşvətsiz bunun ödənişi və yolu nədir? Цитата
Fuad123 Опубликовано: 3 октября 2024 Опубликовано: 3 октября 2024 02.10.2024 в 19:23, 093 сказал: Salam bilmədim hara yazım bura yazdım,Bir sualım var bilənlərə,maşının nömrəsi itib, qanun nə deyir burda? yani qanuni rüşvətsiz bunun ödənişi və yolu nədir? Aleykum Salam. Hemen nömreni ala bilmeyeceksen,qardash Bash Polis idaresine ve Bash Yol Polisi idaresine muraciet etmelisen Ordan arayish alib gedib yeni nomre almalisam iki rüsüm vereceksen tex pasport deyishe ve nömre deyishme hele orda banka yaxinlashib ödenish edirsen 3 Цитата
093 Опубликовано: 3 октября 2024 Опубликовано: 3 октября 2024 (изменено) Cox sagolun cavab ücün,Mənim öz nömrəmi ogurlamışdllar onu bilirəm köhnə nömrəni almag olmur itəndə və ya ogurlananda,bizdə şirkətdə yük maşının (Tır) nömrəsi itib cox güman yolda düşüb, maşın isə Akstafadadır orda idarə olunur,Arayışnan tək nömrəynən avtomobili idarə etmək olar Meyvəlidə olan Yol Polis idarəsinə kimi ? Birdə Ki,yeni nömrə alınması nəgər vaxt ərzində olur? Mən xidməti vəsiqəmi itirmişdim onda idarədə kadrlar şöbəsi mənə gazetdə elan vermeymi tələb etdi və elan dərc olunannan soram 10 gün ərzində mənə yeni xidməti vəsiqə verildi,Nömrə itəndədə Gazete elan verilməlidi ? Mənə belə 600 azn deyirlər 1 gün erzində iş həll olunur, sadecə bunun qanuni yolunu bilmək istəyirəm) Изменено 3 октября 2024 пользователем 093 Цитата
Farid Опубликовано: 4 октября 2024 Опубликовано: 4 октября 2024 15 часов назад, 093 сказал: Cox sagolun cavab ücün,Mənim öz nömrəmi ogurlamışdllar onu bilirəm köhnə nömrəni almag olmur itəndə və ya ogurlananda,bizdə şirkətdə yük maşının (Tır) nömrəsi itib cox güman yolda düşüb, maşın isə Akstafadadır orda idarə olunur,Arayışnan tək nömrəynən avtomobili idarə etmək olar Meyvəlidə olan Yol Polis idarəsinə kimi ? Birdə Ki,yeni nömrə alınması nəgər vaxt ərzində olur? Mən xidməti vəsiqəmi itirmişdim onda idarədə kadrlar şöbəsi mənə gazetdə elan vermeymi tələb etdi və elan dərc olunannan soram 10 gün ərzində mənə yeni xidməti vəsiqə verildi,Nömrə itəndədə Gazete elan verilməlidi ? Mənə belə 600 azn deyirlər 1 gün erzində iş həll olunur, sadecə bunun qanuni yolunu bilmək istəyirəm) 600 manatliq burada bir shey yoxdur yaxinlashirsan QAI-ye, orda d.q.n. itirilmesi barede erize doldurursan (numune teleb ede bilersen, divarda yoxdursa). sonra Fuad qeyd etdiyi kimi 2 rusumu odeyirsen, teze nomre goturursen. nomre ne vaxtsa tapilsa, ilk sene teklif olunmalidir. 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.