Перейти к содержанию

Black BulleT E300

MagerramoFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Duzu bunu almamishdan oglan qoydurmushdu ustune, amma 4ixartmaq istiyirdi qoymadim 100 dolllar verdim ona gore..

bu ne effect verir? :) birde hardan tapmaq olar?

Опубликовано:

Ne podogrevdan ilishmisen kelbetin? Kelbetin belediki goydurmag olar, lyuk kesdire bilessen?

Ikincisideki, tolko takoy demey kak ti, mog podcherknut, chto menim kabrioletimin lyuku yoxdu :D

Bunnan sonra sene ne deyim?

Ustu demirdi, lyuku olmalidi :) Bu bir ikincisideki lyuk kesdirmeye ne var ki, pulunu versen eliyerem..

3cusudeki, 4ox danishirsan sen uje, senin dersivi vermey vaxtidi, gal chix bakiya sohbet elieriy )))

Опубликовано:

Ustu demirdi, lyuku olmalidi :) Bu bir ikincisideki lyuk kesdirmeye ne var ki, pulunu versen eliyerem..

3cusudeki, 4ox danishirsan sen uje, senin dersivi vermey vaxtidi, gal chix bakiya sohbet elieriy )))

Tespeyem fatality po lbu ya tebe sdelayu Elchin :D

Ozude gutabnan gatig yeyen moment

siz niya qiriwirsiz butun gunu ? :)

Miku, nece deyerler, ot bolshoy lubvi

• Yeri var! 2
Опубликовано:

))))))) ve4no olurem de gulmeyden sizin bu sohbetlerden ozum olum!! ikivizede LIKElar ))))))

Olurde oz mashinini terifliyib bashqasina lag elemeyi..))) Hala kraskalanmish diskilerini demirem ee.. Ustude nagar basib..

Ustani basib doyurdum az qala ustani ki bunun mashininin diskilerine 4obanski kraska vurub, adam asablashire lap ee, toj mne burda mana lyuk sohbeti aparir))

Tespeyem fatality po lbu ya tebe sdelayu Elchin :D

Ozude gutabnan gatig yeyen moment

Miku, nece deyerler, ot bolshoy lubvi

Qutabnan Redbull i4en oglan sen deildin ?)))))Seni i4izdirib evin ustunnen baseyne atajam gorum neje olur :D))))

Опубликовано:

Olurde oz mashinini terifliyib bashqasina lag elemeyi..))) Hala kraskalanmish diskilerini demirem ee.. Ustude nagar basib..

Ustani basib doyurdum az qala ustani ki bunun mashininin diskilerine 4obanski kraska vurub, adam asablashire lap ee, toj mne burda mana lyuk sohbeti aparir))

Qutabnan Redbull i4en oglan sen deildin ?)))))Seni i4izdirib evin ustunnen baseyne atajam gorum neje olur :D))))

Sen deyildin, bir dene redbulu mennen bolen, posle moix yagli dodagov? :D

Tak chto molchi voobshe)))

bagda remont gedir gujdu, yayda tema var ;)

Опубликовано:

bu ne effect verir? :) birde hardan tapmaq olar?

Bunu qoyannan sora, gerey nulevoy filtr plus bezkatalizator i sport bankalar qoyub chip tuning eliyib, motordan asli olaraq 20den 70 80 at gucune kimi artira billirsen.

Опубликовано:

Ne podogrevdan ilishmisen kelbetin? Kelbetin belediki goydurmag olar, lyuk kesdire bilessen?

Ikincisideki, tolko takoy demey kak ti, mog podcherknut, chto menim kabrioletimin lyuku yoxdu :D

Bunnan sonra sene ne deyim?

Я под столом))))))))))))))))))

Опубликовано:

Я вчера жестоко наказал один Е300 на пассате.

Гагаш, дерзко себя вел, зажимал зад. Со светофора тронулись, потерялся в зеркале :)

Видео тоже есть по ходу

Кстати, Эльчин, вот ты пахыл ала. Мой новый глушител на пассате никак не откомментировал.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Я вчера жестоко наказал один Е300 на пассате.

Гагаш, дерзко себя вел, зажимал зад. Со светофора тронулись, потерялся в зеркале :)

Видео тоже есть по ходу

Кстати, Эльчин, вот ты пахыл ала. Мой новый глушител на пассате никак не откомментировал.

LoooooL ала ты же не поставил звук иней.. Поставь звук послушаю скажуда.. Так не дейе билерем )))

Во вторых, Е300 suren induz zad olubda, man olsaydim orda uje bardura chixartmishdim seni

C.I.D. tutmushdu uje bizi :D Ala sende tekeridzesene, Passat 3.6 babat gedir axi, ke4mesen uje temiz iney olardin :D

• Yeri var! 1
  • 4 недели спустя...
Опубликовано:

Tuning eledim mashini bugun.. 20lik revolver taxdim remen yerine :D

f6ca4f7bde14.jpg

• Yeri var! 12
Опубликовано:

Tuning eledim mashini bugun.. 20lik revolver taxdim remen yerine :D

xaxaxa Yeri var mubarekdi )))

Hardan tapdin ))) ??

• Yeri var! 1
Опубликовано:

xaxaxa Yeri var mubarekdi )))

Hardan tapdin ))) ??

Chapaevde Saf autonun yanindaki maqazinnen aldim )) 4 manatdi 1-i qizi rengde var idi amma bu yaxshidi )

• Yeri var! 2
Опубликовано:

криминал едишн ремни.прикольно смотрится

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bax gor neynirsende))

Nazim, E-Class çox xoşuma gəlir, bu şəkildən sonra lap çox xoşuma gəldi!;)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bax gor neynirsende))

Nazim duzu setka zakaz elemishdim bax belesini.. Gatirdilar amma getmedi (( Amg buferi u4un gatiriblar okazivaetsa ay yarim gozdemishdimee((

master_prince-albums-masterprince-s-w212-e350-picture12788-w212-e350-wald-black-bison-body-kit-colour-matched-sport-grille.jpg

master_prince-albums-masterprince-s-w212-e350-picture12787-a.jpg

Indi tezdennen demishem bashqasini gatirsinnar. Chapayevde bir usta var 150 manata oz setkani neje istiyirsen yigir,

bilmirem eletdirim yoxsa zakaza 220 eurodu elede boyuk fergi yoxdu.. Bax belesidi 220 EUR

1024_vaeth_w212_e350cdi_grill_carbonlippe.jpg

• Yeri var! 1
Опубликовано:

По-моему, так хуже смотрится :(

• Yeri var! 1
Опубликовано:

По-моему, так хуже смотрится :(

+1, она на белой машине красивей смотрелась бы.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...