Oraclist Опубликовано: 5 марта 2012 Опубликовано: 5 марта 2012 (изменено) Hormetli forum uzleri, Belelikle men mashini satmaq qerarina geldim, Mashin kifayet qeder sheherde taninir ve nece yigilib ne duzeldilib forumdan bilirsiz, Kifayet qeder adam meni yolda saxlatdirib hetta mashinimi surub baxib ozlerinkini bu mashin kimi yigdirmaq isteyiller. Buraxilish 2011/noyabr Reng:ag Chox bahali obezshumka olunub.Chip tuning,avtomatik shusheqaldirici,signalizasiya,arxa polka yigilib,Magintafon pioneer 7150, 4 kalonka (2 xrom, 2 euro),600W sony usilitel,Fiat rol,Yeni ablichovka(emblemsiz), Kama Flame 205 teker. Feredo , Vijimnoy,Fasonnaya chashka Valeo firmasi,Amartizatorlar deyishiblib "Nicha" firmasi. Salon oturucaqlari yigilib, original alikantar ve deri ile Ideal veziyyetde, Renglenmeyib Qiymet 14800$ Telefon: 070 201 13 67 Изменено 6 марта 2012 пользователем Турал 7
Oraclist Опубликовано: 6 марта 2012 Автор Опубликовано: 6 марта 2012 (изменено) ALmaq istediyim mashin bugun teessufki satildi, menim mashinimin satmagida texire salindi , Admin, zehmet olmasa movzunu bagla Изменено 6 марта 2012 пользователем Oraclist 1
nexus1090 Опубликовано: 6 марта 2012 Опубликовано: 6 марта 2012 Mənə elə gəlir ki, sənin bu teman əvəzinə o biri temanı bağlayıblar. Dəqiqləşdir Vüqar.S class haqqında yazmaq istədim, amma tema bağlı olduğuna görə burada qısaca deyim. Bu maşınlar əla maşınnlardı. Amma zəyif sistemləri var. Misal üçün Airmatik sistemı. Pnevmatik olduğuna görə 100000km -dən sonra sıradan çıxır. özü də çox bahalı bir şeydir. Mənim əmioğlum sadəcə Airmatikin nasazlığı ücbatından o maşını ucuz qiymətə satdı. Amma, ümumiyyətlə, S class W220 model komfortlu avtomobillər içində ən yaxşısıdır, mənim fikrimcə.
Oraclist Опубликовано: 6 марта 2012 Автор Опубликовано: 6 марта 2012 He Nariman, yazdim admine burani baglamali idiler , o birisini bagladi
Oraclist Опубликовано: 6 марта 2012 Автор Опубликовано: 6 марта 2012 Mənə elə gəlir ki, sənin bu teman əvəzinə o biri temanı bağlayıblar. Dəqiqləşdir Vüqar.S class haqqında yazmaq istədim, amma tema bağlı olduğuna görə burada qısaca deyim. Bu maşınlar əla maşınnlardı. Amma zəyif sistemləri var. Misal üçün Airmatik sistemı. Pnevmatik olduğuna görə 100000km -dən sonra sıradan çıxır. özü də çox bahalı bir şeydir. Mənim əmioğlum sadəcə Airmatikin nasazlığı ücbatından o maşını ucuz qiymətə satdı.Amma, ümumiyyətlə, S class W220 model komfortlu avtomobillər içində ən yaxşısıdır, mənim fikrimcə. He bilirem Nariman, duzu fikrim yox idi deyishmek mashini birden dushdu bu S class qabagima, 70 000 original probeg ile chox yaxshi mashin idi ela veziyyetde, gerek beh verererdim. Xeyirlisi yeqin bele meslehet imishINshallah nivanin 1-2 deyishiklik isteyirem, vaxt olan kimi "uzaqdan xoddanan " qoyduracam
Oraclist Опубликовано: 17 марта 2012 Автор Опубликовано: 17 марта 2012 Aktualdi, Qiymet 14800$Telefon: 070 201 13 67
Oraclist Опубликовано: 19 марта 2012 Автор Опубликовано: 19 марта 2012 (изменено) Bunun əl tormozu hardadı??? Real alansansa mashina baxanda gostererem Изменено 19 марта 2012 пользователем Oraclist 1
Oraclist Опубликовано: 19 марта 2012 Автор Опубликовано: 19 марта 2012 (изменено) Bu gun beh verdiler mashinima,Alan adamin ishleri var, inshallah 1 hefteye gelib mashini aparacaq.Admin Zehmet olmasa movzunu bagla Изменено 19 марта 2012 пользователем Oraclist
Рекомендуемые сообщения