carlsson Опубликовано: 24 января 2012 Опубликовано: 24 января 2012 (изменено) BMW X5 E53 üçün arxa qapı və arxa qapinin balaca şüşələri üçün 35-40% tündlükdə qara şüşələr satiram.(şüşələr paketlənmiş halda oldugundan sheklini ceke bilmedim.)Qiymət: 300 AZNcontact: 055 577 4774 Tural ! Внимание!Movzunun adini, numunade gorsedilen kimi yazin Изменено 24 января 2012 пользователем Турал Цитата
carlsson Опубликовано: 25 января 2012 Автор Опубликовано: 25 января 2012 ishlenmishdi ama hec bir cizigi yoxdu, ideal veziyetdedi))///2006da masini goturende masinin ustunde idi. 2006 qanunvericilikde tund shushelere icaze olmadiginnan masinin ustunnen cixarilmisdi. Цитата
Chamilion Опубликовано: 25 января 2012 Опубликовано: 25 января 2012 Tazadir?Ya ishlanib?Javid sen bilersen yegin, bu shushelere qanunla icaze var? Telimatda yazilana gore olar, cunki arxa shushelerin sheffafligi 60%-dan ashagi olmamalidir, yani ki 40% tundluk olar. Suali da ozum verdim, cavabi da. Ama yene de senden cavab gozleyirem)) Цитата
Javid Опубликовано: 25 января 2012 Опубликовано: 25 января 2012 Javid sen bilersen yegin, bu shushelere qanunla icaze var? Telimatda yazilana gore olar, cunki arxa shushelerin sheffafligi 60%-dan ashagi olmamalidir, yani ki 40% tundluk olar. Suali da ozum verdim, cavabi da. Ama yene de senden cavab gozleyirem)) )))))))) Man sana HA deyiram! Tamami ila duzdur! Icaze var! ishlenmishdi ama hec bir cizigi yoxdu, ideal veziyetdedi)) ///2006da masini goturende masinin ustunde idi. 2006 qanunvericilikde tund shushelere icaze olmadiginnan masinin ustunnen cixarilmisdi. Yagin ki ashagi yeri olar, nomravi veracam dostuma, sana zang elasin. O bela qara shusha axtarirdi 1 Цитата
Турал Опубликовано: 25 января 2012 Опубликовано: 25 января 2012 )))))))) Man sana HA deyiram! Tamami ila duzdur! Icaze var! Bizde arxa perdeye de icaze var Ramil Usubovda tv de cixib onun qanuni oldugunu etiraf etdi, amma yenede bizim bezi gozel polisler zavod perdelere ilishiler, artiq qanunu hansi ki maddede o yazilib cap edib dostum, amma yeede ona baxan yoxdu, yenede shtraf yazilar Yenede adamnan asilidir ) Цитата
Javid Опубликовано: 25 января 2012 Опубликовано: 25 января 2012 Bizde arxa perdeye de icaze var Ramil Usubovda tv de cixib onun qanuni oldugunu etiraf etdi, amma yenede bizim bezi gozel polisler zavod perdelere ilishiler, artiq qanunu hansi ki maddede o yazilib cap edib dostum, amma yeede ona baxan yoxdu, yenede shtraf yazilar Yenede adamnan asilidir ) Yaxshi da, Tural Zarafatsiz, ushaqlar hela shushaynan 2-3 dafa Resp Qai dan nomra da aliblar, texosmotrdan da kechib. Icaze var 3 Цитата
Турал Опубликовано: 25 января 2012 Опубликовано: 25 января 2012 Yaxshi da, Tural Zarafatsiz, ushaqlar hela shushaynan 2-3 dafa Resp Qai dan nomra da aliblar, texosmotrdan da kechib. Icaze var Beli var Eger zavodusa icaze var, amma bizim bezi polisler yenede ilishiler. Tanish adam 1 hftedi Yeni grandeur alib, deir gunde azi 2 defe saxliyilar zavod perdelere gore, amma bir dostum var passat surur onda da zavod perdelerdi, ayda ilde bir defe saxliyib perdenin icaze olmamigini deyiler,elbette ki sohbet eliyenne sora buraxilar Cox polisler hec ozleri de qanunlari bilmiler. sorry for offtop ) 2 Цитата
Chamilion Опубликовано: 25 января 2012 Опубликовано: 25 января 2012 telimati diqqetle oxusaq gorerik ki, arxa shushelere senaye usulu ile qurashdirilmish perdelere icaze var.arxa yan shushelere yox. qanunla baxsaq eger, na zadnie bokovie nelzya) 1 Цитата
carlsson Опубликовано: 25 января 2012 Автор Опубликовано: 25 января 2012 )))))))) Man sana HA deyiram! Tamami ila duzdur! Icaze var! Yagin ki ashagi yeri olar, nomravi veracam dostuma, sana zang elasin. O bela qara shusha axtarirdi ok brat. tebii ki endirim olacaq. 1 Цитата
carlsson Опубликовано: 27 февраля 2012 Автор Опубликовано: 27 февраля 2012 neujeli hec kime lazim deil?!SON qiymet ! 200 AZN Цитата
carlsson Опубликовано: 6 июля 2012 Автор Опубликовано: 6 июля 2012 Elan quvvededir! contact: 050 5774774 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.