Перейти к содержанию

ВАЗ 2107 90 GF 054

054

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Мюбярекдю чох гёзял машинды, амма картерын защитники чатмыр (( Рисклиди онсуз сюрмяй

Опубликовано:

Мюбярекдю чох гёзял машинды, амма картерын защитники чатмыр (( Рисклиди онсуз сюрмяй

Chox sag ol Brat, gozel gunun olsun. Zashitnik pis gosterir)

Satasi olsan xeber ele, belke faralari aldim,ayrica satsan)

Oda Menim gyozum uste = )

Опубликовано:

Chox sag ol Brat, gozel gunun olsun. Zashitnik pis gosterir)

Oda Menim gyozum uste = )

Gozderin guller uste brat, zawitnik barede SteetRacernan raziyam, bloka nese deyib 4at verse iwin cetin olcaq,tehlukesizliy narahat etmez =)

• 1 месяц спустя...
Опубликовано:

Mashina peredok vermek isteyirem, ancaq bilmirem yarashar ya yarashmaz. Xahish edirem komeklik edesiniz.

Опубликовано:

Норма -1 зад +7-9 перед

Солидняк -2 зад + 8 перед

Хулиган - 3 зад + 7-8 перед

Беспредел -3 зад + 10 перед

Безбашка - 3 зад + 12-13 перед, держи карман шире )))))

Выбирай на свой вкус брат мой )))))))))

• Yeri var! 12
Опубликовано:

Норма -1 зад +7-9 перед

Хулиган - 3 зад + 7-8 перед

Беспредел -3 зад + 10 перед

Безбашка - 3 зад + 12-13 перед, держи карман шире )))))

Выбирай на свой вкус брат мой )))))))))

Sag ol brat)

PhtoShopda bu shekili kim duzlede biler baxmag uchun) Bir az peredok vermek lazimdi) Indiden minnetdarligimi bildirirem)

post-9116-0-34932700-1337806097_thumb.jp

Опубликовано:

С родными колесами - то, что надо! :zor:

Опубликовано:

Sag ol brat)

PhtoShopda bu shekili kim duzlede biler baxmag uchun) Bir az peredok vermek lazimdi) Indiden minnetdarligimi bildirirem)

Qabağını 8 qaldır, bəsdir. Arxasına əl vurma.

Опубликовано:

Qabağını 8 qaldır, bəsdir. Arxasına əl vurma.

He ele edecem Rauf. Qabagin 8-9 qaldiracam. arxasi iki krugdu, uje onnan artig olsa kardan pola surtecek 3 nefer oturan kimi.

Опубликовано: (изменено)

PhtoShopda bu shekili kim duzlede biler baxmag uchun) Bir az peredok vermek lazimdi)

professional iw olmasada yenede dedim belke neynense komek eliye bildim.

post-12683-0-47040300-1337861748_thumb.j

Изменено пользователем Xaqani
Опубликовано:

тут уже - 4 +15 , безбашка гелет делает рядом ))))))))))))))))))))))))))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

тут уже - 4 +15 , безбашка гелет делает рядом ))))))))))))))))))))))))))

Знаю, но хошь не хошь когда припаднимаешь одну часть выделенного обратная же садится, поэтому наглядно приподать только передок на фотошопе может и кому,но не в моих силах)

Опубликовано:

Sag ol Xagani. Lap ela yaradmisan. Baxmaq uchun isteyirdim shekili, baxdim. Bir az peredok mence qeshey olar. Sag ol brat.

Emin, arxasını 1.5 et, qabağını 9.

Qabağı 9, arxası -1 olanda belə olur təxminən.

post-5401-0-18354000-1337885286_thumb.jp

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Hal hazirda arxasi 2 krugdu. qabagida 6 barmag. Birdene qabagini 9 eletdirsem mence ela olar.

Men evvel istedim ki, arxasini bir krugda elave kesdirim, olsun (3) krug hech qabagina deymeyim. Sonra oyrendim ki, ele olanda kardan pola surtur, teker surtur) ona gorede qaldi. en yaxshisi qabagi 9 olsun vessalam.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Теперь скажу честно, разницы нету какой передок , самое главное онун далында даяна билясян , так что сам смотри, после евровидиния всех будут по полной.

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Salam Aleykum. Bilmirsuz orginal plyonka var azerbaycanda? Varsa hardan tapmaq olar?

Опубликовано:

xameleon mawni gocaldir akvarium olanda gerey arxa cox kesilmiw olsun i arxaya garmowka lazimdi prosto wuweler ag olsun

Salam Aleykum. Bilmirsuz orginal plyonka var azerbaycanda? Varsa hardan tapmaq olar?

Plyonkanı nə edirsən? Xameleonları çıxardın?

xameleon mawni gocaldir akvarium olanda gerey arxa cox kesilmiw olsun i arxaya garmowka lazimdi prosto wuweler ag olsun

O harda yazılıb? Xameleon qocaltmır, sadəcə köhnə vaxtların maşınını xatırladır. Akvariumla arxasının çox kəsilməli olduğunu birinci dəfədir eşidirəm. Özü də arxasını çox kəsəndə, elə bil baqaja sement yükləmisən, duruşu itir maşının. Bu Law Rider deyil.

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Mene ele gelir, albali renge akvarium shushe yaxshi durmaz. Amma aglima gelir, akvarium qoymaq.

Rauf isteyirem arxaya plyonka vurdurum. O gun magazalardan maraglandim, hamisi kitayski, geydirme plyonkalar idi 3 manatlig. Onuda vurdurursan 1-2 aydan sonra rengi achilir, solur. Men mativi plyonka axtariram, rengi mativi, parildamayan olsun. Mene ele gelir yaxshi gorsener.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...