Перейти к содержанию

Satılır: BMW X5 E53 üçün arxa qara şüşələr

carlsson

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

BMW X5 E53 üçün arxa qapı və arxa qapinin balaca şüşələri üçün 35-40% tündlükdə qara şüşələr satiram.

(şüşələr paketlənmiş halda oldugundan sheklini ceke bilmedim.)

Qiymət: 300 AZN

!
Внимание!

Movzunun adini, numunade gorsedilen kimi yazin

Изменено пользователем Турал
Опубликовано:

ishlenmishdi ama hec bir cizigi yoxdu, ideal veziyetdedi))

///2006da masini goturende masinin ustunde idi. 2006 qanunvericilikde tund shushelere icaze olmadiginnan masinin ustunnen cixarilmisdi.

Опубликовано:

Tazadir?

Ya ishlanib?

Javid sen bilersen yegin, bu shushelere qanunla icaze var? Telimatda yazilana gore olar, cunki arxa shushelerin sheffafligi 60%-dan ashagi olmamalidir, yani ki 40% tundluk olar. Suali da ozum verdim, cavabi da. Ama yene de senden cavab gozleyirem))

Опубликовано:

Javid sen bilersen yegin, bu shushelere qanunla icaze var? Telimatda yazilana gore olar, cunki arxa shushelerin sheffafligi 60%-dan ashagi olmamalidir, yani ki 40% tundluk olar. Suali da ozum verdim, cavabi da. Ama yene de senden cavab gozleyirem))

:)))))))))

Man sana HA deyiram!

Tamami ila duzdur! Icaze var! :)

ishlenmishdi ama hec bir cizigi yoxdu, ideal veziyetdedi))

///2006da masini goturende masinin ustunde idi. 2006 qanunvericilikde tund shushelere icaze olmadiginnan masinin ustunnen cixarilmisdi.

Yagin ki ashagi yeri olar, nomravi veracam dostuma, sana zang elasin. O bela qara shusha axtarirdi

Опубликовано:

Man sana HA deyiram!

Bizde arxa perdeye de icaze var Ramil Usubovda tv de cixib onun qanuni oldugunu etiraf etdi, amma yenede bizim bezi gozel polisler zavod perdelere ilishiler, artiq qanunu hansi ki maddede o yazilib cap edib dostum, amma yeede ona baxan yoxdu, yenede shtraf yazilar :)

Yenede adamnan asilidir )

Опубликовано:

Bizde arxa perdeye de icaze var Ramil Usubovda tv de cixib onun qanuni oldugunu etiraf etdi, amma yenede bizim bezi gozel polisler zavod perdelere ilishiler, artiq qanunu hansi ki maddede o yazilib cap edib dostum, amma yeede ona baxan yoxdu, yenede shtraf yazilar :)

Yenede adamnan asilidir )

Yaxshi da, Tural :)

Zarafatsiz, ushaqlar hela shushaynan 2-3 dafa Resp Qai dan nomra da aliblar, texosmotrdan da kechib.

Icaze var

Опубликовано:

Yaxshi da, Tural :)

Zarafatsiz, ushaqlar hela shushaynan 2-3 dafa Resp Qai dan nomra da aliblar, texosmotrdan da kechib.

Icaze var

Beli var :)

Eger zavodusa icaze var, amma bizim bezi polisler yenede ilishiler. :)

Tanish adam 1 hftedi Yeni grandeur alib, deir gunde azi 2 defe saxliyilar zavod perdelere gore, amma bir dostum var passat surur onda da zavod perdelerdi, ayda ilde bir defe saxliyib perdenin icaze olmamigini deyiler,elbette ki sohbet eliyenne sora buraxilar :)

Cox polisler hec ozleri de qanunlari bilmiler. :)

sorry for offtop )

Опубликовано:

telimati diqqetle oxusaq gorerik ki, arxa shushelere senaye usulu ile qurashdirilmish perdelere icaze var.

arxa yan shushelere yox. qanunla baxsaq eger, na zadnie bokovie nelzya)

Опубликовано:

Man sana HA deyiram!

Yagin ki ashagi yeri olar, nomravi veracam dostuma, sana zang elasin. O bela qara shusha axtarirdi

ok brat. tebii ki endirim olacaq.

• 2 недели спустя...
  • 2 недели спустя...
  • 2 недели спустя...
  • 2 недели спустя...
  • 3 месяца спустя...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...