Перейти к содержанию

Услуги: Tuning 4x4 SHop

211

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

gardaw o jurnaldadi men internetde baxdim, onlardan yoxdu... san bir gun vaxt ele istayirsan get yada man onlari scan eliyim atim

Опубликовано:

gardaw o jurnaldadi men internetde baxdim, onlardan yoxdu... san bir gun vaxt ele istayirsan get yada man onlari scan eliyim atim

bax ele bugun gelmek isterdim amma yene chatmadim, mumkunse menim e-mail adresime gonderin. olarmi? [email protected] evvelceden tewekkurler
Опубликовано:

ok screen eleyen kimi atacam foruma

bugun saat 6-dan sonra gelmek fikrim var, inwaAllah eger alinsa. siz orda olacaqsiz? ve deqiq desez Zooparkdan sonra haralardadir?

Опубликовано:

Bazar gunu orda olacam, rus sefirliyindan uzu zooparka galanda IST petrol var ordanda awagi duwursan 100 m sagda goreceksiz

Опубликовано:

Bazar gunu orda olacam, rus sefirliyindan uzu zooparka galanda IST petrol var ordanda awagi duwursan 100 m sagda goreceksiz

Dunen getdim tapdim, ele nauqad getdim duz qabaginda dayndim, usta ile daniwdim, mene oz iwlerini gosterdi ve.s Sizede eziyyet verdim, coxsag ol!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Dunen getdim tapdim, ele nauqad getdim duz qabaginda dayndim, usta ile daniwdim, mene oz iwlerini gosterdi ve.s Sizede eziyyet verdim, coxsag ol!

buyur)

Опубликовано:

Для нулевика масло есть ? которое после чистки промывки им обмакиваешь чтоб пыль улавливал если есть цену плз зарание испасиба

Опубликовано:

Для нулевика масло есть ? которое после чистки промывки им обмакиваешь чтоб пыль улавливал если есть цену плз зарание испасиба

yoxdu, amma gelen ay galacak zakaz edilib

Опубликовано:

Qardaw sizin usta bele birwey yiga biler, 2 eded isterdim

IMG_5527_conew1.jpg

Опубликовано:

Qardaw sizin usta bele birwey yiga biler, 2 eded isterdim

yiga biler yaxinlaw bashaqa variantlarda baka verdi

Опубликовано:

yiga biler yaxinlaw bashaqa variantlarda baka verdi

Bawqa variant deyil mene wert bu lazimdir. Sadece bilmek isterem neciye yigar, uzunu 20sm, eni uzununa uygunolaraq. Aciq deyim size bilin, rembolari soruwdum custom logo ile 100AZN dedi. Heqiqi cox baha dedi, chunki rembo ozu(dal+qabag) 15AZNdir, onu yigmaq elemk maksimum 50azn eder. daha 100 deyil. nese siz bu wekli mumkunse ona gosterin, chunki menim ora getmeyim birde qaldi aprelin ortalarina. Mumkunse oyrenin. Allah razi olsun

Опубликовано: (изменено)

logolari maraqlanib deyerem InshAllah

Brembo 15 AZN? gardaw 15 AZN olsa ele o ustaya denen 1 ton alacaq 15 aznden

Изменено пользователем 211
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

logolari maraqlanib deyerem InshAllah

Brembo 15 AZN? gardaw 15 AZN olsa ele o ustaya denen 1 ton alacaq 15 aznden

buyur

http://www.ebay.com/itm/130662715768?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_5293wt_1163

http://www.ebay.com/itm/370598961960?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_5075wt_1163

duz Azerbaycana dastavka ile

Опубликовано:

ok gaga, bele pis cixmasin o sana onu mecbur aldirmir ki... kime hansi serf eleyir onu alir.

Qardashim aydindir mki, mecbur deyil. sadece menim demeyim odurki real qiymet deyil. Foruma nezer salsan gorersen men ozumde mawinlar uchun hisseler ve ehtiyyat hisseleri getirirem, bele iwle mewgul olduguma gore qiymetin neqeder real olmadigini yaxwi gorurem. Yenede mene Allah bazar versin demek duwur

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...