MagerramoFF Опубликовано: 29 декабря 2011 Автор Опубликовано: 29 декабря 2011 W212 he4 bir xerci yoxdu, detallar hamisi kojadi birde agac, he4 bir deshevoy material yoxdu... Her sheyi superdi.. Yumshagligi W211dan daha yaxshidi. Kaprizi zadi yoxdu... Chap getsin... Bir dene teze olduguna gore zap4astlari biraz bahadi, kolodka filtr zad... Super mashindi... Hamiya meslehet gorurem 1
ELWAN Опубликовано: 30 декабря 2011 Опубликовано: 30 декабря 2011 Ребята не ужели вам не понятно? Я имею ввиду что w211 по внешности лучше чем w212
MagerramoFF Опубликовано: 30 декабря 2011 Автор Опубликовано: 30 декабря 2011 (изменено) Ребята не ужели вам не понятно? Я имею ввиду что w211 по внешности лучше чем w212Всем все понятно, твое мнени пусть у тебя останится, здесь обсуждения моей машины, W212. ИншАллахкогда у тебя будет 211 откроешь тему поговорим о ней. Надеюсь ты понял меня. Изменено 30 декабря 2011 пользователем Zone_77 1
ELF Опубликовано: 30 декабря 2011 Опубликовано: 30 декабря 2011 Эльчин, не занижай. Поверь, Мерседес лучше посчитал нужное расстояние между попой и землей.
West Опубликовано: 18 января 2012 Опубликовано: 18 января 2012 Приглашаем Вас на Собирун! > BMW vs Mercedes <
Abbas_DXB Опубликовано: 19 января 2012 Опубликовано: 19 января 2012 Kelbetin, senin luksuz mashinin necedi? Satmadin hele?
MagerramoFF Опубликовано: 19 января 2012 Автор Опубликовано: 19 января 2012 Kelbetin, senin luksuz mashinin necedi? Satmadin hele? Senin podogrevsiz mashinlarinnan yaxshidi Satmamisham. Bartere gij gij mashinlar verirler.. Kstati X5 verirdiler 55 mine 3.0 idi 11ci ayin 2009.. Prosto serebristiy idi deye deishmedim... 25 min getmishdi ama svejiy idi )
AVTOSUREN Опубликовано: 19 января 2012 Опубликовано: 19 января 2012 mercedes deyilki serebristi olanda ne to gorunur, bmw zor tutur, ozde men bilen x5 biraz redki reng sayilir, obiri kuzada vapshe deyiller serebristilar baha olur...ps, doordan luk yoxdu?? 1
MagerramoFF Опубликовано: 19 января 2012 Автор Опубликовано: 19 января 2012 (изменено) mercedes deyilki serebristi olanda ne to gorunur, bmw zor tutur, ozde men bilen x5 biraz redki reng sayilir, obiri kuzada vapshe deyiller serebristilar baha olur...ps, doordan luk yoxdu??Umumiyetle he4 bir mashina serebristiy ne bmw-ya nede mercedese yarashir.. X5in serebristisi voopshe ureim bulanir.. Motoru 3.0 olanda o boyda X5e voobshe saymiram mashin yerine..4.8 sport packet olsa yenede goz yuma bilerem. Yox bunda lyuk yoxdu.. Yaxshi dushub deye bele almisham.. Duzu lyuk indiya kimi butun mashinlarimda olub, bir defe a4mamisham.. Hami dushub lyuklu al neblim ne al.. Fergi nedi axi.. Alver4iler buna fikir verir mashini alanda, vallah he4 yadimada dushmurki lyuk var ya yoxdu.. Изменено 19 января 2012 пользователем MagerramoFF 3
AVTOSUREN Опубликовано: 19 января 2012 Опубликовано: 19 января 2012 Bilirem sohbeti yox, bizde luksuz surmey, zapodlodu ele bil )) gelen defe mashin alanda sennen elage saxliyacam, belke nese yaxshi giymete nese duz gosh eleyersen )) 3
MagerramoFF Опубликовано: 19 января 2012 Автор Опубликовано: 19 января 2012 Bilirem sohbeti yox, bizde luksuz surmey, zapodlodu ele bil )) gelen defe mashin alanda sennen elage saxliyacam, belke nese yaxshi giymete nese duz gosh eleyersen )) Inshallah.. Men bir mashini alanda 2 ay axtariram sora aliram Esas odu ki vurug kraska olmasin probegi az olsun.. S klassi alanda hami dedi ki ustu panorama al.. Qara mashinda onsuzda panorama effeti yoxdu cholden, menasi nediki 10 min artiq verib alim.. Axiri tapdim 25 min getmish S350 aldim. Mashin yaxshisi dushende srazu almaq lazimdi, lyuka zada fikir vermey lazim deil vallah. 2
AVTOSUREN Опубликовано: 19 января 2012 Опубликовано: 19 января 2012 nia bele tez tez alib satirsan mashinlari? ))
MagerramoFF Опубликовано: 19 января 2012 Автор Опубликовано: 19 января 2012 (изменено) nia bele tez tez alib satirsan mashinlari? )) Chunki tez bezirem mashinlardan.. Yedinstvenniy mashin idi Hyundai coupe 2 il yarim hardasa surdum onu.. onunda i to 2 ilden sora uje satmaq istadim.. Amma indida o mashini verse mene surerem onu fikirleshmeden En birinciden ele CL olanda 1 ildan sora bezdim uje satdim, C klass 1 il, Volvo 1 il, Land cruiser 1 il, S klass 221 1 il, Land cruiser 200duy 3 ay)) Soramda E-class uje po4ti 1 ildi, birde Scirocco 6 aydi.. Bunu satib ya deishib Land Cruiser 2010 11 yene goturejem amma yagin bu defe ag alajam.. Yada GX460/ Изменено 19 января 2012 пользователем MagerramoFF
AVTOSUREN Опубликовано: 19 января 2012 Опубликовано: 19 января 2012 cunku o tuningli idi, adi deyildi...bashka aldixlarin zavodskoy adi idi, nolsun ki 50-60-80 min giymeti var, lezeti ele vere bilmez...goze girmir axi. bu deyesen senin idi ? 045 1
MagerramoFF Опубликовано: 19 января 2012 Автор Опубликовано: 19 января 2012 (изменено) cunku o tuningli idi, adi deyildi...bashka aldixlarin zavodskoy adi idi, nolsun ki 50-60-80 min giymeti var, lezeti ele vere bilmez...goze girmir axi. bu deyesen senin idi ? 045 Tamamile qardash, hemde lap bu mercedes tuning elesemde onun lazzatin vere bilmez.. Ona istadiyim barmagi eliyirdim Qlushitel, hava filtri,pramoy truba, pauk ve saire.. Bodykit.. SHakildaki ele o mashindi. Manim mashinim bivshiy. Men o mashini Aleksey adli bir oglana satmishdim.. Mashiniin ne vurugu var idi ne bir shey.. Alannan biraz sora getdi mashinin bir boyurunu yox eledi, buferi qirig qirig eledi ((((( Ele yazigim galdi ki.. Indi amma duzaldib, surur, birde diskilerin deishib Infinity diskileri qoyub. Menasiz qara faralar eliyib arxani.. Изменено 19 января 2012 пользователем MagerramoFF 1
Abbas_DXB Опубликовано: 19 января 2012 Опубликовано: 19 января 2012 Umumiyetle he4 bir mashina serebristiy ne bmw-ya nede mercedese yarashir.. X5in serebristisi voopshe ureim bulanir.. Motoru 3.0 olanda o boyda X5e voobshe saymiram mashin yerine..4.8 sport packet olsa yenede goz yuma bilerem. Yox bunda lyuk yoxdu.. Yaxshi dushub deye bele almisham..Duzu lyuk indiya kimi butun mashinlarimda olub, bir defe a4mamisham.. Hami dushub lyuklu al neblim ne al.. Fergi nedi axi.. Alver4iler buna fikir verir mashini alanda, vallah he4 yadimada dushmurki lyuk var ya yoxdu..Sciroccoda da yoxdu)))vrun 1
211 Опубликовано: 19 января 2012 Опубликовано: 19 января 2012 Tamamile qardash, hemde lap bu mercedes tuning elesemde onun lazzatin vere bilmez.. Ona istadiyim barmagi eliyirdim Qlushitel, hava filtri,pramoy truba, pauk ve saire.. Bodykit.. SHakildaki ele o mashindi. Manim mashinim bivshiy. Men o mashini Aleksey adli bir oglana satmishdim.. Mashiniin ne vurugu var idi ne bir shey.. Alannan biraz sora getdi mashinin bir boyurunu yox eledi, buferi qirig qirig eledi ((((( Ele yazigim galdi ki.. Indi amma duzaldib, surur, birde diskilerin deishib Infinity diskileri qoyub. Menasiz qara faralar eliyib arxani.. pauk nadi ?
MagerramoFF Опубликовано: 19 января 2012 Автор Опубликовано: 19 января 2012 (изменено) Sciroccoda da yoxdu))) vrun 3kada yoxdu, hele podoqrevide yoxdu.. Hele getmir onuda deye bilerem.. Apar tulla voopshe o mashini.. yalannan qash qoyub bezemeynen deilee.. koreyskiy beyenmediyin mashin seni ke4irdi u4 burdan moy brat pauk nadi ? http://www.drive2.ru...30376152639584/ Duzu bunu almamishdan oglan qoydurmushdu ustune, amma 4ixartmaq istiyirdi qoymadim 100 dolllar verdim ona gore.. Изменено 19 января 2012 пользователем MagerramoFF 4
Abbas_DXB Опубликовано: 19 января 2012 Опубликовано: 19 января 2012 3kada yoxdu, hele podoqrevide yoxdu.. Hele getmir onuda deye bilerem.. Apar tulla voopshe o mashini.. yalannan qash qoyub bezemeynen deilee.. koreyskiy beyenmediyin mashin seni ke4irdi u4 burdan moy brat Ne podogrevdan ilishmisen kelbetin? Kelbetin belediki goydurmag olar, lyuk kesdire bilessen? Ikincisideki, tolko takoy demey kak ti, mog podcherknut, chto menim kabrioletimin lyuku yoxdu Bunnan sonra sene ne deyim? 5
AVTOSUREN Опубликовано: 19 января 2012 Опубликовано: 19 января 2012 ))))))) ve4no olurem de gulmeyden sizin bu sohbetlerden ozum olum!! ikivizede LIKElar )))))) 1
Рекомендуемые сообщения